LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (116)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

prezent..muncitoresc :)) pfuu...si mi-e o sila.. si asa n-am niciun chef... dar bag cu spor, ca sa profit din plin de cele douaj' de grade prognozate pt week-end, ca cine stie prin ce mai-iunie om mai prinde vreme asa frumoasa :))
deci, de printre hartoage:
la multi ani mark si daniel!!! sa stapaniti sanatosi primul anisor si la muuuulti multi altii de-acum inainte!! :) pupam cu drag si mamicile din dotare, si va asteptam cu poze de la chef :) un super-extra-sized pup pt alexandra

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Gargarita doarme de aseara de la 9 si e 9 dimineata si sforaie. Ma va rupe azi bucati. A-dejule, cat doarme motanu noaptea si cat doarme la pranz si de la ce ore de ati ajuns la un somn pe zi? SEara nu e rupt de oboseala?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kikineata

Care vrea si care poate...spuneti si voi meniul preferat la pranz al fulguletului vostru? Poate se-ndura si Sara sa papae din nou pui si vita. Cu ficat, ou, branza ne mai descurcam , dar carnea nex.

uite, ieri a mancat legume cu vita, si a halit nene, un castron cu motz... am pus la fiert un dovlecel (mic), un cartof mic, 2 morcovi mici, o jumatate de telina (radacina, tot de-aia mai mica, evident), cand erau fierte bine si apa ramasa doar asa..fix la nivelul legumelor, oprit focul, aruncat o mana de paste de orez si putin patrunjel verde maruntit bine. respectiva combinatie pasata (cu blender, sau cu furculita, prefer blender din motive de telina, ca aia nu se sfarama prea bine doar cu furculita, dar si cu blenderul...asa, bagat o data, de doua ori, max...) cu o felie de unt, si bucatelele de vitel (fierte separat). deci..mare chestie nu e, e cam aceeasi marie (adica piureul de legume) cu alta palarie (facute din fidea de orez, si anume)... dar lui ii place, si haleste.
carnea de vitel i-o mai pun si la spaghete, si anume cand ii pregatesc bologneze :sos de rosii - adica o rosie mare sau 2 rosii mici despielitate, maruntite bine, puse la fiert in ibric si amestecat pana scade bine apa si ce ramane pe-acolo seamana a pasta..si daca nu seamana, macar rasare :)) cu un usturoi, cu putin cimbru, si patrunjel verde tocat marunt aruncat deasupra dupa ce am oprit focul - combinatia blenduita cu pastele fierte separat (taitei de casa, fara ou, de la..habar n-am..o firma..romaneasca..cu ambalaj rosu cu galben :)) ) si bucatelele de vitel, fierte separat.

ce iti mai recomand: pune mai putina carne decat foloseai pana acum. bag-o intr-o combinatie pe care stii ca de obicei o mananca. e posibil sa nu se prinda ca e si carne pe-acolo... si chiar daca mai putin cantitativ, important e ca va manca nitel... (stii ca poti folosi carne si intr-un piure de fructe, de exemplu, da?? stiu ca suna ff aiurea pt gustul nostru... dar chiar si pt noi, unele din cele mai fine retete culinaresti contin carnuri care mai de care si cate-un mar, portocala sau ananas trantit deasupra.. :)) sa nu-ti fie frica sa experimentezi si sa combini tot ce omeneste poate fi combinat, nu are ce sa iasa rau, exista doua variante: va papa, sau nu :)) ). iar la noi a tinut, si in continuare tine faza cu gustatul (eu, adica) inainte. daca mie imi place, mananca fara nicio treaba... daca am strambat din nas, stiu ca o sa faca figuri, sau chiar n-o sa prea haleasca nimic. asta nu in ideea ca ma vede pe mine c-am strambat din nas, si hai sa faca si el fel.. in ideea ca avem, momentan, cam aceleasi gusturi... (abia astept sa trecem de un an, sa pot sa-i pun si miere in cafea... :))))))))))) )

