LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 10
dianocica spune:
dayanara poate nu a adormit fiindca ii era rau.
daphna si d de cateva zile pleaca de la supt si se duce in sufragerie la jucarii. face 2-3 ture din astea. eu cred ca e prea bucuros ca e si alex acasa si nu ii ajunge timpul de joaca cu el.
oanacat camomilla CH200. e homeopat. 2 granule dizolvate in putina apa. 5 zile
simo :( multa multa sanatate. daca e de intravenos..asta e..numai sa se faca bine 
crykett si voua multa sanatate
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dianocica spune:
pt cele doua
de azi! saryta, auras sa va traiasca fetitele!
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
Dia1609 spune:
s-a imbonavit si ultimul mohican de toamna asta: Oana... muci pana in gura, tuseste, febra 38.1, nu a dormit toata noaptea 
dianocica spune:
quote:offffffffffffff. multa sanatate, onutza
Originally posted by Dia1609
s-a imbonavit si ultimul mohican de toamna asta: Oana... muci pana in gura, tuseste, febra 38.1, nu a dormit toata noaptea

diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dianocica spune:
de vreo saptamana d se tot lungeste. i au ramas mici body-urile si strampii. si nu mai incape sub biroul de la calc, asa ca da cu capul cand vine...
ca el e obisnuit sa treaca lejer pe sub...asa ca in we...shopping ![]()
diana si
david 03.12.06
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
de vreo saptamana d se tot lungeste. i au ramas mici body-urile si strampii. si nu mai incape sub biroul de la calc, asa ca da cu capul cand vine...ca el e obisnuit sa treaca lejer pe sub...asa ca in we...shopping
diana sidavid 03.12.06
s-o fi vorbit cu Oana... in ultimele 2 saptamanai a trebuit sa-i schimb TOATE hainele .. am inceput si noi cu ciorapii lungi si cu body-urile,si am schimbat tot ... asa ca atentieeeee!
Laura13 spune:
salutari mamici!
offf, ce de-a fulguleti bolnavi. va doresc multa multa sanatate si mamicilor multa putere.
eu sunt rupta de somn. deci....azi noapte la 2 s-a trezit dani. am bagat bibe cu lapte, l-a baut upa aceea in picioare maraia. de ce? ca vroia in pat cu noi. stiu, stiu, o sa ziceti ei si ce? pai uite ce....eu nu pot sa dorm cu el. imi este frica. florin, de obicei, doarme ca valiza-n gara, iar pe mine ma mai fura cateodata somnul ala profund, profund. deci, imi este fff frica cu dani in pat. plus ca mi-e frica sa nu cada din pat (in conditiile in care l-as exila pe florin). asa ca, nu l-am luat. si l-am luat in barte, am dat suza, am vb cu el.....nimic nu a functionat. la 3 am cedat, l-am trimis pe florin in sufra, am stat eu cu dani in pat. ce a facut fiu'miu? s-a trantit de vreo 5-6 ori in perne, dupa care a adormit. l-am pus inapoi la el in patut si apoi a dormit linistit. eu....am mai adormit pe la 4
intrebare intrebatoare: cele care dormiti cu bb in pat.....nu va e frica? ca veti da peste ei, ca va cadea din pat? si voi puteti sa dormiti? adica sa va odihniti cum trebuie? ca, sincer, nu mai rezist sa il las sa planga o ora.
a! am trecut de testul pe probleme financiare, ma duc azi la test psihologic......oare o sa se vada cat sunt de cazuta-n cap? ideea e, ca acest test chiar e naspa, adica au un profil, daca nu semeni cu ce vor ei....PA! asa ca na duc, IAR, sa ma spal pe par, uscat, aranjat......
va pup
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
lizzy spune:
pe scurt. explicatia pt
de ieri:
tocmai ne-am intors de la spital, marc e f.marait si obosit, nu i-a placut drumul
. si e cancer afara...
ieri am primit rezultatul de la urocultura. greva lui de 3 saptamani are un motiv, pe nume e.coli.
si-mi vine sa zic... 'v-am spus eu?!' no, am simtit si am stiut ca inapetenta lui brusca nu e moft. si iaca s-a dovedit...
acum: antibiotic 10 zile
si dat fiind ca e recidiva, urmeaza apoi 3 saptamani profilactice, adica un alt antibiotic, dar in doza f mica. 
si daca se repeta...
atunci investigatii suplimentare, cistografie si ce-o mai trebui. ![]()
revin, acum ma duc sa-l impac ca-i suparat.
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
acs spune:
Dianarus, felicitari pentru masina! Sper sa ai numai vesti bune de la spital! Dar de ce va duceti (sau n-am inteles eu bine)?
Simo, multa sanatate! Sa-i scada temperatura cat mai repede!
DeeA, multa sanatate! Ai grija de tine si de puiut!
De lovit, puiutii mei (mai putin cea mare, care-i mai atenta), se lovesc tot timpul. De Victor avem mai multa grija, dar Ioana (care cica-i mare :) ), nu e zi sa nu dea cu capul de pereti sau sa alunece pe gresie. Numai ca nu se loveste tare.
Eu tocmai pentru ca merg la serviciu pot sa scriu pe forum. Daca as fi stat singura acasa, fara ajutor, nu as mai fi avut timp (plus ca nici n-avem calculator).
Shoshika, felicitari pentru steluta! Si jos cu kilogramele :).
Crykett, am vazut pozele cu sarbatoritul cel cretulin. Multa sanatate!
Luciaro, am sa-ti fur cateva idei pentru micul dejun :). Apropo de ou fiert, doctorita copiilor ne-a spus ca oul sa fie fiert tare (minim 5 minute), pentru a evita imbolnavirile. Lui Victoras ii place foarte mult branza Almette (ii dau din cea cu iaurt sau smantana).
Dia, sanatate Oanei si sotului!
Teutz, doctorul v-a dat Ophtamesone sau Ophtamesone-N, ca pe asta din urma ni-l recomandase si noua acum ceva timp, dar nu l-am gasit la nicio farmacie (cica nu se mai importa).
Asa simt si eu cand imi spune Victor mama! :) Sa vezi cand o spune: "Mami, te iubesc!" (chiar daca in miez de noapte, cum mai face uneori Ioana :) ).
Super tare Bebinuta! :)
Mamaana, scumpe foc printesele!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni