Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (50)
Raspunsuri - Pagina 12
gabdyd spune:
pupici la toti copiii bolnaviori sa va faceti bine cat de repede,
bine ai revenit Kiss,
si noapte buna stup, ca dupa cum se-anunta lucrurile nu cred ca mai am timp sa intru azi. 
elyanne spune:
Avem doua poze noi...
http://good-times.webshots.com/photo/2775907170096653195BuVMKZ
http://good-times.webshots.com/photo/2683290360096653195IvbRax
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
kisstherain999 spune:
Elena pozitia de somn a lui Adrian e bestiala.
Elyanne multumim. 
Zaid nu stiu ce sfat sa-ti dau, pot doar sa iti spun ca uneori ma apuca disperarea si am doar un singur copil. Sunt permanent obosita si nervoasa. Ma racoresc tipand la sot sau la mama. Am ajuns in punctual in care vreu sa merg la un psiholog pt ca m-a apucat serios depresia. De ce nu ma pot bucura ca am un copil sanatos si vesel ? Cand vad prin ce nenorociri trec alti parinti imi zic ca ma voi ucura de orice moment, dar dinpacate uit repede.
In loc sa o incurajez pe Zaid am sfarsit prin a-mi plange de mila. 
Editez: Alyanne gemenii sunt flacai mari
. Super tarcul cu inelele alea.
Noapte buna.
kiss 

HORIA 
varsta
16.04.2007
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
anamana123 spune:
lilidana,
. la multi ani si pt david! sa fie sanatosi cu totii, ca restul se rezolva!
azi am fost toata ziua plecati, ieri n-am deschis compu' decat cateva min, ca m-am refacut ( am incercat) dupa noaptea de zbantuiala, asa incat n-am reusit sa citesc sau sa scriu.
nici acum nu sunt in stare ...
kmi,ma bucur ca i-a trecut timeei buba. sa nu mai patiti asa ceva!
alexiaaaaaaaa, si sici se face infanrix hexa, nu doar in ro, deci nu e vb ca sunt romanii cobai. dar sa stii ca nici eu nu-s de acord cu vaccinurile din multe motive... eu i-am dat dupa fiecare vaccin o doza de homeopate care sa contracareze efectele negative. parca gabdyd a scris ceva de remediu' asta. acelasi il dau si eu!
hai ca plec ca nu ma mai pot aduna!
pupe la toata lumea si noapte buna!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
kmi78 spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Kiss bine ai revenit. Vazut pozele... wow ce baiat mare ai.
Kmi io stiu ca vaccinul este eficient daca este facut inainte de inceperea vietii sexuale...
Atfel, nu se stie exact ce si cum... e posibil sa nu mai aiba nici un efect...si multa sanatate!
4 mase pe zi... ai mei mananca asa de mult... de pe la 4-5 luni.Eliana cuwww.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
asa stiam si eu in legatura cu vaccinul dar mi-a spus o asistenta ca e ok daca ai pana in 30 ani; se face in trei doze si costa in jur de 400 una
riloasa spune:
Mihaita astazi nu a avut decat un scaun moale. Cred ca si-a mai revenit. Eu zic ca este de al dinti. Sa vedem si zilele uramatoare.
Diana, eu sunt pe listuta ta acum cu pijamaluta? Cred ca la comanda din noiembrie.
MIHAITA 31 MARTIE
loradin spune:
Neata'
In primul rand vreau sa trimit multi pupici micutilor care se lupta cu dintisorii si celor care sunt bolnaviori.Multa ,multa sanatate le doresc si insanatosire grabnica! Tare rau ma necajesc cand aud ca aveti probleme.Este ca si cum am o gramada de surori ! Da...nu radeti...asa simt!
Vroiam de mult timp sa va spun ceva insa m-am gandit sa nu va mai plictisesc si eu cu ale mele.Am insa o zodie de kk. Nu pot tine in mine (poate pe undeva e mai bine) iar de data asta nu pot vorbi nici cu soatza mea.
Sunt sigura ca multe dintre voi va aduceti aminte de incidentul acela cu mama soacra .Fetelor...va spun sincer ca plange sufletul in mine de prostia care am facut-o.De ce oare nu v-am ascultat? Desi banuiam ca lucrurile vor iesi prost am sperat ca ceva se va schimba.
Urasc ziua in care am fost de acord ca ea sa se pensioneze pentru a sta cu pitica! O urasc!
Am sa va spun si de ce iar daca exagerez va rog spuneti-mi! In fiecare week vine sa stea cu ea(in timp ce eu mai lucrez diverse pt servici).Am sa va descriu cum decurge acest sf de saptamana!
