Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (260)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Gata , am terminat curatenia in toata casa , spalat , facut manacre , astept sa se trezesca pitica . Of , azi noapte pe la 12 eu eram la comp , cand aud un bufff si o aud pe Clara . A picat din patul meu pe gresie . Ce ma seaca astia cu gresia lor in toata casa . Ca noroc nu cred ca a patit nimic , ca a plans foarte putin , sper ca nu e nimic.
mira , tot voaima sa te intreb sotul tau e elvetian ?
Giova , da iesim prin parc , acolo mai are contact cu copii , dar putin.
Anasol , pupici la Dav, saracutul
Moni , asta nu e deloc specific stilului tau , oricat de munca ai avea tot ne zici de Diana . Racul din mine simte ca e si altceva , nu-i asa ? Si tare as vrea sa ma insel.....

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Da..asa e..Moni hai baga capul pe aici si spune ca ne inselam..
Ana bine ca nu a patit nimik Clara..eu am oroare si o frica sa nu cada din patul nostru..si am si luat-o si din patul ei sa doarma cu noi, sa nu cada nici din al ei..cind o sa vina patul ala e jos si tot o sa o blindez..intr-o parte perete, in alta ii pun tarcul..off..naspa cu cazaturile astea!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Deea , La multi ani !!!!!!!!!
Sanatate multa si sa vina barza curand!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Cata...si eu ti-am admirat-o pe a ta azi. Ce mare a crescut si ce dulce e!!!.........si pe tine trebuie sa te felicit pentru examen, te admir ca mai ai chef si de invatat. Eu mi-am luat carti, caiete de toate numai sa ma apuc si tot aman de pe o zi pe alta. Ufff timpul asta, ....si germana asta!!.
Giova nu l-am mai vazut asa de dezamajit de cand s-a nacut David....atunci socrii nu au venit sa-l vada, l-au vazut abia dupa o luna cadn am fost invitati la ziua baietelului sora-sii!!

....Selin are si ea in sfasit doi colti de masele, sus. zilele trecute ii i-am remarcat, unul proaspat de tot, doar un cotisor mic, celalalt mai rasarit. Dinti tot 6 are. 4 sus si 2 jos. Face si ea tot mai mult pisu pe olita, in special seara cans o chimb sa o pun in pat. O intreb daca vrea ea-mi raspunde raspicat DA, nu ies mai mult de 2-3 stropi dar tot e mai mult decat nimic.

Vorbiti de cadouri, nici eu nu stiu ce sa le iau. Avem in pivnita ascunse doua trotinete pentru fete. Vroiam sa le dau de Paste, al meu sot le-a dat intr-una din zilele trecute. Acum inaite de ziua Dariei, Mos nicolae si Mos Craciun. Ieri cand ajung acasa David " mama inchide ochii si hai sa-ti arat ceva" i-a cumparat pentru trenurile lui niste pomi si o casa sa si-o pune pe acolo printre linii. Imi inchipui cat o fi batut din picioare in fata magazinului de a cedat al meu sot......deobicei el e tare pe pozitii, eu cedez repede.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mira si eu cu cheful de carti am stat cam prost, dar mi l-a redeschis invatatul pentru permis..vad ca mai asteptati o gramada de dinti..ultimul canin se incapatineaza sa iasa la noi si apoi asteptam si ultimile 4 masele...cit priveste cadourile, la 3 pitici, trebuie sa alergati, nu gluma dupa ele!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ana da e elvetian.....altfel nu mai eram eu de mult in tara asta, probabil undeva prin tarile calde

Aseara am gasit in posta un plic.....imi vine cetatenia, dar mai trebuie sa le semnez niste hartii. In sfasit dupa mai bine de 1 an de asteptari. si ma intreaba al meu sot foarte serios (trebuie semnate de amandoi)" chair ti-o trebuie???....i-am spus ca e nebun, dupa atata asteptat sa nu mi-o trebuiasca......costa mult dar asta e odata o fac.

