Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

dragele mele, va rog eu, hai sa nu mai dam sfaturi medicale aiurea. Nimeni nu poate decide ce sa ia bebelusul mic de tot, doar MEDICUL.
Emma, nu trebuie sa-i dai nimica. Face cu mucozitati pt ca inghite mucisori, e ceva fiziologic, absolut normal.

eu sunt si-asa stresata cavtrebuie sa-i dau calciu, dar la noi e o situatie speciala, pt ca bebe are tremurici. Insa i-am dat doar dupa recomnadarea doctoritei, in care am mare incredere.

Andreis, dacail vomita, mie mi-a clar ca ii ajunge lapticul tau.
un sfat de la baba
mai binele e dusmanul binelui....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

se pune un pliculet de smecta in 100ml apa fiarta si racita sau in ceai asa mi-au spus de la farmacie pe prospect scrie ca se da inca din prima zi de viata la nevoie un pliculet la 50ml lichid

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

eu nu am avut curaj sa-i dau ,pana nu merg la medicul de fam sao vada ,

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Rox de cate ori ii dai pe zi sa pape?

Andries ii dai mai intai san?

Eu san seara ii dau din 3 in 3 ore( singura se trezeste) si cam din 2 in doua mese 30ml supliment, deoarece nici matza mea nu-l digera ...laptele acum il agreaza , dar il dau cu precautie(frica) ca mi-a vomitat cu jet odata...pe a mea trebuie sa o ingras asa ca incet, incet...

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumesc!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Andries, sa iti traiasca flacaii, sunt frumusei foc amandoi! Victor parca seamana cu tine, de Mircea nu imi dau seama. Mama, da' chiar ca e micut Mirciulica. Eu, ca si Rox, m-am trezit cu un barosan caruia nici nu i-au venit scutecele pt nou nascuti.
Betty, chiar ca ai avut o zi nasoala, bine ca a trecut. Uite un , poate iti mai revii.
Cecilia, parca ma intrebasei de o cosmeticiana mai demult. Am o veste buna, daca te mai intereseaza, s-a mutat inapoi langa noi tipa la care merg. Daca vrei detalii, iti stau la dispozitie. Am vb cu ea la telefon si ma duc sambata la jumulit. Yupiiiiiiiiii!!!!
Bebe a picat la somnic mult mai devreme azi. L-am vazut ca tot casca pe la 8 juma, asa ca l-am bagat repede la baie si apoi la somnic. Sper sa doarma bine la noapte. Mai vroiam sa va spun ceva, dar nu mai stiu ce. Revin mai tarziu.

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Andrruzza, ce copii frumosi ai! SuperbI sunt, niste dulci!
Teodora, bine ai revenit! Sa nu mai lipsesti asa de mult... Eu nu ma parfumez si nu ma voi parfuma cat alaptez desi sunt obsedata aproape de parfumuri si miroul in general e super important pt. mine.
Slippers, mai rezista un pic scumpo ca e pt. o cauza nobila. Distractie placuta si incearca sa ignori ce nu-ti convine, e important sa te bucuri de acest moment ca sa nu regreti mai tarziu ca nu l-ai trait din plin.
Rox, asa-i tie iti trimisesem doar schema pt. mixti, fiindca m-am gandit ca aia pt. exclusivi nu te intereseaza. Iar asta pt. mixti nu-mi era mie familiara.
Sabina, multumesc. Sper ca nu s-a intamplat ceva cu laptele meu pe parcurs de a luat asa putin sapt. asta. Eram atat de linistita! Poate per total iesim totusi bine la luna si ai tu dreptate... Oricum merg inainte chiar daca ar lua mai putin, fiindca beneficiile mi se par considerabile chiar si asa. Ca sa nu mai spun ca sunt comoda si mi se pare atat de complicat sa incalzesti bibe noaptea incat nu m-as da batuta decat cu mare greutate.
Betty, esti tare draguta. Stiu ca ai avut o zi grea, dar ai povestit atat de plastic si cu atata umor tot ce ti s-a intamplat, incat mi-ai facut seara frumoasa. Cred ca toate te intelegem perfect . Efectiv am vizualizat scenele .

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Asa, mi-am amintit. Tomasa, si eu ma plangeam ca Stefan a luat doar 140 g in ultima saptamana, asa ca iti tin companie. Si eu sper sa fie OK laptele pentru ca mi se pare tare grea treaba asta cu bibe. Ultimele 2 seri m-am muls inainte de somnic pentru ca dadeam pe afara noaptea. A doua zi cand i-am dat lui bebe ce am muls, mi s-a parut asa de greu sa incalzesc, sa verific temperatura. Uffff!!! Te-as invita la o plimbare in parc sa ne mai plangem putin ca iar ma citeste Sabina si ma cearta, dar e nasol afara

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Buna si de la noi! in primul rand distractie placuta celor care isi crestineaza astazi bebelasii!
vad ca mai este inca o fata din Targoviste...BIKMARIA bine ai venit...pe Isabeluta nu am mai vazut-o postand de ceva vreme...sper ca e bine si ea si bebelasul!
in rest vad ca sunteti bine cu probleme minore...sper sa se rezolve toate important este ca sunt copilasii sanatosi!
toate mamicile care au un program de somn dat peste cap!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

daniela si eu alaptez insa nu folosesc parfum nici lotiuni de corp, ma spal cu acelasi sapun pe care l-am folosit inca de cand eram in maternitate si nu mi s-a intamplat sa imi faca Andreea mofturi la san , din contra ii place sa adoarma molfaind sfarcul...

Mergi la inceput