Vine sambata la ora 10,isi bea cafeaua(daca Ana e treaza nu se duce sa o vada pana nu isi termina cafeaua).Fumeaza tigare de la tigare iar cand Ana incepe sa planga o aud spunand("las-o pe buni' sa bea cafeaua si vine imediat")Detest fraza asta pe care o aud week de week! Unde e dorul de ea? Plang si scriu! Sunt tare necajita! Se schimba, se duce la ea si incepe cosmarul(pentru mine) Din 20 in 20 de minute iese sa fumeze sub tot felul de pretexte puerile care ma scot din minti.Ba sa duca pampersul,ba sa-i faca ceai,ba ii este sete! I-am cumparat bomboane de menta special sa le ia dupa ce fumeaza! Nimic! Le mananc eu!(am uitat sa va spun ,desi nu e o lauda ,ca si eu mai fumez )Las aparatul dat drumul si nu se aude decat copilul care se plictiseste groaznic deoarece ea este foarte ocupata cu televizorul.Ore in sir nu o aud decat pe ea mititica care vorbeste singura.Nu ca ma doare sufletul , ma arde! Lucrez si simt cum imi ard obrajii de ciuda ca am ales aceasta varianta pentru viitor.La un momendat nu se mai aude nimic! De ce? Pentru ca majestatea sa este plictisita de televizor si vrea sa iasa! Ce solutie a gasit pentru asta? O adoarme! Aceste este momentul in care simt ca imi crapa inima.De ce face asta? Se lauda la toata lumea ca Ana e viata ei de acum inainte! Si uite asa doarme fata mea tot week(de plictiseala,de leganat). Am avut nenumarate discutii cu ea pe aceasta tema! I-am explicat cat se poate de finutz ca Ana are un program si ca VREAU sa i-l respecte.A tinut-o fix o zi, dupa care a facut tot cum a vrut ea.
Cum vad eu viitorul? Sumbru! O sa am un copil care nu o sa mai stie sa rada,o sa vorbeasca la 4 ani probabil,o sa doarma toata ziua iar noaptea voi face planton cu ea.
Daca se ivesc prieteni in vizita(asta se intampla in fiecare week) nici nu apuca sa se dezbrace ca ea este motz iar cand incepe sa planga copilul imi zice usor"plange Ana".Ca si cum eu ar trebui sa ma duc la Ana si ea sa ramana la palavre cu ai mei amici.Ufffffff nu ma pot opri din plans! Doare rau! De fapt stitzi ce ma omoara? Faptul ca nu am solutii.Este prea tarziu! Este pensionata cu penalizare iar intelegerea a fost ca pana face varsta de pensionare pe bune noi sa-i dam 8 milioane(asta inseamna inca trei ani)Deci....nu am cum sa-i spun sa ma lase .....sa se duca.....Nu poate trai din pensie.Daca as castiga mai mult i-as da 16 mil numai sa ma lase. Insa nu trebuie sa uit ca este mama sotzului meu si o iubeste.Singurul lucru care ma mai linisteste este gradinita insa mai sunt 2 ani pana atunci.
Probabil ca ma intrebati ce zice al meu barbat? O sa va raspund! Este groaznic de trist! Realizeaza tot ce se intampla(slava Domnului am un sotz tare destept)si o taxeaza de fiecare data."iar doarme fata? ,Gata te-ai plictisit?,E greu cu copilul nu?" Rezultatul insa este acelasi!
Ii este f greu greu sa o scoata afara(lenea) iar cand o rog sa faca asta ii cade fatza) Se duce cu ea si da 15 mii de telefoane.Nu m-am mai putut abtine si ultima data i-am zis "Mama avem nevoie si noi de putina intimitate".
Cum credeti voi ca ma simt cand de fiecare data dupa ce ii da sa manance ma intreaba"la ce ora culc fata?" Ii spun ora si cand ma duc in camera Ana deja doarme.Sa ma ierte Dumnezeu stiti ce imi vine sa fac? Sa o strang de gat!
Pe undeva imi pare rau ca va impui capul cu ale mele(deja le aveti pe ale voastre)dar pe de alta parte simteam ca pocnesc daca nu ma descarc. Voi duce acesta durere cu mine(o merit)mult timp de acum inainte
Concluzia: NU PROCEDATI CA MINE!
Va pup si va cer inca o data mii de scuze pentru acest mesaj lung si groaznic de plictisitor
Minunea noastra la 8 luni
gabdyd spune:
Neata fetele,
am pus fata in premergator! asta e, ii place, e destul jos si nu calca pe varf, il aveam de la Julie, o las foarte putin, cateva minute, la primul semn de plictiseala sau planset o iau. Acum dati cu roshii, ca vreau sa fac mancare
.
Elyanne nu se iau de ciuf piticii in tarc?
Au inceput sa semene foarte mult unul cu altul, era sa nu mai recunosc care cine e
.
Vreau si eu inele de pus la patut, ca si al meu e un soi de tarc
.
Loradin uffffff, saracuta de tine.
Cateva sugestii, mai radicale dar ... 
- printeaza tot felul de materiale despre consecintele fumatului, si mai ales despre consecintele fumului asupra copiilor si planteaza-i-le prin casa. Eventual lasa-te si tu de fumat
sau nu mai fuma acasa ca sa dai exemplu si monteaza-l pe sot pentru asta. Daca o determinati sa fumeze mai putin, n-o sa mai plece asa des de langa fata.
