*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (168)
Raspunsuri - Pagina 23
mirabilis spune:
Madutza, tgo incepe sa aiba valoare clinica de la minimum valoarea ori 2. Cresterea aia este nesemnificativa. Si daca dr de fam iti zice atfel, mai intreaba si alt dr. Creatinina....Iarasi fara semnificatie. Iti pune probleme daca e mai mare. Sau deloc...Asa..mie mi se pare ok. Personal nu am avut niciodata creatinina in limite normale,intotdeauna a fost mai mica.
Acum, colesterolul este intr-adevar mai mic...Nu. stiu ce a mai luat el, poate fi o chestiune de metabolism.
Scaderea PMNurilor si cresterea limfocitelor inseamna ca are o mica viroza. Depinde de cat de mare e diferenta fata de valorile normale. Oricum, per total sa nu iti faci griji.
corap spune:
manduta, nu te agita pana nu afli ceva concret si pana nu repeti, eventual, analizele.
incearca sa te calmezi si sa te gandesti ca nu mai e mult pana maine.
in plus, esti sigura ca ti-au pus aia valorile normale pt copii?
eu va pup si va urez multa sanatate!
acu' fugi la joaca cu orlando
.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
brado73 spune:
TGO e mult prea putin crescut ca sa para o problema serioasa. Oricum, carnea si ouale (mai ales) ar fi bine sa le mai reduci. Daca doar de-astea mananca, de unde sa fabrice corpul atatea enzime ? Mai ales ficatul e pus la munca. Poate niste mancaruri de legume, un ghiveci, compoturi...
Limfocite si monocite mai multe inseamna ca exista un proces inflamator in corp, o infectie virala, ceva, parca ziceai ca e un pic racit.
Doru, tatic de Ilincuta scumpa
, si sot iubitor de Felicia 
Noki_Lara spune:
Fratilor, nu schimba nimei subiectul??? io una nu stiu, de-ai nu ma bag!
Madutza, zic si io ca fetele: nu te stresa inainte!!!! O intrebare insa - de ce i-ai facut analizele? Ti se pare ca are ceva coplilul? Ceva care sa te ingrijoreze? Sau te-ai aflat in treaba?
Io una nu am de gand sa-i fac analizele lui Sarah si mie nu mi le-am mai facut din sarcina. Io-s pe principiul ca daca suntem ok, nu are rost sa-mi creez probleme suplimentare.
Plus ca ce garantie ai ca sunt valorile corecte? Ca uite, si Mihaeluta i-a facut de vreo 3 orei analizele lui Tzitzi si au iesit date diferite!!!!
Sper ca nu te superi pe mine ca te-am intrebat..

Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Io as schimba subiectul...dar nu mai stiu parola

Cuscra io zic sa stai linistita si sa nu te stresezi...uite ti-a zis toata lumea la fel..atata timp cat valorile nu-s foarte mari fata de cele normale nu e nimic patologic. Ai sa vezi ca va fi bine.
Cat despre alimentatia lui Orlando...zici ca nu vrea sa pape fructe. Nu-i nimic...fa-i suc. Fa-i suc din orice combinatii iti trec prin cap, eu ii fac Mirunei zilnic suc de frcute si legume..azi a avut zi de suc de rosii cu putin mar...eu sunt mare fana frcute si legume, mi se par de miliarde de ori mai sanatoase si ma bune ptr organzism decat carnea si ouale. Nu-s vegetariana, dar din punctul meu de vedere, alimentatia noastra contine cam 60-65% frcute si legume si restul carne, oua si alte nebunii.
Cat am fost gravida cu Miru nu stiu daca am mancat de 4 ori carne..in rest ma indopam la propriu cu fructe, legume, salate, sucuri si pot sa zic ca am avut analizele "beton" cum zicea dr meu. N-am luat nici o zi vitamine. Incearca, trebuie sa-i gasesti o combinatie de suc care sa-i placa. Ii faci un milkshake...ceva.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Madutza10 spune:
Am culcat puiu mic care a inceput din nou sa tuseasca ,acum parca mai rau ca ieri ,offf
Am facut analizele pentru ca ne-a venit talonul acela si cu o seara inainte de recoltare varsase si pentru ca nu prea eram multumita de starea lui ,are uneori momente cind ar zace parca ,nu prea are chef de joaca ,vrea sa stea in pat ,,la desene'' cu toate ca de 2 luni de cind urmam tratamentul homeopat nu s-a mai imbolnavit ,asa pur si simplu i se schimba starea de la o zi la alta .
Cu alimentatia stam prost din cauza ca nu accepta legume ,fructe ,ciorbe ,sucuri in schimb cum am mai zis pofta are si inca cum dar nu accepta decat mamaliga ,fainoase ,lactare ,peste ,carne de pui si vita ,oua ,sunca de pui,brocolii,spanac si cam atit ,pai normal ca ma gindesc exact cum zice Brado ca din cauza asta ar putea avea probleme cu ficatul ,mai ales ca era marit la echo si acum 6 luni
Cuscra ,am albit incercind tot felul de combinatii,pur si simplu nu vrea nici sa miroasa ,se strimba si fuge
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
madau spune:
Uite iti spun ce a papat Miru azi..poate iti dau idei :
-crema de legume cu crutoane
-salata cu salata verde, rosii, rodie si Feta
Se bateau turcii la gura ei...si la a mea in viitor, numai ca io-mi pun si un snitel langa 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Madutza, te inteleg cu fructele perfect...nici Sarah nu vrea decat mar - rar si suc de portocale sau bucatele de porto. In rest, nada!

Dar macar legume baga la pranz. Ii plac.
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Mai ,imi vine sa-mi pun streangu' de gat cind aud ce papa alti copii ,al meu nici sa nu auda de mincaruri gatite ,salate ,creme ,nu vrea nici sa puna limba ,deci nu vrea fara sa stie ce gust au ,i-e sila doar de miros sau de cum arata.
Madau si eu cind eram insarcinata tot asa n0-am pus gura pe carne ,mincam numai salate ,peste ,fructe si se mai zice prin batrini ca ce maninca mama in timpul sarcinii o sa manince si plodu' ,nu-i asa deloc in cazul meu
Hai ca va stresez azi ,sa vedeti ce a mincat copilul meu anormal azi:
-7:00 lapte
-10:00 mamaliga cu brinza si iaurt
-13:00 mamaliga cu brocolli ,spanac ,perlute de brinza si iaurt
am incercat sa-i dau ciorba de lemume sau ghiveci pe care le-am facut ieri si a luat-o la fuga tipind ,,nu cioba ,nuuu ,Andu' papa mamaiga '' si a tipat ,,mamaigaaaaaaaaaaaaa'' pina i-am facut
Tasu' face misto de mine mereu ,ma intreaba daca nu cumva l-am facut pe Olando cu vreun cioban de baga numai mamaliga :)))),nici unul din noi nu mancam asa ceva ,nin schimb la fi'miu e la ordinea zilei
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
maria_alexia spune:
Madau, sa ne mai scrii combinatii dintr-astea de salata, ca suna super-interesant! Nu mi-ar fi dat prin cap in viata mea sa pun rodii printre legume