ce cadou pt angajati?
Raspunsuri - Pagina 2
ingridnen spune:
la noi la firma s-au cumparat cosuri cu cozonac, sampanie, cafea, ciocolata. O data ne-au luat cate un set de voiaj (troller, geanta de umar, borseta).
Nu zic ca nu m-am bucurat... dar mai bine mi-ar fi prins niste bani !
Asa ca eu optez pentru o prima in bani, sa-si ia fiecare ce-i place
Ingrid si Cristi 4 ani si 8 luni
principe spune:
In ve. este traditie de a darui un cos cu bunataturi...panaetone,bautura lor de caraciun,sampanie,vin,ciocolata ,nuci ,alune ,stafide,turon,o sunca presata glasata deasupra si alte delicatese
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Andries spune:
Depinde cati bani ai.
1. Bani sau 2. Cos cu delicatese
3. Ceas cu logo-ul firmei, set de cafea pentru birou din ala cu termos (la noi nu se fumeaza in firma, toti ies afara cu cafelele si iarna e chiar misto sa ai unul din ala care tine zeama calda), un gadget ceva la moda, fular/manusi, geaca (da-i o mare bataie de cap cu marimile), genti pentru laptop, portofele misto, diverse astfel de obiecte pe care angajatul de obicei nu si le cumpara singur dar i-ar place sa le aiba.
mai nou la noi vad ca se dau numai tickete cadou...mai simplu, mai comod si mai avantajos pentru toata lumea.
Andries
Andries spune:
mi-am amintit... o data la un final de proiect am primit cadou un binoclu profesional...se juca husbandul cu el de mama focului pana l-am cadorisit pe baiatul unor prieteni cu respectivele lentile.
Andries
corinadana spune:
Da le bani! si si cumpara fiecare ce are nevoie.
Aici noi primim bani si tare bine ne pica...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
roxi2004 spune:
poti sa le dai un card valoric cadou la un centru comercial. Le pui acolo o suma de bani si ai scapat de bataie de cap. Merg ei apoi si isi cumpara ce vor pt toata familia. bafta
puppe spune:
Noi am primit acum 2 ani de Craciun cate o cana cat se poate de banala , fara nici un logo, nici o inscriptie, si atat. Prima, ioc.
Asa ca anul trecut am facut o cheta si am cumparat pentru sefu' 25 de cani verzulii cu inscriptia " I hate my job", ca eram 25 de angajati. Bineinteles ca nu am primit nici prima, dar macar ne-am simtit razbunati.
Anu' asta ne e foarte clar ca nu mai vedem nici cani, nici prime, iar tichetele cadou raman un vis frumos. Da' inca ne gandim ce sa-i luam noi lu' sefu' . Astept sugestii de la voi!!!
Mindy spune:
Si eu zic ca bani e cel mai bine si o felicitare draguta.
La noi la firma se obisnuia la sf de an sa primim cadou un cec cu salariul pe o saptamina. Si se dadea o masa super (in incinta) pt toti angajatii. Toata lumea era fericita. Absolut nici un comentariu.
Lemoni spune:
Eu vreau sa stiu cam ce suma vrei sa cheltuiesti pe persoana ca sa-mi dau cu parerea. Daca este o suma mare normal o prima de sfarsit de an e bine venita, ce gift certificat cand lumea are nevoie de bani cash! (sorry cumnatul meu primeste asta si sormea injura mereu).
daca e ceva simbolic de 100 de $ vin cu alte propuneri.