*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (169)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Alexandrina,Ina,Soso,NCristina sanatate pentru copilasi!Iertare daca am uitat vreunul.Desigur as vrea ca toti sa fie bine ca stiu cum e sa fie rau.

Am venit de la mama acu vreo ora.Sau 2.De atunci mi-am adus la zi restantele intr-ale urarilor pt puiuti.Tudor e bine bine.Nu mai are nicio problema urgenta.Au ramas putza si piciorul cu care calca cam strimb,dar despre care pediatrul zice ca nu e nimic de facut.Sa-l incalt cu ghetutzele invers.Aaa si normal,nu maninca.Am sa fac flori la subsuori pina s-a da pe brazda.

Monet,Miri succes la examene/teste.
Maria bine ca v-a priit iesirea.Eu fac parte dintre mamele de copii ce nu au treaba cu programul cind vine vorba de mincare.Cu cit mai putin si rar,cu atit mai bine si frumos.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Muulta, muulta sanatate pentru Sorana a lui Soanso, Rachel a Inei, Elise a CristineiN, David a lui Miri_b, copilasului Alexandrinei si tuturor celor bolnaviori.
Ieri am avut petrecerea aniversara, motiv pentru care ne "laudam" cu cateva poze:
http://www.dropshots.com/proadelina#albums/Aniversare%202%20ani/2007-11-17/18:33:09

Adelina si Albert Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

proadelina, La Multi Ani lui Albert! Ce mare-i baiatu' tau! Vreau sa zic, mi se pare inalt, bine facut. Sa traiasca si sa creasca frumos si destept, in sanatate. Faine poze - acasa la voi? sau altundeva? Mi s-a parut asa mare locu'....

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"

"POZE DE AZI, NOIEMBRIE 11"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Merci frumos Monet!
Am facut petrecerea la un local din oras.

Mergi la inceput

leea, m-am uitat la iubirea voastra in imagini si toata m-am emotionat. cred ca odata ce o femeie devine mama, nu se poate opri din emotia ce-o copleseste cind e martora afisarii de dragoste dintre o mama sau un tata si copil. o mama nu mai poate gasi in ea suta la suta femeia ce-a fost inainte de-a deveni mama.

oau, ce filizofez, opriti-ma. adevaru-i ca n-am nici o pofta de invatat. si-i a dracului de mult. dar fac asta deja de saptamini la rind (temele de casa cer cite 8 sau 10 ore per tema!!) si creieru' meu batrinoc nu mai poate lua aminte; am ajuns la un fel de saturatie :) - de-aici inainte, tre' sa-i prostesc cumva si sa termin programu' cu minim de retinere a noului intilnit.....

of.

ce faceti voi duminica seara? (nu va mai zic de mine, cit sint de singura, ca va intristez...)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Monet draga sunt de acord cu tine, in ceea ce priveste filosofia ta. Ai sa vezi ca va trece repede timpul si ai sa-ti revezi cat de curand fetitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mona draga, spor la treaba si bafta multa! Si acum ... mult a fost, putin a mai ramas, sa vezi cebine o fi saptamana viitoare pe vremea asta ACASA!

Cristina N., pupam pe Elise mic si drag cu buba! Sper ca sunteti bine!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

adelina si camelia, va multumesc de incurajari. cind m-am imbarcat in "aventura" asta, stiam ca cere efort si timp. n-am stiut insa c-o sa fiu despartita de fetele mele. gindul ca, chiar daca-i greu cu atitea notiuni noi intr-o atmosfera asa competitiva (cu studenti de nota 10+) si mult de lucru (teme, teste, interviuri, examene), ziceam gindul ca zilele ar fi picurate cu lumina pura a liei si mayei, cu cristalinul vocilor lor si aerul inocent deodata pentru toata lumea in jur - gindul asta imi dadea ajutor ca-i ok, sa incerc si sa reusesc. dar uite ca acuma n-am parte de bucuria mamei care-si pune copii in pat in fiecare seara; in schimb, trag cite-un episod de plins... imi pling de mila, ca n-am copiii cu mine.... nimeni nu stie cit pling, unde pling si cum imi sterg lacrimile. sint cu totul singura. nu m-am simtit asa singura niciodata.

..... nici nu pot citi ce-am scris. ce-am scris suna de parc-as fi timpita. doamne.... (uite ca pin' la urma, tot v-am intristat. nu m-am lasat (zimbesc)).

noa, hai, dormiti, v-asteapta o saptamina noua, chiar de miine dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ne-am intors azi in Bucuresti. Incerc sa ma pregatesc pt orele de maine.

Va multumesc mult pentru urari si incurajari. Sa dea DD sa mearga bine bine in continuare. (Deocamdata e asa si asa, binisor cu unele amendamente...) A ramas sora-mea "in charge".

Sanatate multa bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Roxi,Cami,Ina, Alexandrina, Maria, Leea, Proadelina va multumesc, Rachie a fost mult mai bine astazi.

Catutza

quote:
cand pui poze cu noua mobila?
eu am pus mai demult, insa daca am vazut ca nimeni nu se uita mi-am spus ca nu are rost sa mai ocup spatiul limitat de-acolo cu filmuletele mele.
O sa-ti trimit pozele pe mail daca vrei, sa-mi mai spui o data adresa pe privat.

Anda, metoda aceea am citit-o si eu de prin cartile de pe-aici, insa la noi nu s-a potrivit; eu la vremea respective faceam teste pentru ovulatie, am prestat exact in ziua ovulatiei si a iesit …Rachie. Si testele au fost 1oo % sigure, deci nici o sansa de eroare.
Iar in sarcina de anul trecut a fost invers; am prestat inainte de ovulatie cu o zi, si a fost baietel.

Alexandrina, sper sa fie totul bine cu Mihai.
Auzi, nu cumva ii miroase gurita a acru ? ca asta este de la lapte, iti spun sigur! ( asa patesc cu Rachie, desi se spala pe dinti seara, insa dupa vreo ora cere lapte si nu o mai spal iar fiindca-i prea somnoroasa)

pup fetele, o saptamina buna!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput