PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

quote:
Originally posted by anasia

cristina ioana, ia mai zi ceva cu care sa ne desfatam papilele gustative azi

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Noi papam ceafa la gratar cu salata de cruditati si o salata de ton k aseara ne-am porcit raaaaau

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

hhmm, ceafa n-am, da o salata de cruditatio idee excelenta; cred ca ma duc s-o pun in aplicare, putin mai tarziu;

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anasia

hhmm, ceafa n-am, da o salata de cruditatio idee excelenta; cred ca ma duc s-o pun in aplicare, putin mai tarziu;

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Esti mortalaaaaa!
Pai trimite domn'le sotzu' sa produca si o ceafa

Mergi la inceput

as vrea eu, da e in delegatie

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Dragele mele, sunt eu batrana si bolnava sau s-a intamplat ceva cu flicr-ele astea? ....un'e sa mai pun si io poze? ca asta vrea bani acu' ....
Babee, webshots, sau unde aveai tu?

Mergi la inceput

cristina ioana, fliker-ul era gratuit pana in septembrie, eu am primit o instiintare de la ei, asa ca am renuntat; poti incerca pe photobucket, webshots;

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Anasia, am priceput. Si la ceilalti nu se plateste? O sa incerc acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Lipseste omul putin si na cate pagini scrieti voi. Something is fishy va zic eu cand nu is scrieti cu tonele and is pe net nik.
Map felicitari sarcina usoara si bebe sanatos si papacios!
Crissa mama lui de stafilococ. Stiu ca e nasol is experta in infectii din astea. Multa sanatate!
Doamna C distractie placuta la sky. Recomand webshots. sau is eu obisnuita cu el si de aia imi place, da incearca-l.
Miruna ma da ce cavaler aveti voi acolo. F frumusel!
Nicolica La Multi Ani! Bun tortul, multumim.
Bulinutza lasa draga ca nu e capat de tara daca nu le ai cu bucataria. Eu le am si uneori am o lene de ocolesc cat pot zona aia, asa ca nu iti fa griji exista take away. Eu cand nu am chef deloc transmit la barbat si el vine acasa cu papa si gata.
Noi am fost la medic si m-am infuriat de numa imi venea sa le bat pe alea cap in cap sincer doua tembele. Deci dupa ce ca fata nu era inregistrata cu toate ca am depus hartiile odata cu ale mele , merg azi mai devreme cvompletez hartiile i le dau la inteligenta aia inapoi, zice ok no pb luati loc programarea mea era la 3. Si stau frate zic na is busy ca era cam plin fiind dupa amiaza, mai si intre toti vin altii intra si aia noi tot acolo fata deja nu mai avea rabdare trecusera deja 40 de min merg la aia la receptie zic mai tanti da pe noi cand naiba ne vede zic bun nu aveati inreg si etc da am facut programare. Ea ce zice????Aaa da nu stiam ca vreti sa vedeti medicul pai de ce stau frate ca fraiera aici de flori de mar??? Nu am ce face acasa si am venit sa imi petrec timpul la dispensar sau cum??? Ma sa le omor nu alta doua gaste cu, capu'n nori.
Ma rog s-au scuzat de n ori parca ma incalzea cu ceva si dupa vreo 10 min imi zice ca vai sorry tre sa mergeti la etajul unu da aveti grija ca nu merge liftul. Mai imi venea sa le strang de gat serios asa draci mi-am facut, dupa ce ca si asa mi-e rau numai cand fac un pas acolo tot felul de mirosuri si urca cu purcel si catel dupa tine pana la etajul unu pe scari cand ama jusn sus gafaiam ca trenul erau doi mosnegei acolo si cica vai da asa grea e ca tare mai gafai. Cum sa nu gafai ea grea eu gravida si gafai si daca merg 3 m de parca zici ca is in 8 luni si cu geaca pe mine copilul imbracat actele intr-o mana muslimul in cealalta. Ce mai circul de pe lume si dupa vreo ora m-a vazut si pe mine un medci care era tare dragutz, a zis ca iritatia si scaunele moi si voma e dela raceala e un alt tip de virus cica si isi revine mai greu organismul si sa nu imi fac griji ca trece. Na si asta a fost ziua mea am zis ca le bat pe alea serios si is destul de calma si politicoasa da astea doua m-au scos din sarite mai picate in cap serios. Uff si acu imi creste tensiunea.
Ma rog bine ca suntem bine si nu e nimic grav mi-a zis ca de aia nu is nici eu complet vindecata ca e un virus mai puternic mai nou nu stiu ce minunatie si de aia e asa.
Acuma savurez niste zmeura si capsuni. tare bune is acusi creca apar si ciresele alea de olanda scumpe care normal ca o sa imi trebuiasca si sarcina trecuta am avut o boala cu ciresele si piersicile acuma vad ca is cu zmeura si capsuni. Macar mananc sanatos cele trei fire de mancare care incap la mine in stomac deja am mai slabit am 61,4 kg si scad si sarcina trecuta am pierdut 5 kg primele 3 luni.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Map, FELICITARI!!!!!
Nicolica La multi ani fericiti cu sanatate! MMMMM Tortul arata senzational, poate o data ne scrii si noua astora mai pofticioase reteta
Cristina, drum bun si distractie maxima la munte!
In alta ordine de idei eu sunt un pic ingrijorata pentru ca fii-mea are zile cand are burtica foarte umflata, desi azi a facut de 2 ori kk, si azi e la fel, zici ca are un balon. Maine o sa sun medicul sa vad ce zice. Eu vigantol nu i-am mai dat in ultima vreme, la sfatul pediatrei.
Crissa, sanatate multa. Medicul ce a zis de rezultat? Nu v-a dat un tratatment?
Muuh, foarte dulce baiatul tau!
Cristina-Ana, ma bucur sa mai citesc noutati si de la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

map Felicitari ! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos ,cuminte si mancacios !
nicolica La multi ani !
babee mor de ras dc mai primesti sa ne mai scri.aa si io stiam ca sagetatorii sunt dupa 22.11
crissa offf ,sanatate multa lui cipi.
muuh un adevarat domn ,si mai e si mumos si cumintzel..
iulenca esti senzationala mama
doamna C ne mai faci mult sa lesinam de pofte pe aici .cand ne mai zici ce papati bun , baga si retzeta ta proprie cum prepari oki ? si ca sa te iertam baga niste poze mumoase dalea sa ne clatim ochii am fost azi la vaccin,priorix.mai nou fiimea urla cand o vede pe doctora cu stetoscopu'.buuunnn,o calmez io, ca urla de ziceai ca i am taiat gatu',si mergem sa i faca vaccinul asistenta.si imi zice,aaa asta nu doare,nici un copil nu a plans de la el.io in gand ,hehe nu o cunoasteti pe fiimea.binenteles ca a urlat si a plans,si a mai jelit,mamaaaa mamamaa.asa e fiimea ,dramatica.eeee acu ,asistenta a zis ca nu va avea nici o reactie,ca si cum nu a facut vaccin .tareee as vrea sa o vad si pe asta...
asa ca ,sa mi tineti pumnii sa apuc sa dorm
pupici mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput