ce cadou pt angajati?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

bani...fiecare isi cumpara ce-i place

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

la noi la firma s-au cumparat cosuri cu cozonac, sampanie, cafea, ciocolata. O data ne-au luat cate un set de voiaj (troller, geanta de umar, borseta).
Nu zic ca nu m-am bucurat... dar mai bine mi-ar fi prins niste bani !
Asa ca eu optez pentru o prima in bani, sa-si ia fiecare ce-i place

Ingrid si Cristi 4 ani si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

In ve. este traditie de a darui un cos cu bunataturi...panaetone,bautura lor de caraciun,sampanie,vin,ciocolata ,nuci ,alune ,stafide,turon,o sunca presata glasata deasupra si alte delicatese

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Depinde cati bani ai.
1. Bani sau 2. Cos cu delicatese
3. Ceas cu logo-ul firmei, set de cafea pentru birou din ala cu termos (la noi nu se fumeaza in firma, toti ies afara cu cafelele si iarna e chiar misto sa ai unul din ala care tine zeama calda), un gadget ceva la moda, fular/manusi, geaca (da-i o mare bataie de cap cu marimile), genti pentru laptop, portofele misto, diverse astfel de obiecte pe care angajatul de obicei nu si le cumpara singur dar i-ar place sa le aiba.

mai nou la noi vad ca se dau numai tickete cadou...mai simplu, mai comod si mai avantajos pentru toata lumea.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

mi-am amintit... o data la un final de proiect am primit cadou un binoclu profesional...se juca husbandul cu el de mama focului pana l-am cadorisit pe baiatul unor prieteni cu respectivele lentile.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Da le bani! si si cumpara fiecare ce are nevoie.

Aici noi primim bani si tare bine ne pica...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

poti sa le dai un card valoric cadou la un centru comercial. Le pui acolo o suma de bani si ai scapat de bataie de cap. Merg ei apoi si isi cumpara ce vor pt toata familia. bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Noi am primit acum 2 ani de Craciun cate o cana cat se poate de banala , fara nici un logo, nici o inscriptie, si atat. Prima, ioc.
Asa ca anul trecut am facut o cheta si am cumparat pentru sefu' 25 de cani verzulii cu inscriptia " I hate my job", ca eram 25 de angajati. Bineinteles ca nu am primit nici prima, dar macar ne-am simtit razbunati.
Anu' asta ne e foarte clar ca nu mai vedem nici cani, nici prime, iar tichetele cadou raman un vis frumos. Da' inca ne gandim ce sa-i luam noi lu' sefu' . Astept sugestii de la voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Si eu zic ca bani e cel mai bine si o felicitare draguta.
La noi la firma se obisnuia la sf de an sa primim cadou un cec cu salariul pe o saptamina. Si se dadea o masa super (in incinta) pt toti angajatii. Toata lumea era fericita. Absolut nici un comentariu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Eu vreau sa stiu cam ce suma vrei sa cheltuiesti pe persoana ca sa-mi dau cu parerea. Daca este o suma mare normal o prima de sfarsit de an e bine venita, ce gift certificat cand lumea are nevoie de bani cash! (sorry cumnatul meu primeste asta si sormea injura mereu).
daca e ceva simbolic de 100 de $ vin cu alte propuneri.

Mergi la inceput