LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (116)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

flore in inca cateva zile ti se va regla lactatia. daca alessia nu mai suge nu vei sta cu sanii plini, stai linistita. laptele va incepe sa se resoarba si cant produsa va scadea, in functie de cerere. este cel mai bine si mai sanatos pt tine. e super ca faceti asta treptat. important e sa nu te mulgi decat daca e neaparat necesar. adica daca ai noduli. altfel, se va rezova de la sine.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Sper sa fie " cateva zile" pentru ca altfel vor face BUM!!! Stii...ma bucur si sunt totusi trista...

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

le cantam cand le schimbam mai devreme; si am inceput cu vocalize: do-mi-sol-do do-sol-mi-do dar numai cu aaa; si faceau si ele mi-do tot cu aaa

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Daniel de Dbunny

Mark de Alexandra

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamaana

le cantam cand le schimbam mai devreme; si am inceput cu vocalize: do-mi-sol-do do-sol-mi-do dar numai cu aaa; si faceau si ele mi-do tot cu aaa

Ana,

cantarete le faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

alex a venit acasa tuns si d e in dubii.. ii tot da teste sa vada daca e tata sau nu...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

La multi ani Daniel !
La multi ani Mark !

Ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

LA MULTI ANI MARK!!
LA MULTI ANI DANIEL!!

.si pentru ca maine nu cred ca o sa ajung..
LA MULTI ANI JULIE!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

alex a venit acasa tuns si d e in dubii.. ii tot da teste sa vada daca e tata sau nu...

diana si david 03.12.06

dragu' de el...

Mergi la inceput

Dianocica, din cate stiu eu se evita administrarea vitaminei C seara tocmai pt ca poate agita. Pp ca mandarina are vit C, deci si un efect energizant.

Marani, esti tare mami. Acum 2 nopti, ora 3 dimineata..urlete, urlete si iar urlete....pun mana pe capshorul ei...shshsh....pun mana pe spate, o mangai...shshsh...nik...o iau in brate si plimb...shshsh...urlete in continuare; aprind becul si ma uit la ea: dormea ca valiza-n gara; bebelushul vecinei mele plangea!

Simo, e normal sa nu manance daca e bolnavior. Lasa-l in pace. Important e sa bea.. multa apa, ceai, suc de fructe.

Bambo.. noi n-am patit asa ceva. Deocamdata. Eu as zice unele.. dar unele teorii spun ca "nu exista bb rasfatat". Eu recunosc.. Grigore e mai rasfatat decat frasu. Dar in sensul bun (adica am mai multa rabdare si mai multa inspiratie si astea le-am invatat si de la voi, mai ales de la Dianocica si Dandusa) si deocamdata.. acceptabil. Si el e foarte voluntar si hotarat.. dar nu putem face mereu numai cum vrea el, nu?! Incercam sa-l momim sa faca si ce trebuie (si aici cred ca Dianocica deja face atac ).. noi tb sa armonizam cumva 2 programe, 2 copii si restul adultilor din casa. Plus ca, repet, nu suntem numai parinti & non-stop la dispozitia lor si... sunt prea multe s-o iau de la capat. Pe scurt: distragerea atentiei functioneaza inca bine.

Madaluta, ne bucuram de vestile proaspete si bune. Felicitari pt cei 7 ani aniversati.

Asiza, off.

Monica si restul.. sa va fie de bine intalneala. N-ati sughitat?

Danutz, hai nu mai fii suparici. E normal ca Rares sa invete multe si de la dadaca.. daca sta atata cu ea. Bucura-te ca se inteleg bine si ca se ocupa frumos de el.

Ktrinel, ce-a zis Julie la zapada?

Ralumat, yupiiiiiii!!! Asta da veste buna!

Desiree, nu eram eu surpriza.. ca altfel nu faceam 13-14 pe-aici. A dat gata un mar cu 2 dinti??!!.. mama, mama.

Cu rasfatul.. hi, hi. Hai ca poate accept teoria ca nu exista bb de 1 an rasfatat.. dar ca nu exista copil de 2 ani rasfatat..
Nu spune nimeni sa nu-l hranesti cand ii e foame, sa nu-l culci cand ii e somn, sa nu-l iei in brate, sa nu-l dragalesti, sa nu te ocupi de el, sa nu-i canti, sa nu-i vb, sa nu stai langa el. A-i indeplini necesitatile e una. Dar a-i indeplini toate dorintele e alta. Este o mare diferenta intre necesitate si dorinta.

Yagmur, . Daca e cazul sa ne ramintesti sa tinem pumnii stransi pe 4 decembrie.

Roxanica, deci poti sa-ti mai zic asa? Matei e binisor, multumim. Ma stradui sa-l tin sa nu se agite prea tare .. ca iar il ia tusea. Si sa tina gura inchisa.. ma omoara cu asta.

Dandusa, pupam faztuca dulce de Crinuta. Vezi sa nu invinetesti fata inainte de venirea lui tati ca .. Cu 3 zile inainte o pui in vitrina, sa se pastreze dalba si neatinsa.

Dbunny foarte frumos ai povestit. Cu mult umor. Esti o mami puternica.

Laura, cum mai e Dani?

Crykett, chiar asa sunteti o familie implinita.

Acs, Victoras a mai facut febra?

Flore, are mama o fetita.. frumusica foc. Creste, creste voinicuta Alessia.

Dia, multa sanatate la copchila+barbat.

Chinico, nu mai zici nimic? Ce mai face Bea?

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Vb cu Asiza:

Denis n-a mai facut febra; doar dimineata putin pe la 37.

Are un ton o.k., e o puternica.. si rezista in condintiile alea.. cu spitalele lor cu tot. A vrut sa-si aduca patut.. da nu incape in camera. Si toata ziua tb sa stea cu Denis in brate si cu stresul sa nu cada din pat.

Las ca mai bine mai trantesc biserici.. c-auzii ca fac si-n Voluntari catedrala.. scuze pt off-topic.

Mergi la inceput