retete arabesti/ramadan (4)
Raspunsuri - Pagina 10
roxanuta spune:
Norocuta,
Era predominant spanac. Cred ca era si linte, si naut, morcov...destul de gorasa ca si consistenta - ca o supa crema.
O sa ma uit pe link-urile de la pagina 1 poate dau de ceva asemanator.
Un weekend bun!!
Roxana
monica-elizabet spune:
daca gasesti reteta sa ne-o arati si noua
noi maine facem Tom Yam(nu stiu daca asa se scrie...azi am gasit in sfarsit toate ingredientele)
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Diablette spune:
Doamnelor, azi nu a scris nimeni la acest subiect?? Mi-ati lipsit, va citesc in fiecare zi si ma inspir din bunatatile pe care le faceti.
Acum pun nautul la inmuiat pt un hummus, maine.
Numai bine,
oana
SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil
monica-elizabet spune:
eu maine fac din nou mancare de bob abia astept
Ortansa, Luna, Hannen, dodo, kossir,rhoneea,norocuta,laura, si daca am uitat pe cineva nu ma pe unde sunteti?
amoodia...te astept cu drag si dor cu reteta aia de carnati ca vine Craciunul si tare as vrea sa-i fac
va pe toate...sper ca sunteti bine
Diablette spor la gatit
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
dumitrulaura spune:
Buna fetelor. Retete de marinate pentru carne de oaie/miel aveti? Mie nu-mi place mirosul puternic de oaie. Si mai mult pentru fragezime. Nu stiu daca s-au dat retete de marinata.
monica-elizabet spune:
Laura vezi ca daduse o reteta de marinata parca Luna in capitolul 1 (nr 10 din listuta)
ca sa nu mai miroasa asa puternic a oaie stiu ca se scoate pielea
dar mie-mi placeeee...mult
tuturor
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
adi69 spune:
Salutare salutare!
Dupa indelungi cautari...am gasit apa de flori de portocal,insa cautarile au fost atat de lungi incat am uitat ptr ce o doream(glumesc desigur) .
V-as ruga sa-mi spuneti la ce o folositi voi,daca se poate.
Am pus putin pe limba si-mi pare ca are iz de parfum...eu stiam ca se foloseste si ptr aromarea prajiturilor,dulciurilor..stiam bine sau gresesc?
Multam frumos!
monica-elizabet spune:
adi uite
aici o reteta data de Ortansa e vorba de kataif si la ea se foloseste
banuiesc ca se poate pune in loc de esenta la mai multe prajiturele...dar sa lasam "specialistul" sa vorbeasca
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by adi69
Salutare salutare!
Dupa indelungi cautari...am gasit apa de flori de portocal,insa cautarile au fost atat de lungi incat am uitat ptr ce o doream(glumesc desigur) .
V-as ruga sa-mi spuneti la ce o folositi voi,daca se poate.
Am pus putin pe limba si-mi pare ca are iz de parfum...eu stiam ca se foloseste si ptr aromarea prajiturilor,dulciurilor..stiam bine sau gresesc?
Multam frumos!
Adriana
Eu mi-am adus din Tunisia apa de flori de portocale si o folosesc in general la prajiturile cu fructe. Dar trebuie sa pui putin pentru ca are o aroma foarte puternica.
Criss si Alex
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
trec la strigarea catalogului sau apareti de buna voie ?
eu am gasit vinete mici si azi fac Mahshi(reteta hannen) abia astept
voi ce mai faceti bun de papa?
va pe toate si mi=e dor de voi
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post