Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 19
Piciulika spune:
Buna dimineatza!
Azi am fost f matinala ca a trebuit sa mulg dreptul, pentru ca musiu s-a saturat cu stangul... Eh, mai in contratimp, dar suntem bine.
Tomasa, ai vazut (Betty
) ca au produsele Similasan si in Austria. (Bee, sigur-sigur il au si-n Gemania). Se numesc (Globuli zur) MILCHBILDUNG. Se iau asa: in lactatzie f redusa de 6 ori pe zi 7 globuli, pentru optimizare si mentzinere de 2-3 ori pe zi 7 globuli.
Uleiul de alaptat (Stillöll) (pt masaj sani) il fabrica si unele farmacii (mixturi de uleiuri volatile etc.) insa eu il gasesc pe cel de la Weleda cel mai placut - nu miroase atat de preganant - e pe baza de ulei de fenicul si chimen, stimuleaza lactatia si masajul oricum e bun. Eu nu sunt prea disciplinata...
Alinus, am vazut ca te-a lamurit Tomasa. Succes si nu te lasa!! Eu asa in 3 zile am re-echilibrat oferta - dar ma stressasem rau in prealabil (mi-era si frica sa nu il pierd cumva pe stangul.) Moasa m-a linistit si mi-a spus CALM, CALM, CALM!
Sim, Prisi, mie mi-a dat voie moasa la un pahar mic de vin la masa, ocazional. 
Mandarinutza, Mada - super poznele cu puii dulci.
Urlaaaaa - foaaameeee...!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
afibebe spune:
oare merge?
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
afibebe spune:
uraaa
am reusit.
am pus si eu poze pt cei care vor sa ne vada.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
afibebe spune:
sunt curioasa daca se vad.
luy
.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
bikmaria spune:
MERGE AFIBEBE ,MERGE DIRECT LA INIMA UN BB ASA FRUMOS SA-TI TRAIASCA
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)
bikmaria spune:
ROXANA sa ai o zi buna ,sa rezolvi toate problemele fara sa te stresezi 

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)
mandarinutza spune:
Buna dimineata fetelor!
multumim tuturor petru aprecieri. 
Betty, dn piata Alba Iulia esti destul de aproape de parcul 23, faci cam 10-15 min pe jos. Tineretului e departe, si IOR-ul ar mai fii in zona.
Andreeaiosif, si Antoniei i-au mai transpirat manutele-cred ca e normal.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Afibebe, tare scump bebe Cristian, ce falcute dragute are
.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Yaia spune:
'Neata si de la noi. Ne-am trezit ca de obicei azi, dar nu mai pot dormi somnul de refacere (asa ii zic eu somnului de la 9-10 pana pe la 11-12 cand dorm cu bebe) pentru ca trebuie sa ne pregatim sa mergem la control. Tineti-ne pumnii!
Vazut si poze de Cristian dulce. Va las acum, va povestesc mai tarziu ce si cum.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
betty78 spune:
Buna dimineata si de la noi, Multumesc in primul rand pentru urari. Azi ma simt ceva mai bien, dar tot am un fel de migrena....sincera sa fie nu mi s-a mai intamplat de mult timp, doar cand imi venea CM-ul. Poate o fi vreun semn ca o sa vina
.
Mandarinutza multumesc mult. Cand ma mut acolo o sa ma duc la plimbare...dar prefer sa iau masina pana la parc.
Piciulika de abia astept sa vad cum o sa ma ajute globulii pentru lactatie.
Tomasa daca nu gaseste, spune-mi si o sa incerc eu sa fac rost. Eu de fapt o am pe sotia unchiului meu in Germania, dar nu tocmai momentul oportun sa ii cer asa ceva, mai ales ca unchiul a decedat de curand, adica ar fi ceva de genul "tara arde si baba se piaptana"
Afibebe super dulce cristian si mama, mama ce falcutze are![]()
. Se vede in poza in care tatal tau il boteaza ca are emotii. Super sentiment sa iti botezi nepotul.
Andreeaiosif si lui bebe Mario ii transpira manutzele.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario