*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (169)
Raspunsuri - Pagina 20
leea_cv spune:
Mona m-ai facut sa-mi revad si eu "iubirea in imagini" si drept urmare mi s-au umezit din nou ochii.Si mai mult,ma invinuiesc pentru toate situatiile in care i-am administrat lui T cite o palmutza la fund sau cind am urlat la el.In plus,ma simt acu ca ultima fiinta de pe pamint,caci,spre rusinea mea si in contradicie cu tine,eu ma bucur cind ramine o zi-doua-trei-cinci la mama.Denaturata-s?
Adelina vazut fecioasul bine crescut - la propriu si fugurat.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
alexandrina spune:
Va multumesc mult pentru sustinere.
Nu, nu ma gandesc la diabet, nici nu se potrivesc alte simptome...
A ajuns la 40 de grade azi noapte dar n-a aparut niciun alt semn (in afara de starea de moleseala), o sa ajung azi si la pediatru.
Nu Ina, e miros specific de acetona, mi-e familiar ca il au persoanele care tin post negru de exemplu.
Ne straduim sa bem lichide cat de multe.
Mie mi s-au intetit contractiile, dar nu din cele dureroase.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
anda77 spune:
monet, eu te admir pentru ca ai apucat taurul de coarne. si da, cum spui si tu, acumulezi mai usor cunostiinte la 20 de ani decat la 30. de-aia e mai greu. dar tu esti super tare ca ai determinarea asta de a impulsiona mult cariera cu studii si pregatiri grele, neaccesibile tuturor. eu m-am lasat pe tanjala, te invidiez in sensul pozitiv foarte tare.
nu te mai lasa doborata de sentimentul de dor si singuratate. ca doar o sa revii acasa, nu te-a despartit nimeni for ever, Doamne fereste. Si te rog sa te gandesti la partea pozitiva a acestei despartiri: cum puteai sa-ti faci temele alea de 10 ore cu 2 fete mici pe tine? puteai? hmm.
ina, ma bulverseaza rezultatul tau! pe unde am mai verificat, s-a confirmat fte bine sexul. poate o fi la tine ceva inversat cu alcalinul si acidul care omoara/stimuleaza cromozomii de diverse sexe![]()
cum se simte nora-mea? a trecut cu bine peste ziua tricourilor ude? n-a racit, nu? pupa soacra pe ea!
monet si miri, bafta la examene!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
soanso spune:
fetelor, va multumesc din suflet pt urarile de sanatate ........
starea Soranei din pacate s-a agravat sambata intr-un ritm alert,a inceput sa vomite intruna de vreo 7-8 ori ,se inneca cu secretiile din gat ....asa ca am sunat dr. si ne-a internat de urgenta ,a pus-o la perfuzii cu antibiotic puternic (gr IV forte) intravenos si ia facut aerosoli,perfuzia a tinut-o de sanbata pana duminica la amiaz intruna ,acum suntem acasa cu branula pe manuta si mergem in continuare la spital pt injectii si aerosoli + ca tb sa-i aspir acasa secretetiile cu batista bb sa nu faca otita.inca nu e bine dar nu am mai rezistat in spital, ma doare capul groaznic si toate oasele, asa obosita nu m-am mai simtit tare demult.
maine tb sa merg sa imi duc actele pt concurs (post economist 2 ) la SJC si in 03.12 am examen.
poate reusesc sa ma odihnesc un piculet........
ina,alexandrina sanatate multa ........
SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA
leea_cv spune:
pentru Sorana ca sa se faca bine si pentru mamica 
Anda tu ai rezolvat masina? ca am pierdut firul.
Mandy Kriszti mai are probleme cu piciorusul?
Alexandrina numai bine pentru puiutul tau firbinte.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Madutza10 spune:
Neata!
Soanso si Alexandrina,sanatate infinita la copilasi.
Noi azi mergem la ecografie ,am niste emotii....,Orlando pare a fi bine ,numai ca inca tuseste dar tusea nu mai e seaca asa ca tre' sa-i dau altceva si nu stiu ce ,aveti idee pt tuse productiva ce-i pot da???
Ma duc sa-mi termin cafeau ,pupici
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Mihaelutat spune:
Buna dimineata pe racoare.....ce mai fec colectia? eu inghet de frig in birou, spre ca voi sunteti intr-un loc mai calduros.