- lasa-i la vedere carti despre cresterea copilului si cele privind jocul cu copilul, si spune-i ca este ffff important, vital, sa se joace cu Ana,
- pretinde ca ai fost cu Ana la medic, psiholog, ce vrei tu si ca medicul ti-a spus ca este obligatoriu sa se joace cu fata, adica nu numai tu ci toate persoanele din anturajul ei, mai ales cele care o ingrijesc, precum si faptul ca LEGANATUL ESTE INTERZIS.
- fii nebuna! fara concesii, nu in sensul de a va certa, fa-o sa inteleaga ca esti seful si ca n-o va scoate la capat cu tine.
- uita sa platesti cablul!!! sau du televizorul la .... stricat, pentru ca apoi sa uitati sa-l reparati. Asta cere si colaborarea sotului
. Mie imi vine sa dau el pe geam de foarte multe ori. L-am avut stricat cred ca vreo doua-trei saptamani si intentionat nu m-am ocupat sa chem pe nimeni. Internet poti sa iti iei portabil, doar pentru calculator. 
- cu prieteni care vin in vizita e mai greu, nu poti decat sa speri ca unul din ei o va calca pe coada, astfel incat cand vin ei in vizita ea sa se baricadeze cu Ana in camera lor si sa nu mai ias ade acolo pana au plecat. Sau mergeti voi in vizita la ei mai des.
Nu te supara pe mine, simt nevoia sa
8 milioane!!! Pai trebuia s-o lasati sa lucreze, plateai o bona profesionista cu banii astia. Cred totusi ca sotul a avut un rol destul de important in alegerea pe care ati facut-o, nu?
Eu nu am fost de acord cand a vrut soacra-mea sa se pensioneze sa stea cu Julie. Ea e o prapastioasa, drobu' de sare e minciuna, nu stie sa aiba grija de copii mici, nici pe-ai ei nu i-a imbaiat pana nu s-au facut maricei sa stea in funduletz, sincer nu stiu la ce s-a gandit cand a spus ca vrea sa se pensioneze sa stea cu fata
, cred ca de fapt vroia s-o ajutam noi sa scape de servici
. si vorbesteeeeeeeee, m-ar fi uscat pur si simplu, n-ar mai fi avut fata mea nici o independenta, asa ca am preferat s-o las la ai mei si s-o luam doar in weekend, deci am preferat sa nu vad fata 5 zile din 7, timp de un an jumate, decat s-o las cu ea. I-am spus ca n-are rost sa se pensioneze ca o sa sufere toata viata de acum incolo, etc, etc. Bine ca nici macar nu exista comparatie, mama mea e o FIINTA EXTRAORDINARA si e si educatoare, Julie a mers cu ea la gradi de la 1 an jumate si spre rusinea mea multe sau cele mai multe din cunostintele fetii i se datoreaza. Cam atat cu barfitul soacrei
.
V-am pupat ca am de lucru.
Trebuie sa ma duc azi in mai mult locuri, mi-a expirat permisul de conducere 

si trebuie sa scot fata pe vremea asta oribilaaaaaa. Imi vine sa ma strang de gat, dar am neaparat nevoie de permis maine ca plecam la drum lung si nu se stie. Si nu am cu cine s-o las, toata lumea e prinsa. Inclusiv soacra

diana_jors spune:
Neatza fetele...
Elyanne: si eu zic ca seamana din ce in ce mai tare unul cu celalalt ![]()
riloasa: pe noiembrie, daca gasesc marimi
deocamdata sunt doar marimi foarte mici.
kisstherain: si mie imi vine sa imi iau campii cateodata, desi ma bucur enorm ca am un bebe sanatos, cuminte si activ. Dar ... nu stiu de ce ...
Zadi:
de incurajare.
Loradin: intr-adevar dificila situatie... subscriu la sfaturile date de gabdyd... in plus incearca sa discuti si cu sotul daca spui ca totusi isi da seama de ce se intampla. Macar va descarcati unul altuia... Nu te necaji asa tare pentru decizia pe care ai luat-o ... daca vreuna din bunici s-ar fi oferit sa vina in Bucuresti sa aiba grija de Alex sa ma pot intoarce la serviciu as fi facut-o (as fi dat mai putini bani dar as fi asigurat cazarea+intretinerea). Asta pe considerentul ca mai bine sta cu cineva din familie decat cu un strain. N-a fost cazul, dimpotriva, fiecare ar vrea sa il aiba la ea, si eu nu-l dau asa departe, asta e clar (Oradea/Mures). Si
de la mine si Alex pentru tine si Ana... o sa vezi ca e o fasneata iseata si o sa vorbeasca repede 
Eu am reusit sa il pun pe alex in patut, nu stiu daca doarme, dar sta cuminte
poate asa reuseste sa manance bine, macar ca ieri ![]()
, si va doresc o saptamana excelenta.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
karra80 spune:
' Neata si de la noi
Am ajuns cu bine acasa, a fost asa frumos la Petrosani am prins si prima zapada din viatza lu' Winnicu, ea nu era prea incantata ca era frig afara si era infofolita de nu se prea misca si asta nu-i convenea.....in rest a fost super, avem poze noi la luna 9 la semnatura, citesc din urma si revin
Va 
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 9
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie