Strumfi de iulie-august 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 20
karligutza spune:
quote:
Originally posted by dsteluta91
fetele nu mi-ati raspunscatlapte au baut bebeii vostri la 3 luni sau cat lapte trebuie sa bea ?
Steluta mamica de Cristina Elena (20 august 2007)
poze
Steluta scuza-ma ca poate sunt rautacioasa, dar cand ai raspuns fetelor ca noi am fost crescute de mamici fara internet si cu ajutorul medicilor pediatri, ma intreb de ce ai mai pus intrebarea asta.... si multe alte intrebari care mi se par puse, parca asa, ca sa razi de noi.... mama ta cati ml de lapte iti dadea la 3 luni? n-ai intrebat-o? nici pediatrul n-a stiut sa-ti spuna? de ce ai nevoie de internet daca tu comentezi asa raspunsurile despre diversificare?
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
Luna felicitari.... iar banii da-i ca banuiesc ca nu e asa usor examenu' ala! Bani se mai fac.
Nikole ai incredere in tine. Conteaza autosugestia: nu ai cancer! eu cand am facut primul control la o gine-tuta mi-a zis ca am virusul HPV (virusii nu se vad cu ochiul liber! tb.analize temeinice in acest caz) si eu bineinteles ca am crezut-o si pana au venit rezultatele de la PAP (adica 2 sapt) am crezut ca o iau razna: "HPV, cancer de col uterin, gata mor! SI SUNT SI GRAVIDA..." nu mai continui, dar e f.important sa mergi de urgenta la alt medic cu care macar sa stai de vorba in cel mai serios mod posibil. Cum au zis si fetele, scurgerile alea pot avea multe alte cauze. Mai adaug ca si la mine lohiile au tinut 6-7 sapt, si pe final erau si maro, portocalii, galbene... pana au disparut de tot! 'pls don't panick'!
alina.a cum sa fie mastita?
ai grija de tine!
sa ne tii la curent si speram sa ne zici ca a trecut durerea.
si tu deni la fel.... ce e cu durerea aia?
sanatate multa!
deci simo era probabil pe la viena.... acum o fi deja la taclale cu soacra in dubai?
karligutza
sunt mamica Adelutei 
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by Anya20quote:
Originally posted by aylin_tarcan
cine ma lamureste si pe mine ce inseamna ca sunt leucocite frecvente in sumarul de urina, dar urocultura negativa? are legatura cu faptul ca a luat foarte putin in greutate? si ce inseamna....pls, alinele
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
leucocitele in urina pot fi secundare unei infectii urinare, dar daca urocultura e negativa ( in conditiile in care recoltarea a fost facuta corect, iar laboratorul este unul de incredere), teoretic este exclusa o infectie urinara.
la sugari, infectiile urinare sunt frecvente si greu de diagnosticat, pentru ca, de multe ori, nu au simptome. singurul semn ar putea fi ca bebelusul are apetit scazut si ia prost in greutate. de aceea, atunci cand se intampla asta,dupa ce se exclud alte cauze (adica laptele este suficient, bebe suge bine, nu are anemie sau alte boli) poate fi suspectata o inf. urinara si se recomanda urocultura.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
anya, multumesc de raspuns. nici nu stiu cum am putea sa iti rasplatim rabdarea si intelegerea ta. faptul ca ne raspunzi mereu spune multe. ai o inima de aur. dar in situatia in care urocultura e negativa? ce inseamna leucocitele alea? poate fi ceva mai grav? intr-adevar a luat putin in greutate in ultima luna. oare poate fi ceva mai grav? ea pare energica si roz in obrajori. si nu mi se pare ca ar plange de foame.
ca sa nu spun (pentru ca o sa radeti de mine), dar am o paranoia cu leucemia. multe cunostinte de-ale mele au avut copii care au faut lecuemie....asa de multe cazuri in jurul meu ca ma si inspaimant.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
AndraZ spune:
Seara bunaaaaaaa!
Am aparut si eu pe aici ca am "ajutor" in gospodarie pe ai mei si asa mai pup si eu putin timp liber doar pt mine.
Luna, sa va fie de bine botezul! Am vazut pozici multe, am admirat printzesica si pe toata familia! Sunteti o familie superba! Iar Adelicioasa....de nota 1000!!!!
Gabi, l-am vazut pe Bogdanel cel fortos! Felicitari pt flotari si dintisoari!E mortal in pozele alea! 
Alina.a, Andicu, Oana (Ghinetz), Ioana, Mada v-am vazut puii si sunt realmente fascinata de cat de repede cresc si de cat de scumpi sunt! 

Nikole, e o mare prostie din partea dr japonezi sa iti dea un asemenea verdict/diagnostic fara sa aiba raspunsul la analize. asa ceva NU SE FACE! Nu cred ca este deontologic! Ii poti da in judecata pt daune morale, pt ca diagnosticul sigur nu va fi confirmat! Bafta multa si asteptam vesti de la tine! Si nu uita ca suntem alaturi de tine!
Jadi, vad ca Dodo te face sa te apuci de yoga
Sper sa te "scape" de dureri si sa isi revina la normal cu suptul. 
Nico, sanatate multa si sper sa scapi cat mai repede de problema asta si sa revii cu bine in sanul familiei! Ma bucur ca Andruta papa san si ca este ok! Va tinem pumnii si va uram numai bine!
Stelutza, ca "posesoare" a unei alergii la gluten iti pot spune ca o diversificare precoce nu ii va face nici un bine copilului tau. mie toti medicii cu care am vb mi-au recomandat sa incep diversificarea cat mai tarziu, chiar daca Mara este hranita cu formula de lapte. Si asa voi face. Mai ales cu gluten! Eu am fost diversificata, ca toata lumea, de la 2-3 luni. Am intoleranta la gluten si alte cateva multiple alergii. Nu e vina parintilor mei pt ca nu au stiu ca ar fi trebuit ca diversificarea sa inceapa mai tarziu. Pe vremea aia toti faceau la fel: diversificau copiii de la 2-3 luni pt ca asa o impunea regimul comunist. Insa acum nu mai suntem in era comunista. Speram ca internetul sa ofere informatii noi, nu sa fie o scuza sau un mod de a pune problema in situatia amintita de tine. Tu faci cum vrei, insa eu stiu ce inseamna sa "suferi" dupa o prajitura sau o merdenea cu branza, sa nu mananci din tortul de botez al copilului, sa intrebi prin restaurante ce contin felurile de mancare ESTE CRIMINAL si din pacate dureaza o viata intreaga. daca nu respect dieta pot ajunge la cancer de colon. .....daca tu vrei ca fetita ta sa nu sufere de asa ceva pe viitor, incearca sa tii cont de sfatul pediatrilor "actualizati", nu al celor care dau sfaturi vechi de 100 de ani. eu oricum sunt socata de modul in care ii dai lapte de vaca atat timp cat pe piata exista atea firme care produc formule de lapte. mai bine ii dai cea mai ieftina formula, decat lapte de vaca. iti expui copilul cu prea multa usurinta la diverse complicatii si asta ma socheaza. repet ce au zis si fetele: fiecare isi creste copilul cum stie, dar cand stii ca faci ceva ce nu e bine pt copilul tau, se cheama ignoranta. tu decizi ce vei face in continuare cu dieta Cristinei, insa sfatul meu sincer este sa reflectezi si sa iei cea mai buna decizie pt copilul tau, dar dupa ce te-ai informat despre toate complicatiile posibile ce pot aparea in urma diversificarii incorecte. sper sa fi fost coerenta ca nu am timp de corectat. mult succes!
Andra
de Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei