*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (168)
Raspunsuri - Pagina 17
Madutza10 spune:
Fetele ,ce mai dati de tuse seaca la copii ,al meu plod tuseste de ieri iar azi s-a accentuat ,ii dau Stodal si inca niste granule homeopate dar nu-i trece ,alte simptome n-are ....
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Hildegard spune:
niste poze cu mine
POZE DE LA ZIUA LUI STEFAN
MENIUL LUI STEFAN
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter
- 07.11.2005(2 ani)
Hildegard spune:
Madutza,este foarte bun Tusosedal sau Mucosolvan junior, cate 2,5 ml de 3/zi, dar ultima data ii vei da cel tarziu la ora 17
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter
- 07.11.2005(2 ani)
Gandacel spune:
BUna, dragele mele. Am intrat si eu pe aici cat sa vad ca vine Leea in Bucuresti. N-am apucat sa vad unde va sta, asa ca ma voi intoarce la citit. ![]()
Maine, de ziua lui Bogdan, sper ca isi va lua tati liber, ca si asa aterizeaza la noapte in jur de ora 12. Nu vom face insa nici o petrecere, doar il vom face pe Bogdan sa se simta cel mai important din lume pentru noi. Sambata masa si dansul.
Nu mai sunt la curent cu nimic din ce mai faceti voi, ori copiii vostri. Bogdan nu mai doarme la pranz, dar are bunul simt sa ceara baie si nani inainte de ora 20:30, ceea ce ma face pe mine foarte fericita, pe Stefania la fel, ca ne mai giugiulim singurele. Mititica deja se taraste in toate directiile, sare... mor de ras. Cred ca pana incep serviciul o sa fie mare distractie in casa. Mie mi-ar placea sa doarma si ea o data pe zi pana atunci, ca ii va fi mai usor, sa nu stea bona sa o "simta" cand trebuie culcata, cand va trece de la 2 la un somn...
Bogdan spune toate draciile posibile si imposibile, stie absolut tot, a trecut la notiuni abstracte, stie pana si ce inseamna "a uita". Ma uimeste pe zi ce trece. Dar tot le stalceste. Asta este.
Cine vrea sa vina la noi sambata? Acasa, adica. Ma anuntati zilele astea, please? Daca se poate pe e-mail. Merci. Va asteptam cu bratele deschise.
Gandacel spune:
Nu v-am zis cum a fost cu depunerea dosarului pentru CIC2: iau banii abia in ianuarie! Adica intre 21 octombrie si 21 ianuarie nu iau indemnizatie!!!! Eu nu inteleg de ce nu se dau in decembrie??? In fine, asta este situatia.
Madutza, exista Humex sirop pentru tuse seaca. Dar mai bine il tii in casa maine si vezi daca ii trece de la sine.
I-am raspuns Madutzei pentru ca este singura cu o problema pe pagina citita de mine. Restul de fete, va rog nu va suparati! Sper sa recuperez eu diseara, dupa ce culc copiii, daca ma tin ochii.
miri__b spune:
GANDA asa fac astia. si cand am depus prima data a durat 2 luni pana au venit banii, o sa iei 1600 odata, DF sa n-ai ajutor ca astia te lasa sa mori de foame.
Joy astept magazinele. o sa zica al meu barbat ca am facut eu rugacuini sa se deschida.
Mirela si David - 23.12.2005
anda77 spune:
ma inscriu si eu in cursa pentru un post de socializare cu leea cand vine in bucuresti. se dau probe, ceva? ca io stiu un magazin piciul pe care nu l-ati nominalizat, sic!
gandacel, multumim de invitatia colectiva, noi avem deja un program sambata, va uram petrecere foarte frumoasa.
din ciclul "mutulica se intoarce", nichita tot pune mana pe stelutele de pe ecranul computerului, pe unde le vede, la favorites, oriunde, le sterge sarguincios. ii spun: cum zici mami, la steluta? nichita: atati!
....singura sansa este sa invat eu limba lui, ceea ce probabil se va intampla mai repede decat va invata el pe-a mea.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
soanso spune:
fetelor...sunt trista
sa va zic de Sorana,e ragusita.......a dormit trei ore si asa s-a trezit! ce sa-i dau?
in rest nu are febra,nu tuseste,nu stranuta(deocamdata)e vesela.
sper sa nu o iau de la capat cu rosu in gat,varsaturi,raceala,febra (data trecuta ne-a tinut trei saptamani)
cine vrea zapada sa vina la Cluj!!.asa frumos ninge!!!!!!!
leea si alte fete daca treceti prin CJ dati un semn ,vreau si eu sa va cunosc!
Sorana a pus azi mana pe zapada si a zis ca e "lece" sa o pun la loc,ma enerveaza ca stalceste rau cuvintele ,spune ceva si nu inteleg ia imi repeda de zece ori acel cuvant ,eu ii zic ca nunteleg si asa o tinem intruna.
SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA
madau spune:
Soanso ptr raguseala pune mataluta mana si du-te pana la farmacie, ia HOMEOGENE si da-i la fata cate 1 pastila pe ora. Ai sa vezi ca face minuni![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
tania-z spune:
ANDA, nu e mutulica!!! are el, limbajul lui.
Uite, Che, desi vorbeste foarte bine, unele obiecte le numeste pe o alta limba, de el stiuta:
matura = tatunanu
surubelnita = taminani
biscuite = digada
ei? ce zici? poate se cor intelege intre ei ![]()
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura