Casatorie fara dragoste ???????
Raspunsuri - Pagina 5
Arhistefy spune:
Da, si eu sunt complet de acord cu tine. Cel putin asa simt eu.
Cu mult drag,
Mihaela
Mirunda spune:
Va multumesc mult celor care mi-ati raspuns...este greu sa hotarasti asa ceva. Eu cred ca voi lasa pur si simplu timpul sa treaca, asteptand ziua cand voi afla raspunsul la aceasta intrebare...Pentru ca merita oare sa renunti la o relatie , fie ea si nu bazata pe dragoste nebuneasca, dar care totusi...merge, sperand ca intr-o buna zi dragostea cea mare iti va surade? Dar oare ne mai poate ea surade si atunci cand, incet si implacabil, ne apropiem de granita celor 40 de ani??
Mirunda
adadia spune:
Daca tu asteptai un raspuns unanim la intrebarea ta trebuie sa intelegi ca fiecare asteapta altceva de la viata Aici mai rau te zapacesti .Un sfat- da , ce-au facut altii in situatia ta - da , o incurajare - da dar nu solutii pentru tine . Da , ma-ntreb eu ca prostul acu' la 2 noaptea - ca de cand v-am gasit nu mai am somn - de ce nu ne spui tu mai concret ce te framanta ? Ai tras tu concluzia de una singura ca timpul le va rezolva pe toate . Hai sa dezbatem mai concret !
verutza spune:
Mirunda,
Ai dreptate, trebuie sa lasi timpul sa treaca, dar nu stiu daca e de partea ta tinand cont de "granita celor 40 de ani".
isabela spune:
Dar ce este de facut cand depasind granita celor 30 ani, crezi ca ai decoperit dragostea adevarata, iar in preajma granitei de 40 ani iti dai seama ca nu a fost asa? Mai exista oare speranta ca exista dragoste adevarata? Si oare nu va fi prea tarziu daca va apare?
anatolia spune:
Da,se poate o casatorie din ratiune(i)financiare,dar va dura?Pe de alta parte o casatorie din dragoste,unde amorezii privesc frigiderul gol si copilul dezbracat va dura?Ideal ar fi ca toate astea sa se intilneasca undeva la mijloc si poate va dura...Toate cele bune
anatolia
DanaR spune:
Hop si eu cu un raspuns...
NU, CATEGORIC NU!
Asta e parerea mea si consider ca daca unui om pe care il iubesti poti sa ii treci cu vederea o multime de lucruri... unuia pe care nu il iubesti ii ierti foarte putine poate chiar de loc si cu timpul te pot scoate din sarite multe chestii...
Eu am noroc ca imi iubesc sotul si ma iubeste, altfel iesei scantei de mult...
DanaR
ange spune:
daca la tine ratiune=interes,acel interes tzine cat ai tu interes!
mai departe vezi tu!
ange
Master Draciel spune:
eu nu m-m gasit de la bun inceput in aceeasi situatie ca tine, dar, cu trecerea timpului, am ajuns aici.Ne-am iubit, ne-am casatorit si focul a durat doi ani.Dupa care, incet cu incetul, a inceput sa se stinga, ajungindu-se acum la cenusa.Dupa 12 ani de casnicie nu mai avem nimic sa ne spunem, nimic in comun, nu ne mai iubim.Iar situatia e insuportabila.E minunat sa iubesti si sa te simti iubita dar cind fata de "jumatatea ta" nu ai alte sentimente decit ptr vecinul simpatic de palier, ajunge sa te apese f tare.Si nu cred ca rezista pina la urma, inevitabil va face poc!Doar daca nu cumva, sint interese f puternice, care sa va tina uniti.Dar daca nu, nu stiu cum vei suporta situatia de-a lungul timpului, iti va lipsi mereu acel ceva, pe care nu-l poti defini.El , stie?