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Incep prin a ura LA MULTI ANI lui: Mark, Daniel si Alexia si Daria
Luca a mai scapat de mucisori, tot vioi, si el tipa tare cand nu-i convine ceva; vrea numai in 4 labe, nici sa-l tin in bratze dimineata la pupat nu ma lasa....
Plus ca weekendul trecut cand am stat cu el 2 zile a refuzat sa doarma.... trezit la 7 si adormit abia la 16. Cred ca vrea sa stea cat mai mult cu mine.... intelege ca nu are parte de mine decat o ora pe seara avand in vedere ca el adoarme pe la 19.45-20.00 si eu ajung dupa 18.30.
Bubitzele au mai trecut, dar tot nu pricep la ce a facut alergie.... oare la banana? Ca mai mancase vreo 100 de banane pana acum.
Pe 4 decembrie ajung la Buc ptr o zi. Am primit citatia pentru incredintare copil. Vin singura si nu cred ca voi gasi timp sa ma vad cu fetele din Buc. Neavand avocat acum incerc sa aflu de ce am nevoie la proces. Am sunat sa-i chem pe cei de la Autoritatea Tutelara sa vina sa-mi faca ancheta sociala. Sper sa iasa bine.... sa va ganditi la noi
Roxanica, m-a impresionat profund povestea nasterii... chiar ai talent....
Ralumat, nu iau nici o decizie... dar imi placea atmosfera la job, lucram cu placere.. acum e un razboi rece intre expati pentru noile posturi si chiar e nasol; plus ca romanii nu au sanse de avansare, noi sintem buni doar sa muncim, iar eu, chiar sint foarte perfectionista..... suna tare bine jobul tau si poate ne vedem la Cluj....ma bucur ca puteti sta in continuare in garsoniera
Marani, esti bestiala....
Luciaro, si eu ma gandeam sa-i dau peshte, dar inca mai aman; cand sa-i dau a facut alergie, deci acum suflu si in iaurt
Madaluta, ce vacanta frumoasa.... eu vreau sa ajung la Praga, daca se poate si cu un partener.... cred ca voi ajunge acolo cu Luchitza
Dia, multa putere; cred ca iti este tare greu... sa se puna sotul pe picioare cat de repede
Desiree, merci de info
Donia, Ktrinel, pupici de pe santier...cu ceva noroi, ca fara nu se mai poate
Felelor de capitala: va reamintesc ca ne este dor de voi si ca trebuie sa gasim timp sa ne vedem cand venim..... DA??????
Diana, acum ca ai masina poate ajung pana la Razboieni si de acolo sa ne preluati.... pe 1 dec nu lucrez...
Kikineata, Luchitza mananca orice, dar parca cel mai mult ii place ciorba de perisoare si pastele cu branza.... anyway, e clar ca trebuie sa invat sa gatesc, nu va accepta sa-i dau rosii cu branza pana la 18 ani
Bineinteles ca a venit e-mailul ca trebuie sa merg pe teren.... iarasi voi inota prin noroaie.... ; pupici constantei, timisoarei, sibiului, iasiului, capitalei, canadei Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kikineata

Gargarita doarme de aseara de la 9 si e 9 dimineata si sforaie. Ma va rupe azi bucati. A-dejule, cat doarme motanu noaptea si cat doarme la pranz si de la ce ore de ati ajuns la un somn pe zi? SEara nu e rupt de oboseala?

