Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
crishtina spune:
Multumim de urari
Suntem mari...avem 2 lunite ![]()
Sabina u ziceai de diversificare la greutatea dubla de la nastere? Eu nu ma grabesc deloc...insa Robert are deja 6100 gr...poate mai mult(marti avea asa) cu 3540 gr la nastere. Asta inseamna ca mai e asa putin si tre sa trecem la sucurele si de astea? Acu cand ne'am obishnuit amandoi cu alaptatul....ne potrivim perfect [:;]
Crishtina &
Robert
09.09.2007
moldoveanca spune:
Stiu ca s-a discutat despre asta dar imi puteti spune repede va rog ce vaccin trebuie cumparat pt 2 luni?Va pup
teo
Sabina spune:
eu n-am zis niciodata de diversificare la dublarea greutatii, nici vorba:)
alaptatii, diversificare la 6 luni.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
luy spune:
kriss, intra pe
efarma . ro/products.php?id=1380
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Stiu ca s-a discutat despre asta dar imi puteti spune repede va rog ce vaccin trebuie cumparat pt 2 luni?Va pup
teo
infanrix hexa
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
Roxana_G spune:
Salutare pe fuga, baiat scandalagiu. Ma enerveaza ca s-a cam constipat de la Nan1, face rar si foarte tare. Azi a facut, insa pare sa aiba oarece sferinte de burtica. Mai bine asteptam cu Nan1 cand incepeam si diversificarea.
In fine, nu am uitat de schema, insa aseara a venit sotiorul meu cu un buchet de trandafiri si cu avansuri si nu era tocmai frumos sa il las sa ma bombane in timp ce copiam de zor din caiet.
Alex tot racita, am trimis-o cu muci, ca nu aveam ce face. Lunii ii duc iar la doctor pe amandoi, ca s-a intors doctorita noastra din concediu.
Revin, sa pun urlatorul la motaiala de 15 min, timp in care sper sa apuc sa scriu schema.
A, eu nu ma simt deloc bine. Greata e tot asa, ma doare capul, si azi dimineata m-am trezit cu dureri de burta ca de ciclu. Of!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
carpatina spune:
La multe luni sarbatoritilor de azi! 
Slippers, spor la treaba si... petrecere buna la botez tuturor celor care-l vor avea in acest weekend. 
de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Mie asistenta mi-a zis ca scaunele sunt influentate si de calitatea apei cu care faci laptele. Cu cat continutul de SO4 e mai mare cu atat riscul de constipatie e mai mic. Initial il faceam cu apa de la robinet, fiarta si racita.. am schimbat apoi pe apa imbuteliata si avem scaun in fiecare zi, si de consistenta "normala"
de Ioana (27.09.2007)
navicula spune:
Buna la toate mamicile de dulceturi si papanasi,
astazi am fost si noi la medic si raportam 4,875 kg, adica am luat in prima luna 940 de grame, eu zic ca e bine chiar daca nu ne comparam cu grasuni vostri frumosi. Papam doar tzitzi cam din 3 in 3 ore chiar si noapte. noi n-am reusit sa facem un program, suntem deja cam rasfatate si ne place sa fie permanent cineva cu noi si sa ne povesteasca.
RoxanaG e perechea voinicului tau la gropite, a mea face dar doar pe obrazul drept...
Luy multumim de urari si
la toti cei care fac astazi doua luni
Alina si Paula Maria (9 octombrie 2007)
Alina
31+ 
luy spune:
Sim, multumim de complimente
Si noi l-am vizionat pe Stefanutz, tare bine ii mai sta in bleu. Parca seamana si el un pic cu Bruce Willis, are un aer smecheresc, asa...
Tomasa,
. Admirat pozici cu o familie frumoasa, ptiu, sa nu va deochi !
Printzesa mea e maraita azi, nu stiu ce are. O s-o scot afara, sa mai aiba si ea o variatie, s-o fi plictisit in casa.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts