*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (168)
Raspunsuri - Pagina 24
maria_alexia spune:
Incerc sa schimb scutecul.
Dar oare nu e voie sa avem 30 de pag la un sibiect ??
madau spune:
Madutza e clar ca face asta de mofturos...n-are cum sa zica ca nu-i place o mancare daca nici n-o gusta macar. Asa facea si prietena mea cand era mica...pana a ajuns la gradi si prima zi n-a mancat..a doua zi la fel..si cand a vazut ca nici acasa nu-i face nimeni mofturile, si nici la gradi nu se gatea cum vroia ea, iaca a pus mana si a gustat. Si acolo s-au terminat nazurile. Depinde de tine sa-l dezveti..e greu sa-ti vezi copilul ca nu mananca nimic..dar nici n-o sa poata manca toata viata doar mamaliga, branza &co. Si nici nu e normal, trebuie sa guste macar din toate, fructe, legume...Na, nu-ti fac morala, sa nu te superi pe mine, mie mi se pare ca il cocoloshesti cam mult, avand in vedere ca a si fost mai mult bolnavior...si de aici problemele. Ia fi nitel mai ferma pe pozitii..si vezi..ce iese?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Madutza10 spune:
Gata cind se trezeste ii pun ghiveciu' in cap ,daca nu vrea il las sa se tavaleasca de foame si va spun sigur ca n-o sa vrea dar io incerc
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Noki_Lara spune:
Madutza, nu mi se pare tragic. Ce daca-i place copilului mamaliga? Io stiu ca e o mancare sanatoasa si ok. Iar la pranz a mancat cu broccoli si spanac, deci cu legume.
A mea de exemplu azi a avut tot mamaliga dar cu ficatel si contrar regulii, nu a prea mancat ficatelul...
Retetele lui Madau sunt OF si la noi, sta linistita!

Dar cred totusi ca ar trebui, asa cum a zis si ea, sa faci ceva...treptat-treptat si cu multa rabdare.
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!