Vad ca iar loveste boala in colectia nostra aniversara. Pupam bolnaviorii si le dorim insanatosire grabnica.
Eu am avut un week-end ca in tinerete. Am profitat de venirea socrei si am disparut de acasa, am luat cina in oras, am fost in club cu sotul meu, am plecat pe la 5 dimin. de acolo si am vrut sa dormim la hotel, dar nu am gasit nici o farmacie deschisa sa ne luam otrusa de urgenta si asa ca ne-am intors la 6 dimineata acasa. Ieri am dormit toata ziua, nu stiu cum a reusit soacra-mea sa il tina pe Titi departe de dormitor, dar a reusit, drept pentru care m-am trezit oeri la 16.00. N-am mai dormit atat de ani de zile. Dupa escapada in club am realizat ca nu mai sunt atat de tanara ca fetele care frecventeaza aceste locuri, ca nu mai sunt chiar in trend cu moda, desi ma straduiesc, moda actuala nu e pentru mine, eram cam clasica printre clientele de acolo si nu in ultimul rand ca nu mai rezist cum rezistam pe vremuri. Daca ar fi sa am acest program week-end de week-end, dupa vreo 2 escapade cred ca m-ar lua salvarea si m-ar pune la perfuzii. si acum am febra musculara de la dansat, imi tiuie urechile de la muzica, ma ustura ochii de la fumul ala de discoteca, sunt cam varza. Dar m-am simtit bine, am vazut si eu lumea de prin revistele de scandal, a fost ok.
Alta reusita a week-endului a fost ca am convins-o pe mama sa nu mai luam masina, ca nu are pe unde se plimba copilul cu ea pe vreme asta si cea care se anunta, si ca ar suferii teribil plodul sa nu se bucure de cadou, asa ca ii va lua o masuta cu tabla de scris si scaun de la chicco si un cort in forma de masinuta asta pentru vremurile ploioase si friguroase si la vara vom luat masinuta sa se plimbe prin curte.
Gata acum ma duc sa urez sarbatoritilor de peste week-end pentru ca desigur ceio de la RCs-RDS nu au binevoit sa imi repare net-ul de acasa, asa ca nu am deschis computerul de 3 zile.
Pupici
Mihaela
album dn Titi
Madutza10 spune:
Mihaelutat ,ce-am mai ras ,parca ma vedem pe mine-n club ,asa patesc si eu mereu ,ard sa ies iar cind ies vin rupta acasa ,nu mai suport muzica tare ,aglomeratie ,fum ,m-am ramolit ,prefer un restaurant ,o petrecere cu prietenii ,nunti,botezuri,orice altceva in afara de club sau disco care pina nu de mult erau ,,casa mea''
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Mihaelutat spune:
Madutza pentru tuse cu expectoratie Ambroxol picaturi, e bun, la nepoata-mea care tuseste mereu si cu Ambroxol merge super. Acuma de la pediatra citire, acum e la mare cautare Eurespalul, care merge pe ambele tipuri de tuse si cica e super tare sar si super scarbos.
In ceea ce priveste distractiile eu una nu mai inghit nici cu 5 lamai nuntile si botezurile, poate de unde am avut anul asta la nunti de m-am saturat de sarmale si expresii genul" sa traiasca domnisoara mireasa" si " si acum nasul mare sa vina pe scena" sau " sa traiasca tatal copilului", asta ultima de la botez. Eu am facut lista de evenimente pe anul 2008 si arata cam asa: 2 botezuri la care suntem nasi, botezul nepoatei/nepotului meu; deocamdata vreo 5 nunti deja anuntate. Dja ma apuca disperarea.
Cam asta ar fi treaba.
Mihaela
album dn Titi
Madutza10 spune:
Noi am avut anu asta 2 botezuri ,ca care unu am fost nasi ,2 nunti si o cununie acu' 2 sapt la care tot nasi am fost si mai am un botez pe 8 decembrie (cel la care trebuia sa merg pe 1 dec. s-a amanat pt 8) dar eu sincer m-am distrat la toate .
Am Ambroxol in casa dar sirop ,nu picaturi ,incerc cu asta
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani