Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (260)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANA nu s-a intamplat nimic .
Fug sa ma tzap in pat macar juma' de ora

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dana sper sa nu fie laringita. nu e tot timpul ragusit. si tipa de ma scoate din minti.
de 15 min. ma chinui cu el sa manance. atata mesteca pe mancarea aia de ma dispera. merge incet, dar mananca.
veti sarbatori Craciunul in cort, caci vorba ta, fetele cu siguranta acolo vor fi.

Noi ne-am gandit ca nu-i mai facem ziua in Tm. oricum il vor serba la gradi, si vom face in Alba un party, am auzit ca s-a deschis un club de petreci. acolo va avea mai multi copii. aici vor veni nasii(daca vin), prieteni de familie si amicul lui Vlad. dar vom face acasa.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Originally posted by Giova

Dana sper sa nu fie laringita. nu e tot timpul ragusit. si tipa de ma scoate din minti.

Si eu sper din tot sufletul.E foarte posibil sa nu fie.
Am ramas eu speriata cand aud de raguseala, asta e tot.

quote:
veti sarbatori Craciunul in cort, caci vorba ta, fetele cu siguranta acolo vor fi.

Iti dai seama?!?!?!
Pun si-un tuci cu mamaliga-n fata cortului...

quote:
Noi ne-am gandit ca nu-i mai facem ziua in Tm. oricum il vor serba la gradi, si vom face in Alba un party, am auzit ca s-a deschis un club de petreci. acolo va avea mai multi copii. aici vor veni nasii(daca vin), prieteni de familie si amicul lui Vlad. dar vom face acasa.

Ah, ce mult mi-as dori sa existe si-n Buzau asa ceva. E tare greu sa organizez zilele fetelor in apartamentul meu de 2 camere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Emisiune despre ADHD pe Prima

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica- poze

www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3830fbfcbf3484c97bd14f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">pentru tati, cu drag

_

de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici

eu taman fac niste chiftele cu cartofi , astept sa vina sotul de la munca bibi de la engleza ...am fost si la stefan si ne am pupacit iubit

maine am zii lunga; sunt de servici pe scoala, am de sustinut un referat in cadrul comisiei metodice apoi fuga la dansuri in timp ce vreau sa i fac o vizita verisoarei la apartamentul pe care taman si l a terminat de ,,gatit,,

GIOVA bianca mea a fost ragusita de mica....fug la dr fac analiza ....streptocc beta hemolitic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Wow, Cosmi, intradevar ai o zi plina maine. Spor sa ai!

Am inceput sa-mi arunc cate un ochi prin sifonier. Trebuie sa imi pun la punct hainele pentru birou. Pana acum am tot tinut-o pe blugi, tricouri, pulovere. De-acum, gata, trebuie sa schimb putin foaia. Si trebuie sa probez ce am prin dulap. Nu cred ca-mi mai vin multe .

Mai bine ma duc sa ma joc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

CANDA
DEEA

Ali21+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara si de la noi,

Ca sa vedeti ce sistem de kko este aici: azi am primit scrisoare de la spital ca a iesit la analize campylobacterie! Deci Angelo avea nevoie de antibiotic dar pana s-au trezit astia, s.a facut bine copilul! Maine se duce Giorgos cu kk pt coprocultura sa vedem daca mai e nevoie de tratament pt. infectie. Angelo este super bine, azi pt. prima data a facut kk normal, mi.a fost mila de el si i.am dat danonino.
Dana, cate zile trebuie sa i-a furazolidon? Inca-i dau...
intru sa citesc ce ati scris azi...nu stiu nimic pana in prezent...revin...daca gasiti in romaneste explicatii despre bacteria asta pls link-ul

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit si noi din Selgros...unde al meu copil a dat de catelusul cantator/vorbitor in lb. romana de la Fisher-Price si nu l-a mai lasat din mana. asa ca il vom include in cadouri...nu ma asteptam sa-i placa...dar uite ca m-am inselat.in Selgros este 1 mil.
a tipat de vreo 3x pe acolo de s-a uitat lumea la noi. pt. prima data mi-a fost rusine...si nu stiyu de ce, doar e copil....
a avut 2 scaune azi, ultimul fiind mai moale. sper sa fie doar o coincidenta.
I-am luat 2 carti cu animale, daca l-am prostit sa lase catelusul.
Cosmi spor maine sa rezolvi tot ce ti-ai propus.
Dana lasa ca e buna si mamaliga de Craciun...cu sarmalutze. va primiti colindatorii in cort.
Maraki chiar ca sunt nebuni si medicii din De. pai cum doame a durat atat sa vina rezultatul? sau de ce nu a fost instiintat medicul sa va anunte mai repede.
sper sa fie ok Angelos acum si sa nu mai aiba nevoie de antibiotic.

fug ca devasteaza tot cu moto a lui.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

http://www.romanialibera.com/articole/articol.php?care=2039

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica- poze

www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3830fbfcbf3484c97bd14f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">pentru tati, cu drag

_

de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)

_

Mergi la inceput