Contractii
Raspunsuri - Pagina 3
gabid spune:
Am nascut la 32 de saptamani cu cerclaj la 3 luni .Ai grija!Eu zic ca duvadillanul este cel mai bun medicament in caz de contractti.Mie dr imi dadea pana la 7 jumatati pe zi.A...si mai imi dadea in caz de nevoie scobutil fiole si papaverina pt linistirea uterului.Utrogestan mi-a dat pana la 6 luni.
Nu lua in seama ce am zis eu despre FIV.La mine stimularea a fost 5 saptamani cu medicamente f.puternice pt a obtine multi foliculi.La Giluesti e mai simplu.
Te pup[,
Gabi.
Lidia spune:
Daiana, ai toata incredera in dr. Anca. Datorita lui am astazi minunea de baiat pe care poti sa-l vezi la pagina personala. Am stat in pat incepand cu luna 4.5. Col scurtat, dupa ce avusesem un episod de hemoragie puternica pe la 3 luni (datorita unei placente jos inserate....). Dr. Anca nu numai ca este un profesionist desavarsit ci si un om deosebit. Esti pe maini bune.
Din ceea ce spui, colul se prezinta bine (chiar excelent in cazul tau). Daca este inchis si lung, este OK. Dar nu trebuie sa uiti ca porti gemeni si sarcinile gemelare sunt intotdeauna cu probleme (halal incurajare, nu?). Asteapta-te deci sa stai in pat pana cand vei naste.
Ai incredere in medicul tau si mult succes.
Sa incerci sa-i multumesti pe toti... o tentativa ce se va dovedi imposibil de finalizat.
Lidia
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lidia
manu spune:
Daiana,
E foarte bine ca ai colul asa de lung si e inchis, insa trebuie sa ai mare grija ca bebelusele incep acum sa creasca f mult si uterul va fi tare tensionat. Cel mai important este frecventa contractiilor si nu intensitatea. E normal sa mai ai contractii dar nu mai mult de 2/ ora. Daca contractiile sunt regulate si mai dese de 2/ora sa te duci repede la medic. E destul de usor sa scapi contractiile de sub control, din cauza asta trebuie sa stai numai si numai in pat lungita.
Vroiam sa-ti spun ca eu plec vineri spre Romania si daca ai nevoie de ceva din Germania ti-as aduce cu cea mai mare placere (ma refer in special la ceva medicamente).
Ai grija de bebeluse!
Te pup,
Manu
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=manu
odaiana spune:
Draga Tamara, am fost preluata de o saptamana de DR.Conf. Alexandru Florin Anca ,noul sef de sectie de la Municipal, asa ca stiu ca sunt pe maini bune!Multumesc mult ,Daiana
odaiana spune:
Draga Elena,multumesc mult pt sfaturile tale, maine doctorul va hotara daca ma interneaza sau nu si-mi va da un nou tratament. Te pup,Daiana
odaiana spune:
Draga TRY, eu sunt cumintica, stau in pat si ma simt ceva mai bine.Multumesc ca esti alaturi de mine si ma incurajezi
Daiana
odaiana spune:
Draga Gabi, fii linistita ,se pare ca am incaput pe maini bune si sper ca totul va fi ok. Maine dr. va hotara ce tratament imi da sau daca ma intreneaza. Oricum de cand stau in pat ma simt mult mai bine.
Ai un stil foarte direct de spune lucrurilor pe nume,ceea ce e putin socant dar reprezinta exact dusul rece de care e nevoie ca sa constientizam anumite lucruri.(ma refer si la FIV-Florina)Multumesc pt.ca stii sa fii asa cum esti. te pup,Daiana
odaiana spune:
Draga Lidia, baiatul tau e superb (se spune ca baietii seamana cu mamele din cate stiu)Multumesc mult pt raspunsul tau, m-am linistit si eu, sunt convinsa ca am incaput pe maini foarte bune si sper ca datorita Dr Anca sa imi poi vedea si tu fetitele intr-o buna zi in pagina mea personala.Deocamdata sunt cumintica si ascult tot ce-mi spune.Maine va hotara daca e cazul sa ma interneze sau sunt ceva mai bine.Te pup, Daiana
odaiana spune:
Draga Manu, am intrat acum in pagina ta personala ca sa-ti vad comorile si surpriza! Arati exact asa cum imi imaginam ca trebuie sa fii.Sunteti superbe toate trei.Cel mai tare imi place ca aveti ochii mari si expresivi.(si eu sunt "ochioasa")Intr-o singura zi am avut mai mult de 3 contractii pe ora, dar nu erau regulate si la vreo ora dupa ce am luat no-spa m-am linistit.De cand stau doar intinsa in pat ma simt mult mai bine.Sa stii ca si la computer stau intinsa in pat , doar ca stau pe o parte,pozitie in carew oricum stau mai tot timpul pt. ca pe spate am dureri de coloana.Drum bun spre casa, cred ca esti bucuroasa ca vii. Iti multumesc din tot sufletul pt. grija pe care mi-o porti,nu am nevoie sa-mi aduci nimic, dar iti multumesc pt. starea de siguranta pe care mi-ai dat-o cu altruismul tau. Va pup cu drag pe tine si pe fetite,Daiana
manu spune:
Draga Daiana,
M-am linistit cand am auzit ca si la calculator stai tot intinsa.
Ma bucur tare mult ca Dr Anca este un medic f bun si ca te simti in siguranta. Increderea in medicul tau este unul din lucrurile cele mai importante. Acum ramane ca tu sa fii o fetita cumintica foc si sa faci exact ce spune domnul doctor. Eu sunt sigura ca ai sa duci sarcina cel putin pana la 7 luni. Ai grija sa mananci bine sa creasca bebelusele cat mai mul! La mine fetele au fost destul de mari. Am nascut la 32 de sap si au avut 2300g si 2055g.
Eu sunt f bucuroasa ca merg acasa dar in acelasi timp sunt si f suparata. Trebuia sa plecam saptamana viitoare, insa tata-socru este f grav bolnav si ne grabim sa-l mai prindem in viata (isi doreste tare mult sa le mai vada pe fete).
Te rog sa-mi spui si mie ce-ai facut astazi la control. Eu as fi mult mai linistita sa aud ca te-ai internat.
Te pup,
Manu
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=manu