Cata ai vrut sa spui " alergi"....al meu sot ma intreaba deobicei in 24 " abem cadouri pentru copii??"
.......la Daria de ziua ei vreu sa-i iau o rochita, si asa toata ziua e printesa!!, va primi de la nasa ei un carucior de bebe.
Eu deobicei am ascunde jucarii noi, le cumpar cand sunt reduse, acum in perioada asta sunt tare scumpe. Am un set de bucatarie, vad cui il voi da. Pentru David am o masina cu o racheta deasupra pentru Mos Nicolae.........si mai am un catalog de unde cred ca le voi maqi comanda ceva.
Noi astia mari nu ne mai facem de mult cadouri, mi se pare mult mai simplu si mai practic asa. Va trebui totusi sa gasesc ceva petnru nasii copiilor.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mira ajuta-ma...cred ca Marco are rosu in gat. cel putin asa am vazut eu..c.at m-a lasat. poate ma insel.Nu are febra, doar mananca mai putin decat de obicei. e si putin ragusit, dar nu tuseste. stranuta rar de tot. nu stiu ce sa-i dau pana maine, cand, daca nu mananca mai bine, mergem la dr.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

DEEA LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

acum sa revin....
La gradi mi-a zis educatoarea ca a papat doar ciorbitza, ficatei cu cartofi nu a vrut. nu-i prea place ficatul, acum nu stiu daca din cauza aia nu a mancat sau a gatului. a dormit mult la pranz, cand m-am dus dupa el, atunci il trezeau. a papat sufleu de branza cu stafide, cam 2/3 din portie.
Pe masina a fost super tacut, asa ca l-am dus la tati la birou, acolo a fost mai vorbaret, dar nu cum e el.
Am mers in piata cu caruciorul, super cuminte a stat si nu a vb. cu nimeni si nici cu mama la tel. ceea ce nu ii sta in caracter.
acasa s-a uitat la DVD cu Thomas si acum se joaca, dar cuminte....
Nu stiu ce sa zic.....poate nu are nimic, poate sunt maselele....poate sunt paranoia(bine-ar fi).

Ana_m imi pare rau ca a picat Clara, of doamne ...nu-mi plac cazaturile astea dar tare multe a luat si Marco.
Mira te cred ca a fost suparat, ce frati si parinti are...of.....
Ce bine ca ai jucarii puse deoparte, ai si loc unde sa le ascunzi.la noi nu sunt reduceri la jucarii[]bang].

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cred ca Deea chefuieste... In cort cu familia!

(Chiar radeam cu Cosmin astazi si ne imaginam cum fetele noastre vor vrea sa si manance in cortul ala de Craciun.)

Mira, ce bine-mi pare ca ai avut ragaz sa scrii mai mult. Abia astept si eu sa vad poze noi cu printesele tale.
Sa-ti raspund la intrebare. Pai, in functie de caracteristicile fiecarui DVD-player (DivX), el poate citi mai multe formate de fisiere (avi, mpeg, mpg, etc.). Asta inseamna ca poti sa vezi la el filme aflate si pe DVD, dar si pe CD, daca formatul fisierelor este recunoscut de aparat.
Eu le pun mandrelor mele filme pe DVD player si de pe CD-uri adunate de acum cativa ani. E adevarat ca sunt si unele pe care nu le citeste, dar sunt putine cazurile astea.
Inclusiv CD-urile cu poze pot sa le vad prin DVD player la televizor.

Giova, sper sa fie bine Marco.
Nu vreau sa te sperii, dar am ajuns sa-mi fie teama cand aud de raguseala... ma gandesc la laringita. Poate ca nu e cazul lui.
Numai bine!

Maraki, ce faceti?

Moni, s-a intamplat ceva??????????

Anasol, ce m-a distrat faza cu Dav si pishu la olitza. Bravo lui!
Sanatate multa, oare nu e bun antibioticul? O antibiograma i-ati facut?

Mergi la inceput