PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 17
Babee spune:
Pana la urma a adormit si mie-mi pica ochii-n gura
.
Tata trebuia s-ajunga dimineata la 9 in Viena, dar trenul are o intarziere de 7 ore datorita grevei din Ungaria.Asa ca a trebuit sa ii culc fortat ca sa ii trezesc peste jumatate de ora, sa am timp sa ma tarambalez la gara.O sa fie circ ca nu ii las sa doarma cat vor, dar nu am cum altfel, si eu nu pot face nani ca nu ma mai trezesc cand trebuie
.Asa ca....stau pe-aici inca putin.
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
crissa71 spune:
Babee si Anasia:oare ce o fii cu ei!?Si Cipi dormea azi pe el dar nu vroia sa se culce sub nici o forma!!L-am scos afara...nici atat!Acum doarme nemancat, ca n-a vrut sub nici o forma absolut nimic...vroia ceai dar mai bause cu doua ore inainte 250ml...si l-am lasat sa planga poate.. poate bea lapte in loc!!!Ti-ai gasit!!!

Babee spune:
Crissa au si ei zile si zile.Astazi nu m-ar fi deranjat daca nu ar fi fost situatia prezenata anterior.Dar trece...oricum dormea in masina 100%, pacat ca fac putin pana la gara.
Am primit un banc astazi.mi s-a parut haios:
Doua blonde, dupa noaptea de Revelion, se intorceau acasa. Afara, un
frig de inghetau pietrele, ele imbracate subtirel, ca de la petrecere...ce sa mai, erau deja blocuri de gheata. Taxiuri, nici gand, toti taximetristii acasa, cu familia, transportul in comun era inexistent, pana acasa cale lunga...
In drumul lor, un depou RATB. Una din ele e lovita din senin de o idee
geniala... Nu sta mult pe ganduri si ii spune celeilalte:
-Fata, pe buna dreptate se spune ca suntem proaste. Hai sa furam un autobuz sa mergem pana acasa!
Ca bine zici, fata! Hai! Eu intru in depou sa fur unul, tu tine de
sase!
Zis si facut, prima ramane afara sa supravegheze zona, cealalta intra
sa fure autobuzul. Si sta cea de-afara un sfert de ora...o jumatate de
ora...o ora...
Rebegita de frig, intra sa vada ce s-a intamplat, de ce
dureaza in halul asta?! Intra si o vede pe a doua blonda stand in fund
pe jos intre autobuze si plangand...
-Ce s-a intamplat, fata, de ce plangi?
-Uite, nu gasesc nici un 135 sa ne duca acasa -Sta pe ganduri prima blonda si zice:-Draga, dar tu esti chiar proasta rau. Nu puteai sa furi un 226 si mai mergeam 2 statii pe jos?
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
anasia spune:
crissa, cu borcanase ai incercat? la noi a mers numai asta o perioada buna de timp; cu somnul, ma termina, am mai lasat-o sa nu doarma daca nu vrea si la 5 facea un scandal monstru, pana la urma adormea in picioare, si singura; dar e deja tarziu la 5 si la noapte nu mai doarme; asa ca o culc fortat, chitaie , dar n-am ce-i face;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
crissa71 spune:
Babee:
tare!
Anasia:n-am incercat ce-i drept!Nu pre-mi vine sa-i dau...daca se obisnuieste cu ele si-mi refuza mancarea!!??Mai ales ca el e mai "sensibil"!Dar poate fii o idee!
anasia spune:
crissa, asa am crezut si eu, ca nu mai mananca in veci mancare gatita; am stat o luna la tara si numai borcanase a papat; nici macar nu voia sa guste mancare facuta; si uite ca intro zi a vrut sa manance ce mananc eu; incetul cu incetul am pacalit-o dandu-i de la mine ( ca la mine e mai dulce
) si acum papa mancarica; bineinteles ca in frigider mai am borcanase pt situatii de urgenta, dar una peste alta sunt multumita;
in schimb sa nu vada peste, oricum ar fi el, brocolli la fel, pastele, orezul;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
MADYN spune:

Map felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara!
Muuh da mey tot cu tati seamana pustiul
! (si al meu la fel). Las' ca ne revansam la urmatorul!
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
Cristina_Ioana spune:
Nicolica, la multi ani, iubito! Sa fii sanatoasa, sa ne traiesti!
Dragele mele Babee si Miruna, plec vineri si vin duminica
sambata si duminica rup partiile
ca sa dau jos tot strudelul pe care cu maaaaaaaare nesimtire l-am ingurgitat iesi si azi
Buli iubito nu gatesc toata ziua, dar intr-adevar imi place mult sa gatesc. Lui Lucu ii mai fac una alta zilnic sa pape proaspat.
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
anasia spune:
cristina ioana, ia mai zi ceva cu care sa ne desfatam papilele gustative azi
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica