Subiect delicat...
Raspunsuri - Pagina 6
Brotacel spune:
(pentru ieri)Corect! Scuze ca nu am fost atenta. Andropauza se instaleaza mult mai tīrziu. Poate ca omul este numai stressat sau este īntr-adevar homosexual. Sau bisexual. Totusi discutia cu medicul ar clarifica poate mai bine problema.
AncaBianca spune:
Draga Scarmanus,
Am trecut si eu prin mai multe perioade de acest gen. Ce pot sa-ti spun e ca el singur trebuie sa mearga sa vada un psiholog. Daca mai incolo se stabileste ca e o problema ce necesita medicamente un psihiatru poate sa ii prescrie medicamente.
Daca totul e normal fiziologic atunci problema e psihologica. Poate ceva sechele din copilarie? Nu stiu daca cunosti istoria familiei lui cat de cat sau cat ti-a povestit el din ea...dar s-ar putea sa fie niste scheleti in dulap cum se spune...
O alta recomdare, cum ti-au si spus si alte fete e sa il lasi putin liber, o luna cam asa. Intre timp trebuie sa mearga la terapie. Subconstientul nostru e foarte sensibil, si destul de usor infulentabil, deci poate ceva din copilarie sau poate mai tarziu il tine in frau, fara chiar el sa stie.
BAFTA!!!! Tine-ne la curent.
Arhistefy spune:
Ha! Bravo tie! Deci asta era, trebuia doar lasat in pace? Si totul a venit de la sine?
Monica-Elena spune:
Bravo! Nu mai fi stresata si nu il mai stresa, lasa problema asa cum a cazut. Niciodata cand planifici ceva nu iese bine......
Monica
scarmanus spune:
Dragelor si dragilor,
Dupa cum va spuneam cu o randunica nu se face primavara, si nu s-a facut, nici nu s-a mai intamplat nimic de acum 3 zile. Alaltaieri cat timp a fost acasa eu m-am luat frumos cu o prieteana si m-am dus in parc la o inghetata iar ieri am plecat cu sora lui la tara de dimineata pana seara, el oricum trebuia sa plece la serviciu de la 4 dupa-masa. Imi pare ca functioneaza pauza si o oarecare detasare unul de celalat. Acuma sa nu credeti ca nu ne vorbim sau altceva, pur simplu incerc sa ma tin ocupata, ca sa nu ma mai gandesc "acolo". Imi face bine sa stiu ca viata mea nu s-a oprit in loc...Cand ma simt ca o leoaica in cusca imi pun frumos adidasii si ma duc la o plimbare sau imi gasesc motiv sa ies in oras. Ma ajuta mult si pe de alta parte are si el spatiu sa respire si sa se relaxeze.
Cam asa sta treaba, sa-mi mai scrieti neaparat, ca acolo unde pot sa sar si eu in ajutor cu o parere sau un sfat sa fiti sigure ca o fac. Va imbratisez cu drag,
scarmanus
biankita spune:
scarmanus, shi eu sunt in Cipru
unde eshti? limassol, nicosia?
nu dispera, shi nu inceraca cu psiholog, ca eu shtiu cum sunt cipriotzii, barbatzi FOARTE mandri!
il inhibi, noi romancele suntem total diferite de cipriote ( cred ca intzelegi ce vreau sa zic)
rabdare shi intzelegere shi totul va fi ok!!!!!!!!!
biankita
ruxij spune:
Buna!
Nu cred ca e mare lucru dc. nu s-a mai intamplat nimic de acum 3 zile. Parerea mea este ca pentru un barbat care chiar munceste (adica nu se duce la munca si sta pe DC, ca mine :-)) si este stressat, nu trebuie sa te asteptzi la mai mult de odata pe saptamana, sau chiar si mai rar. Daca atzi merge in vacantza, probabil ca s-ar intampla f. des, dar in locul tau nu m-as alarma decat daca facetzi dragoste mai rar de odata pe luna. De fapt nu am intzeles cat de des se intampla la voi.
Numai bine!
ruxij
lulu77 spune:
DRAGA MEA,
Nu dispera,ai vazut ca sa intamplat ceva-ceva,poate are nevoie de timp,de acomodare. cine stie? poate in trecut a avut vreun esec sentimental si exista teama. nu mai aduce deloc in discutie acest subiect si toate or sa vina de la sine,asa cum a fost si data trecuta.te-ai gandit,poate ii place sa aiba el initiativa? incearca sa te comporti normal,fa totul ca el sa se simta bine alaturi de tine, sa fie liniste,pace si armonie in caminul vostru si bunul dumnezeu te va ajuta. MULT NOROC !
scarmanus spune:
Fetelor...azi sunt trista si foarte obosita. E extenuant sa te porti tot timpul ca si cum totul e perfect. Am senzatia ca ceva sta suspendat de asupra noastra gata sa cada, sau ca noi stam pe o bomba. Am senzatia ca n-o sa reusesc s-o scot la capat. Nu mai am rabdare, ma obosesc si discutiile, si linistea, si prefacutul ca totul e o armonie...Nu e nimic cum trebuie sa fie, ma amagesc...
scarmanus