LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 9
adinazot spune:
SIMO,imi pare ra ca e bolnav puisorul,tin pumnii sa treaca repede,multa sanatate!!!
ASIZA,pup mamica si Denisucul curajos!!!
ANCA

ANTONIA
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
lizzy spune:
in primul rand va multumesc frumos ca v-ati bucurat si voi de bucuria mea (cu masina).
aseara eram atat de fericita
(inca sunt...) incat nu m-am putut abtine sa nu va spun. chiar aveam nevoie de masina, stau la 4 km de oras si tot apar situatii cand ar trebui sa merg in oras, ma tot rugam de sotz sa vina sa ne ia... el mai fugea de la birou, nu era f.ok... in fine, in sfarsit, ma pot descurca si singura
... desi chiar nu speram anul asta...
bebinuta, dar nu ne-ai spus ce e zis ginecologul cand te-a vazut ce faci?! ![]()
teutz, alexia pare mai mare de 8800 in poze, sincer, credeam ca are mai mult. arata f bine! sper sa treaca mucii. totusi e bine ca nu a facut complicatii de la ei. mie mi-e teama de muci ca de febra... marc, daca are 3-4 zile muci, sigur face si altceva. bine ca alexia se tine pe pozitii. ce e ophtamesone? de abia astept si eu sa-mi zica din tot sufletul 'mama'... dar nu zice deocamdata decat baba la toata lumea...
dianocica, salata... cand ianis avea 1.5 ani si eu tot balena. o faceam pe la 3 si ceva, cand el dormea de amiaza. si tot atunci o savuram :-) acuma mi-e lene sa-mi fac :-)) probabil la primavara cand oi vrea sa ies si n-am ce pune pe mine...
donia,
ca mi-era dor de tine. aaaa, succes cu musafirii, da' ce vizita lunga!
laura draga de ea... cand plangeam, nu era de fericire, inca nici nu stiam de masinutza. plangeam pt ca... plangeam... dar mi-a trecut. si iaca, peste vreo ora, mergem optimisti la spital. iar.
deeaA, bine ai revenit! iti recomand un ham pt bebei, de-ala anti-cocoshat mamici...![]()
iar pt trante, nu stiu... casca de protectie?! glumesc...
nu prea ai ce, decat mare mare atentie. si eliminat orice posibile pericole. oricum in 1-2 luni capata dexteritate si nu mai e asa problema.
ziggy, welcome back! 
simo, vai de mine si de mine... cred ca e un pic de suprainfectie in gat si de-acolo starea f.proasta. ce antibiotic ia? pt nas - trebuie neaparat 'degajat' cat mai des. ii puneam vibrocil, aspiram cat puteam (desi urla rau de tot, fara lacrimi...), apoi puneam cate 1 pic de genticol in fiecare nara (e antibiotic local, pe baza de gentamicina); dupa max 3 ore se sufoca, ii puneam apa de mare, iar aspiram. iar vibrocil, iar apa de mare... si tot asa. augmentin in paralel, nurofen de 3 ori/zi, supozitor de paracetamol la nevoie (de regula la 5pm incepea sa urce febra si la 11pm era apogeul). sincer sper sa se puna pe picioare si sa scapati de iv. noi nu am reusit, adica am ajuns la axetine iv, dar la noi rinofaringita s-a complicat urat in altceva, sigur nu e cazul la voi
sa ne dai vesti cum mai e! 
in cateva ore revenim si sper sa intru sa va spun ce am aflat de la spital...
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
eri_ka spune:
La multi ani Anca Alexandra!
La multi ani Antonia!
ANCA Purtatoarea acestui nume isi doreste sa ii inteleaga si sa ii ajute pe cei din jur, de multe ori insa are un fel brutal de-a se exprima, care ii instraineaza pe ceilalti. Este o fire prietenoasa, sociabila si fermecatoare, insa usor influentabila. Ii este usor sa se socializeze si face o conversatie agreabila, insa poate deveni neiertatoare si autoritara daca este enervata. Ceilalti vor invata repede ca nu-i pot spune ce sa faca si ca rareori isi schimba hotararile. Prefera situatiile care ii asigura un grad de independenta, insa nu ii place sa-si asume responsabilitati mari si un volum de munca prea solicitant.