motanimea-sa se culca seara la 9 sau 9 jumate. asta de la 3 luni, pana in ziua de azi, si sa speram ca pana la prima "discoteica", tot inainte :))
programu' lui e doua programe, de fapt, si tin de ora la care se trezeste dimineata... prima varianta: se trezeste la 7, maxim 7 juma', baga repede butelca de juma' lapte-juma' suc, nana back pana la 10; urmatoarea nana in acest caz va fi dupa masa de pranz, deci pe la un 2 juma'-3, pana pe la 5. in varianta asta, baita se desfasoara la 8 jumate, nana la 9. si nu, nu e rupt de oboseala, ba chiar cred ca daca nu l-as baga la baita, si n-ar sti ca ulterior urmeaza masajul cantat, dupa care ii uram noapte buna lu' tati, facem noapte buna la ursuleti (...adica, mai pe romaneste, facem pa la ursuleti... sa vezi ce fun o fi cand o sa creada copchilu' ca daca ii face cineva pa inseamna ca urmeaza nana... :)) ), ar fi in stare sa topaie bine-mersi pana pe la doishpe... (au fost vreo doua-trei seri in decursul anului, cand, din alte motive decat vaccin, nu am fost in stare sa-i fac baie.. si a fost jale. J A L E. pur si simplu nu l-am putut culca, decat in super-urlete, si la niste ore adanci in noapte...).
a doua varianta: se trezeste pe la 8 juma', spre 9. e posibil sa nu vrea lapte, nici macar cu o tona de suc de fructe. dar eu...perseverenta, incerc :)) am oricum si bibele separat cu suc pregatit, deci fac doar schimbul, una din doua, tot va bea. in varianta asta, se culca pe la 1, dupa ce a venit de afara, iar cat doarme, eu pregatesc pranzul. mananca pe la 2 juma', iese afara, se culca din nou pe la 5. la 6..6 jumate maaaaxim e fresh, si urmeaza program de voie pana la 9, cand prestam baita, urmata de acelasi ritual... la 9 jumate e in pat.
cam asta ar fi. trebuie totusi sa zic ca nici macar o iota din cele insirate mai sus nu sunt meritul meu, decat poate ca respect ceea ce cere copchilul, mergand pe principiul "asta a functionat si ieri, hai sa vedem daca merge si azi". si uite-asa, de cam un an incoace :) deci sunt perfect convinsa ca nu exista un program, sau o schema universala, orice ar scrie in carti, pe care s-o iei si s-o imbraci pe copil...

Mergi la inceput

cand aveti timp, sa mai bagati cate-un ochi si pe albumele de pe prima pagina, ca s-au mai umplut cu sarmalute si sarbatoriti :)) si-s toti asa frumooooosi :)) si bineinteles, astept si altii, si altii :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Mark de Alexandra
Daniel de Dbunny
Daria si Alexia de Flavia-Ioana

Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!

Roxanica, primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns la serviciu, a fost sa citesc povestea lui David. Foarte frumos ai scris!

Marani, m-ai distrat :). Mi s-a intamplat si mie (nu mai stiu la care dintre fete), numai ca tipa o pisica in calduri, nu un bebelus :).

Madaluta, frumoasa aniversare! Felicitari lui Darius pentru progrese! Imi pare bine ca bebe din burtica e in regula.

Victor a facut ieri vaccinul de 1 an. Am preferat sa-l faca ieri, chiar daca a fost ziua lui, pentru ca este sanatos (exceptie mucii care nu se dau dusi). Asa ca puiutul meu ardea azi noapte :(. Sper sa nu-l tina mult, caci maine avem petrecere.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Sper se nu primesc vreun avertisment, ceva,pt. mesajul asta lung...dar asta e povestea, sper sa va faceti timp s-o cititi, pur si simplu am tot scris si nu mi-am dat seama ca m-am lungit cam mult...Si cate mai aveam de spus...asta e pe scurt.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Super poveste! Ca toate celelalte de altfel.
Va rog eu, puneti un evertisment inainte, gen: "urmeaza o poveste a nasterii sau...Rugam mamicile care sunt la job sa nu citeasca, sa pastreze lectura ptr acasa. " Eu sunt la birou si de fiecare data cand citesc asemenea povesti sunt cu lacrimi in ochi, si nu mai am nici ochelari (i-am spart) ca sa mai maschez, e greu dle.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

La fel ca erika si eu sunt la birou si citesc povestile voastre cu lacrimi in ochi. se uita colegii la mine de zici ca am innebunit.
Super poveste Roxanico!!!!
sa iti traiasca printul.

Noi suntem bine, bubele au cam trecut, nu se vad inca semne sper sa nu aibe semne nici in continuare.
Eu sunt cam obosita, astept sarbatorile astea poate ma odihnesc putin.

Va iubesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineatza, multumesc celor care ne-au felicitat si urat..si doresc ca tot ce ne-ati dorit, sa vi se implineasca si voua..multumim

ktrinel..la cleo am fost dupa party-ul lui david..iar maine il sarbatorim pe david in familie si tot maine va fi cleo prezenta la chef..cu ocazia asta ii taiem/luam motzul "de curcan".
cuscra arata demential, iar lizi merge in picioare si stie unde e nasul, buricul, ridica mainile cand i se cere..ce sa mai, e fff isteatza...

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput