LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (116)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

.. scuze, nu mai stiu deloc sursa, da am gasit-o printre salvatele mele si am dorit s-o impartasesc si cu voi

Ce este fericirea, dupa un psiholog

Raspunsul pe care ti-l voi oferi este sustinut de experienta mea psihoterapeutica si de studii psihologice:

Pentru a fi fericit este nevoie de o decizie in acest sens. Pentru ca a fi fericit este un mod de a trai si nu neaparat reflecta prezenta unor evenimente pozitive in acel moment in viata ta. Decizia de a fi fericit creeaza un filtru prin care tu poti sa respingi ceea ce iti face rau si sa pastrezi ceea ce iti face bine, la nivel de semnificatie. Este o decizie de fapt prin care tu iti dai voie sa traiesti si sa fii autentic in viata ta si sa te bucuri de ceea ce viata iti ofera.

Aceasta decizie insa nu este deloc simpla. Ea se bazeaza pe niste permisiuni pe care o persoana si le acorda sau nu. Si in genere o persoana si le acorda daca parintii i le-au acordat sau, daca parintii nu i le-au acordat, dar ea a invatat sa contracareze efectul negativ ale acelor interdictii.

Aceste permisiuni se leaga de a-ti da voie sa:
- ai nevoi
- sa faci lucrurile in ritmul tau propriu
- sa te comporti conform identitatii sexuale pe care o ai si sa fii in acord cu aceasta identitate
- intri in contact cu ceilalti si sa ii lasi pe ceilalti sa intre in contact cu tine
- explorezi lumea si sa te deplasezi
- iei initiativa
- te exprimi asa cum simti cu adevarat
- fii curios si intuitiv
- spui nu si sa te separi
- gandesti pentru tine
- nu iti asumi responsabilitatea pentru ce simt si ce gandesc alti oameni
- sa simti ceea ce simti
- ceri ce ai nevoie
- ai propriile valori si metode

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

zice bine nenea pisologu....daca am putea sa punem in aplicare macar jumatate din premizele fericirii enumerate de el..cred ca am putea avea o viata tare faina si lipsita de stress major......

....dar eu mai cred ca fericirea poate fi si o stare de moment...starea aceea in care simti ca nu mai incapi in pielea ta si iti vine sa urli de fericire...cu ocazia unui eveniment important in viata ta..de ex..nasterea unui copil pentru unii, castigul la loz in plic pentru altii......

hai ca devin sentimentala..trimiteti-ma la culcare!

PS
Ralumat, felicitari pentru job!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by luciaro

quote:
Originally posted by desiree

Luciaro, imi place sa te lungesti pe forum!

Hai, mai, Desiree, ca n-am decat 1,55, ce ma vezi asa lungita?

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a XII-a

Poze Serban

nu tu, fata..mesajul...

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Am fost la intalnire in IOR cu patru mamici de nota 10 (Anateo, Eri_ka, Monicabb, Dandusa) si patru copilasi scumpi foc! Daca vremea se mentine frumoasa, repetam!

Ruxandra, multa sanatate lui Matei!
Yagmur
Dianarus, 6 saptamani?? Of! Hai ca vor trece repede! Bine ca e doar profilactic.
Asiza, sanatate multa, multa, multa lui Denis! Of, doamne!
Bambo, si la noi bradul va sta pe masa, undeva, ca altfel e jale! Cand am venit de la cumparaturi i-am aratat Alexiei ornamentele de brad si am lasat-o sa le studieze. Mama, ce era pe ea, nu stia pe care sa o mai ia si pe care sa o lase! Si Alexia se mai tranteste pe jos si tipa daca nu o las a faca ce vrea. Incerc sa-i distrag atentia cu altceva, dar nu functioneza intotdeauna. Eu sper sa fie o perioada foarte scurta, ca altfel e nasol!
Dianocica, sper sa reusesc anul asta sa ajung si eu la Ikea! Felicitari lui d pentru primii pasi!
Marani, ai fost bestiala! Ma bucur ca Bubamara doarme mai bine!
Laura, insanatosire grabnica lui Dani!
Roxanica, m-ai facut sa plang, mai! E atat de frumoasa si emotionanta povestea nasterii lui David!
Madaluta, foarte frumoase pozele! Felicitari pentru progresele lui Darius! Voua la multi ani de casatorie!
Dorsilia, eu ii mai fac mancarica de pranz la cuptor. Carnea o fierb separat si cand e fiarta o pun peste legume si le mai las impreuna la cuptor vreo 10 minute.
Ralumat, ce bine ca mai puteti sta 6 luni in garsoniera! Ma bucur sincer pentru voi!
Desiree, foarte utile informatiile!