ALEXANDRA Purtatoarea acestui nume este ambitioasa, insa si materialista. Isi doreste intotdeauna tot ce e mai bun si nu se multumeste cu mai putin. Ii evalueaza imediat pe cei din jur, iar opinia ei se bazeaza pe felul in care arata, semnele de succes material si standardele lor de calitate. Are un simt dezvoltat pentru afaceri, recunoaste imediat o idee profitabila si este un bun consilier in afaceri.
ANTONIA- de la "Antoniu" (nume de origine latina care inseamna "a fost pierdut") sau de la cuvāntul latin "antius" ("avangardistul").
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
bebinuta spune:
Ktrinel, abia astept sa vad ce ai filmat cu socrii![]()
Mamaana, nu e un control obligatoriu, dar cum la 6 luni nu am fost, cum menstruatia inca nu mi-a venit, cum testul Papanicolau nu l-am facut de mult, am luat decizia sa ma duc.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
crykett spune:
Buna dimineata.
N-am apucat sa citesc nimic,pertecerea a fost frumisica,aiciavem citeva poze.Acum plec la dr.,ca Antonio a facut febra

aseara,azinoapte si vad ca si acum arde.Sper sa nu fie nimic grav.Va pup
AM UN ANISOR
cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 BAIETII MEI
danita spune:
dragelor neatza
e un frigalauuuuu afara ...vai vai !
-12 grade !!!
noi am trecut noaptea cu bine , nu a tusit de f multe ori sa zicem de maxim 10 ori . azi parca putin maibine . dam si homeoapte si je are incredere f mare in ele ca ne-am mairefacut cu alea .
LA MULTI ANI sarbatoritilor nostri si pupici si urari de sanatate lor si parintilor !
as mai scrie dar nu ma lasa !!!
feliitari dianarus ! astepta12m .sa o uzi
D
crykett spune:
ANCA 
ANTONIA
AM UN ANISOR
cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 BAIETII MEI
acs spune:
Antonia!
Anca-Alexandra!
LA MULTI ANI printeselor! Petrecere frumoasa! Sa fiti sanatoase, sa cresteti mari si frumoase! 
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
roana spune:
vai ma fetelor ce rau imi pare ca sunt bolnavi fulguletii .
Asiza, sanatate si putere, cred ca eram terminata in locul tau. pupa-l tare de tot pe denisucu.
Simo, of mai si tu? ai grija de david si sa treaca repede.
Dianarus, felicitari, si eu tot posesoare de ford dar fiesta, si la fel cum spui cand am primit-o nu imi venea sa cred ce simplu e sa nu dpeinzi de nimeni. si sotul meu tot ford are da focus. deci mari fani de ford
.
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi si va pup pe toti.
auras_v spune:
minunatelor va multumesc...e minunat sa va stiu alaturi de noi azi ...am atitea emotii...scrisesem povestea nasterii ancutei ,dar cineva ( cine oare?) mi-a inchis calculatorul...nu stiu daca azi mai am timp sa o scriu dar voi reveni ....de doua zile ma tot gindesc la ziua de azi si nu-mi vine a crede ca mica giza are acum un anisor , se uita in ochii mei si-mi spune mami...La multi ani , Ancuta ! ...azi vom petrece in patru iar petrecerea cea mare va fi duminica
erika, multumesc mult pentru ceea ce faci ...din totdeauna m-am gindit ca daca voi avea a doua fata ea se va numi maria...dupa ce am aflat ca bubu e fetita mi s-a parut ca maria nu i se potriveste deloc , in schimb anca mi se parea a fi numele ei ...imi inspira putere , fermitate , hotarire ...asa am ales anca ...alexandra a fost alegerea facuta de vio si de kiki
am vazut ca denis e bolnavior ...eu de o sapt nu am resit sa mai intru , stiam ca avea o laringita ...ce s-a intimplat ? ...imi puteti spune ?...oricum iti doresc multa sanatate denis si tie asiza putere 
ma cheama sarbatorita ...va pup