Circulatia in Romania

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Si in Timisoara exista anumite zone si anumite ore la care traficul e infernal. Intr-una din zile am facut o ora pe un drum pe care in mod normal il fac in 20 de minute. Problema e ca si participantii la trafic dau dovada de maxima agresivitate. Daca nu ar intra pe rosu doar ca sa treaca si ei nu s-ar bloca intersectiile, asa se intampla ca locul sa fie complet blocat si toata lumea sa claxoneze. Mai sunt locuri unde imediat dupa intersectie urmeaza trecere pietoni. Pai daca vad grup mare de oameni pe trecere, de exemp[lu cei coborati din autobus, opresc inainte de inersectie ca sa-i las si pe cei care vin de pe sensul cu cedeaza sa treaca si ma pomenesc cu claxoane.

Cea mai naspa treaba am patit-o cand am dat prioritate la trecere de pietoni si din spate un taxi era sa-mi intre in portbagaj, Si tot taximetristul urla cum ca "Hai cucoana ca daca oprim asa la toate trecerile mai ajung poimarti la comanda!"

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cred ca-i trageam una in falca.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa/www.romleas.ro/circulatie/" target="_blank">Circulatia in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

In curand o sa ne trebuiasca centura neagra la karate ca sa putem iesi in trafic.
Taximetristii,in marea majoritate,sunt pericole publice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Nu stiu cum este afara, ca inca n-am fost, insa clar in Bucuresti s-au pierdut notiunile de bun simt..circul zilnic, mult(si in interese propriu si in interes de serviciu) si constat pe zi ce trece ca ne-am pierdut orice simt bun pe care l-am fi avut ...trecerile pe contrasens, depasirea pe linia de tramvai sau pe contrasens a coloanelor oprite la semafor, nerespectarea prioritatii pietonilor, nerespectarea culorii de la semafor pe principiul "daca eu nu trec, sa nu treaca nimeni, deci blochez intersectia, ce daca pe jos este trasat altceva, sac, eu sunt mai smecher)", "ce naiba si pietonii astia s-au trezit sa traverseze acum, cand trec eu", " de ce sa-l las eu pe ala sa intre de pe secundar..apoi daca n-a avut norocul sa iasa de pe un principal, ceva, ce-s prost sa-l las?" si variatiuni pe aceeasi tema
nu zic ca mie nu mi s-a intamplat vreodata sa trec la limita la semafor(cand se facea galben) sau ca s-a intamplat vreodata accidental; sa nu vad pietonul ca a coborat pe trecere...dar de aici si pana la a fi nesimtit, pe principiul "las' ca eu ma grabesc, deci am tot dreptul" e cale lunga..si ma enerveaza teribil cand ma suna cate un nesimtiti din spate ca las sa intre din decundar, sau ca nu inaintez in in intersectie daca am verde dar nu am unde sa ma duc..si tot asa...si ma si iau in gura cu unii, ca barbate-miu mi-a zis sa stau linistita in banca mea, sa nu zic nimic, ca in ziua de azi nu sti peste ce nebun dai si scoate o bata sau un pistol la tine...
nu vad sa se imbunatateasac traficul prea curand, avamd in vedere ca nu se construiesc pasaje supraterane sau altceva care sa poata prelua din traficul existent acum..cat despre amenzi si alte cele, va anunt ca nu prea se dau, ptr ca nu are cine...sunt prea putini politisti si nu fac fata ...eu incep sa ma resemnez si incerc sa plec cu cateva minute mai devreme decat ar fi fost normal, ptr a a avea timp sa stau pe la semafoare sau ambuteiaje

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Eu am renuntat sa mai conduc in Bucuresti. Pentru ca ajung mai repede cu metroul unde am nevoie (de fapt nu intarzii niciodata) si nici nu ma mai enervez in trafic -desi acum am alt motiv sa ma enervez cand in imbulzeala de la metrou nici nu ti se da voie sa iesi, intra peste tine in goana dupa locuri.
Da, cateodata e nevoie sa si conduci, dar atunci ii las sotului "placerea" cand mergem impreuna

"Exista o infinitate de moduri in care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Marius am vazut filmuletele tale si m-am gandit esti un fericit.
Magandesc la drumul meu zilnic spre serviciu.de 1 luna jum mi-am schimbat serviciul .Asa ca parcurg zilnic distanta Aviatiei-Chitila.
Boon.Iesim de pe straduta super, primul semafor la podul Baneasa, azi functioneaza.Dupa semafor pe pod inghesuiala, evident ca se foloseste linia tranvaiului ca o a treia banda. La coborarea de pe pod incepe dansul...au decopertat un pic strada ca doar e toamna si mai e un pic si vine Craciunul si mai ales"toate lucrarile incepute prin Bucuresti nu au termene depasite" zice el Videanu...Urmatorul semafor la Romaero, acolo faci stanga daca ai nevoie numai de pe linia de tranvai , altfel esti injurat si claxonat de un sir luuung de soferi nervosi.Deci sa nu fac stanga aici ...Urmatorul semafor intersectia cu DN1 in mod normal sunt 2 benzi pt dreapta, una pt inainte si 1 pt stanga.Ei regula soferilor...3 benzi pt dreapta si razlet cate 1-2 masini de pe cea de-a patra banda fac tot dreapta...misto nu?Sa nu te puna ala cu coarne sa stai pe banda trei ca iti iei iar injuraturi si claxsoane.Si unde mai pui ca in intersectia aia este in permanenta un echipaj de politie.Dar sa continua , doar nu ne da pe noi gata o intersectie...
Merg spre Straulesti,pe o distanta de 500 m sunt 6 santuri perpendiculare pe sosea , astupate aiurea( o doamne le-au astupat -in final)apoi trebuie s afac dreapta la benzinarie, numai ca aici se lucreaza la strada normal, au sapat pe jumatate din strada, o groapa de vreo jum de metru ca sa consolideze bine , deci se circula pe singura banda , piatra cubica si printre copaci...de 2 luni de cand am eu traseu pe aici, va spun sincer ca nu am vazut macar o data un om care sa lucreze la strada aia...Si deodata totul devine roz, traverzez bucurestii noi , pe stradute laterale ajung in sos Chtilei.De aici fac 10 min pana la serviciu.Sunt o fericita am ajuns.
Stilul se cunoaste, hai sa mai decopertam putin, hai sa parchez si eu aici ca vad un loc.Ce daca pun masina pe avarii si incurc o intreaga banda, eu am nevoie acolo.Si alte astea .
Cand eram insarcinata cu Andrei prin luna 6 parca, m-a lovit unul in spate , ce pusca lui ca doar trebuia sa calc pietonul ala pt care oprisem.
Nu stiu care ar fi solutia pt rezolvarea situatiei existente in acest moment, dar e clar ca politia e depasita de situatie.
Sa fiti voiosi ...

Anca 13 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput