PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Nicolica uite aici un subiect care la un moment dat te interesa, despre cum vorbesc alti copilasi din familii bilingve.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetele!
Vad ca dezbateti cu interes problema dormitului. Pai sa va spunem ca si noi dormim cu totii. Avem pat de mijoc si la perete lipit de patul nostru domneste patul printului. Si la noi functioneaza faza cu "carne de om". Deci se culca singur in patutul lui si noaptea ma calareste si ajunge in tre mine si tasu. Intr-o seara sa-l calareasca si pe tasu. Dimineata daca ma trezesc mai devreme si plec sa fac cafea, lapte si altele ma simte si se trezeste si plange. Si cum spuneati si voi, asa parinti asa copii. Dupa 2 ani poti discuta cu ei, ii poti face sa inteleaga. Si una peste alta noi nu avem probleme cu chestia asta...chiar mi-e greu cand e la maicamea plecat.
Ramasesem datoare cu un raspuns. Din intamplare ieri am luat panadol, am citit tot prospectul si nu scrie cat poti sa-l tii. Adica odata desfacuta suspensia, dupa 10 zile datorita indulcitorilor face multe bacterii. M-am interesat si mi s-a spus ca daca as tine 6 luni suspensia cu siguranta fimiu ar face indigestie. asta este ce am auzit eu si ce mi-a spus si sora-mea, si o prietena tot farmacista. Poate vine si Andreea cu alte argumente sa ne hotaram cum este. Dar sincer cum mi-au zis 2 persoane aceleasi lucruri mai bine dau mai multi bani. V-am mai zis noi am patit-o rau cu augmentinul, deci....ne-am ars o data. Nu mai vreau.

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Si pana la urma ce medicamente aruncam si dupa ce interval?
Faceti o lista fetelor sa stim si noi!

emilia cu Anastasia 26+ si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Asta nici eu nu inteleg. Ce am dedus din ce mis-a spus este ca daca deschid un medicament tip suspensie nu pt sa ii dau din recipientul respectiv mai mult de 10 zile. Am intreat daca il tin la frigider pot sa ii da? Mi s-a zis sa nu incerc.

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Am pus in sfarsit poze de la 1 an incoace!!!!!!

Ioana si bebe Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

norocuta, esti o scumpa ca ti-ai amintit

Ioana, e tare frumos Vla . Da' ce masina galbena are

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Azi noapte iar am avut distractie, cred ca de-acum va fi cam asa.Insomnii, dureri etc...deh sunt putin insarcinata.
N-am urcat poze in photobucket, sper zilele astea.Noi am tot fost afara, ne-am relaxat in 4 pe ici si colo, ma simt bine cand suntem cu totii.

Doamna C eu ce sa zic..poate am avut si noroc ca au dormit unde i-am pus.A avut si Phillip o "faza" cand nu vroia sa doarma la pranz decat jumatate de ora-la el in pat- si atunci am inceput sa dorm cu el la pranz.Acum este la fel, dormim cu totii la pranz, dar seara ei stiu ca dorm la ei singurei iar mami cu tati singurei.Nu descuraja, insista sa doarma singur .E greu acum dar va fi mai bine mai tarziu.

Ioana, mi-au placut pozele cu Vladi in cos , iar masina galbena e super!

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Cristina ai incercat sa-i dai un ursulet sau ceva cu care sa doarma? Alex doarme de la 4 luni cu un urs si nu-l lasa o clipa din brate, fara el nu adoarme niciodata. Noi nu am avut probleme ca intotdeauna a dormit singur si de la 2 luni singur in camera asa ca atunci era mai usor, zic eu, sa se obisnuiasca. Am mai avut si noi perioade de crize si faceam cu sotul cu randul pana adomea. S-a intamplat sa planga si o ora de nervi ca nu-l iau din patut si nu a fost usor, numai eu stiu cum suportam tonele de lacrimi si oftaturi. Parerea mea e sa astepti inca putin pana inteleg ei mai bine ce vorbim si incet-incet o sa se obisnuiasca. Eu zic ca-i mai usor la 2 ani decat la 7. Baietelul fostului meu director avea 8 ani si nu puteau sa-l faca sa doarma in camera lui, dormea intre ei in pat.
Oricum nu dispera ca sunt convinsa ca Zarzarel e baiat ascultator si o sa doarma singurel

E sambata si ma plictisesc de morte ca sotul nu e acasa, Alex doarme si afara ploua asa ca am stat toata ziua in casa. Frumos mi-am petrecut sambata ce pot zice

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Ioana pup blondutu', ce de dinti are. Noi cred ca suntem codasi la capitolul asta, abia sapt trecuta a iesit dintele nr 7 si asta dupa 6 luni de pauza.

Avmaria
bine ati revenit. Nici aici nu se da antibiotic f usor. Alex a fost racit de vreo 3 ori dar inafara de Tylenol pt febra si ceva pt tuse nu i-a dat. A avut acum o luna o infectie in gurita si pt aia i-a dat antibiotic fara sa stea medicul pe ganduri.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Eu sunt cu cititul pe la pg.11, dupa ce-am fost cateva zile la Predeal si acum trebuie sa "recuperez"

Am tinut neaparat sa-i raspund Darianei: eu sunt in aceeasi situatie cu tine! Iau si Exluton. Am intrebat si ginecologul si mi-a zis ca da, e posibil.Inutil sa-ti spun ca si eu m-am ingrijorat...si, de cateva ori, mi-am facut si test de sarcina.

Mai citesc din urma si revin!

Mergi la inceput