Noapte buna tuturor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani fulguletilor care implinesc azi un anisor!
Mark de Alexandra
Daniel de Dbunny
Daria si Alexia de Flavia-Ioana
Multa sanatate, noroc si fericire! Felicitari parintilor pentru micutele minuni!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

LA MULTI ANI DAVID, ELISABETA SI VICTOR!!!

LA MULTI ANI MARK, DANIEL , DARIA SI ALEXIA!!

SA FITI SANATOSI SI FERICITI ALATURI DE PARINTI...bine,"alaturi".. pana pe la vreo 18 ani....:))

vrem dovezi de la cheful lui David de Dolores..avem onoarea sa vedem si pe Cleomoni cu Elisabeta? ...

ma pregatesc incet si incet si eu pt sambata...deocamdata cu datul de telefoane la invitati...

sanatate la fulguletzii bolnaviori!

dia, la mine sunt socrii, la donia finii...biletele dus-intors...pana intr-o mie de euro, am inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

'neatza... mi-e soooommmnnnn.......

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Bravo fetelor...suntem pe drumul cel bun, m-am distrat teribil cu filmuletul lui Dani de Laura , micul echilibrist...sincer am plans de emotie, apoi Marani...mai Marani mai pai io cred ca fata ta doarme mereu dar nu-ti dai tu seama si te trezesti de plansul vecinutului...super faza.

Dia, Oana este superba ...lasa fata in pace, uite noi nu mancam legumele de vreo 2 luni o zi da trei ba...arata asa bine si sprintara.

Bambo, noi ne-am schimbat recent masina de spalat...spalam intr-o zi si cand scot rufele toate toate pline de gel...era de la un pampers pierdut pe-acolo. Nush cum ai facut tu dar io le-am scuturat si a tb sa le mai spal o data.Erau rufele noastre nu ale Sarei.

Dianocica, de ce absentezi azi?

Dianarus, sa nu-mi spui ca n-ai dormit!

Mirona, te rog iesi la interval. Ca face Kara?

Teutz, nici nu mai zi de intalneli in IOR ca MOR!! Frate ce mare e Bucurestiul asta ssi va intalniti la capat de lume. Haideti mai la centru va rooooggggggg!!!!!!!!

Anateo, Acs, Lavinia....cum sunteti?

Bebinuta, cand mai mergi la control? Cred ca dr tau asteapta cu sufletul la gura!

A-deju, prezent??

Donia, nu-mi mai place de tine! Ne dai asa cu taraita??

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Roxanico fata io ti-am mai zis...scrii in asa hal ca am plans aseara de nu stiam de mine. Mie parca mi-e greu sa scriu povestea nasterii....cu toate ca a fost frumos dar ma voi mobiliza io candva.
Doamne ce-am mai plans, ce frumos le zici...

Mergi la inceput

Care vrea si care poate...spuneti si voi meniul preferat la pranz al fulguletului vostru? Poate se-ndura si Sara sa papae din nou pui si vita. Cu ficat, ou, branza ne mai descurcam , dar carnea nex.

Mergi la inceput

Ktrinel facem galerie, ceva majorete ca sa iasa teaba bine la chefuiala??

Mergi la inceput