Circulatia in Romania

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Sint multe masini in bucuresti...trebuie bagate taxe babane, la inscriere, impozite.... si refacut transportul public...comunism curat ...
are curaj primaria/guvernul sa faca una ca asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Guestus, nu cred ca taxele mari la inscrierea masinilor sau impozite mai mari rezolva problema, ghertzoii au oricum bani de masini cu care au dreptul sa te depaseasca pe linia de tramvai sau trotuar si sa stea in fata ta la intersectie. Pe bulevardul Dr. Taberei, dimineata, trotruarul de langa parcul Moghioros a devenit banda de circulatie. In sfarsit a aflat si politia de treaba asta si posteaza o un echipaj pe la mijlocul trotuarului pentru a-i impiedica pe nesimtiti sa circule pe trotuar in viteza. In schimb la razoare... batalia e pierduta din start. Linia de tramvai este banda de circulatie si nu cred ca mai poate face cineva ceva. Poate doar amplasarea de camere video si trimis acasa amenzile ar mai putea schimba situatia.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Claudi,de curiozitate cand ai circulat ultima oara prin Bucuresti?Este o nebunie ,au detasat politisti si din alte judete pana pe 14 decembrie.
Pentru cine cunoaste intersectia Nerva Traian-Bv.Unirii-Traian,un exemplu de blocaj din cauza cretinatatii a 3 soferi,ieri in jur de ora 11 cred:in ultimele zile,cred ca din cauza ca se lucreaza in zona Matei Basarab,dimineata pe Traian e full pana la intersectia cu Unirii.Cei trei dobitoci ,care veneau de pe Nerva Traian,desi au vazut ca nu au unde sa mearga peTraian,s-au bagat totusi in intersectie si au blocat si Bulevardul Unirii.Cozile care s-au format pana la venirea politistilor se intindeau dincolo de Alba -iulia,dincolo de Mall Vitan(pentru ca cei de pe Calea Vitan nu mai puteau iesi pe Bv.Unirii),iar in sensul celalalt,in mod normal fluent la acea ora,se ajunsese sa se blocheze si Pta Unirii.Politistii au venit dwestul de repede,dar tot s-a pierdut o jumate de ora din cauza tamoeniei.Au fost la un pas sa fie batuti si chiar o meritau.
In plus,se circula in draci pe trotuarele care marginesc Bulevardul Unirii dupa ce s-au scos stalpii care ingradeau accesul:ca pieton am ajuns sa fiu claxonata pe trotuar.
Un exemplu al cretinatatii pietonilor in aceeasi intersectie:este rosu si ei trec in turma,desi rosul acela este pus pentru ca masinile care vin dinspre Unirii si fac dreapta pe Traian sa poata trece.Daca ii claxoneaza vreun sofer mai fac si scandal,desi trec pe rosu.Mai trist este ca se apuca unul sa treaca,trece toata turma.
Solutia:amenzi cat cuprinde ,si pentru pietoni si pentru masini,banda prioritata pentru transportul in comun si terminarea nesfarsitelor lucrari ale lui Videanu.Vina apartine si autoritatilor,dar nu numai lor,ne apartine si noua tuturor pentru ca nu respectam regulile de circulatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am sa mai fac spoturi video si in ore de varf. Am devenit chiar curios nu de alta dar conduc zilnic este dificil iti trebuie indemanare. Am sa vad daca reusesc sa surprind situatii contrare regulilor de circulatie. Acum pe de alta parte eu ce sa fac daca in Oradea nu este asa cum descrieti voi ca e in Bucuresti? Am cautat doar sa vad daca la un moment dat aleator soferii din trafic acorda sau nu prioritate daca pietonii respecta regulile ... si de aici ideea de a filma si de a pune pe net.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Marius,
Daca aveai cumva dubii despre cum se circula in Bucuresti, da o cautare pe youtube.
La o prima cautare, am gasit asta: http://fr.youtube.com/watch?v=16eZxu4K7yM

Si stai sa vezi depasiri pe poduri fara vizibilitate, cum mi-a fst mie dat sa vad in vacanta asta. Numai bine sa mori de inima.

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Astazi, in jurul orei 18, la Obor. Politist in intersectie(erau mai multi, dar despre cel de pe partea magazinului e vorba). Pe refugiul de la 34 inspre Lizeanu erau o groaza de oameni.Prima masina a ocolit refugiul si s-a bagat repede repede in fata celorlalte care stateau in coloana ca , vezi Doamne, nu a vazut politistul. Apoi au trecut inca 3 (tot prin stanga refugiului), apoi au prins si altii curaj (a se citi nesimtire). Si politistul nu numai ca nu a luat pe loc 10 carnete, dar a si continuat sa dea din mana alert...sa ii zoreasca....ca mare smecherie facusera ei luand-o pe acolo si chiar trebuiau grabiti..ca deh, au si ei familie si trebuie sa ajunga repede acasa. Nu ca prostii care stateau in coloana.

Chiar am zis ca vin acasa si scriu unui post de televiziune sau cuiva in masura sa intrebe macar pe cei 'mai de sus' daca cumva sunt noi reguli....ca politia trece peste ele, deci poate nu mai suntem noi muritorii de rand la curent.

Am mai scris politiei rutiere..si ori raspunsuri politicoase ori nimic...deci care e solutia in cazul asta? Cum putem sa facem ceva impotriva celor care efectiv sfideaza?De data asta sub ochii ingaduitori ai politistului??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Despre intersectia asta e vorba?! Bine macar ca politia e prezenta !

Totusi aglomeratia si coloanele sunt neajunsuri minore pe langa faptul ca Romania e pe primul loc la www.cotidianul.ro/index.php?id=12851&art=33368&cHash=c09271fad4" target="_blank">accidentele rutiere si ca avem cel mai www.hotnews.ro/articol_65652-Romania-printre-tarile-europene-cu-cei-mai-multi-morti-in-accidente-rutiere.htm" target="_blank">periculos trafic din UE...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Dar noaptea? Cine circula, in Bucuresti, cu inima usoara? Adevaratele accidente au loc noaptea, cand regulile de circulatie se ascund in intuneric, viteza creste ametitor (ca e loc, nu?) iar semafoarele devin pomuleti de iarna, decorativi; atunci politia doarme, ca majoritatea populatiei, si mai pot si soferii sa bea un sprit, doua...(trei, patru).
Azi noapte, pe soseaua Alexandriei, au murit doi tineri...S-au dus sa-i tie companie lui Teo Peter, omorat de un american beat care a trecut pe rosu si lui Vali Sterian, care si acum se contrazice cu cel pe care l-a omorat, pe Magheru: era sau nu baut la volan? Si toti se gandesc sa faca un film, ca doar a ajuns la ei si un tanar regizor, omorat de un englez arab, care acum se intreaba: si ce daca???

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by alina71

nu cred ca la Izmir se intampla asta !....iar in Turcia ,strada apartine numai soferilor ,nimeni nu se arunca pe trecerea de pietoni fara sa se asigure si oricum o fac pe riscul lor :)) au deasemenea pasarele la tot pasul.

cum mai e acum pe kordon? nu-i asa ?

alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.z1.ro/

Am vrut sa-ti trimit un PM, ca sa nu discutam pe alt subiect, dar nu il ai activat!
Da, cordonul este inca cea mai frumoasa zona din Izmir! Nici nu s-ar putea altfel! Aici stau si eu, dar din pacate in al doilea rand de blocuri, asa ca din mare nu vad decat dintr-un colt al balconului!
Cunosti Izmirul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Noaptea se fac praf regulile de circulatie si nu mai putem da vina pe lucrarile din Bucuresti.
Noi,ca cetateni,avem o parte mare de vina pentru ca nu respectam regulile.Cum credem ca nu ne vede cineva,cum le incalcam.
Repet,solutia e asa de simpla:amenzi mari,daca nu le poti plati munca in folosul comunitatii(la curatat strazi etc.).Pentru asta insa ar trebui ca politia sa-si ia treaba in serios.

Mergi la inceput