A RE-INCEPUT VOTAREA la Miss Odiseea Sarcinii
Raspunsuri - Pagina 14
vikinga spune:
quote:Ai fost o graviduta f cool si moderna, mi-au placut tare mult pozele tale!Pe Sibylle eu nu am gasit-o, tare mult vroiam sa o vad si pe ea.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Originally posted by Lauraa
Hello,sa fie clar! Eu nu ma supar daca imi dati doar un punct, din contra...1+1+1+1+1+1+1Asa ca va astept inca pe pagina 20 (celebra care nu se deschide)http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=19prima poza din stanga sus! Si aici http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=15poza cu burta luminata (Lauraa)
Laura cu LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom
alinamoro spune:
Vikinga, Sibylle e pe pagina 12, "Fericire" e intitulata poza.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
ciuf spune:
Si mie mi-a placut mult poza Laurei de la pagina 15 si am si votat-o. Laura, ai fost o graviduta tare frumusica.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
elyanne spune:
quote:Chiar ma gandeam a cui o fii poza... mie mi se pare superbaaaaaaaaaa!!!
Originally posted by Sibylle
Alina, cum de m-ai prins ??![]()
Vik, si in umbra e poza mea.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
Androix spune:
Intru sa te vad Sibylle, dar am o banuiala ca te-am votat deja 
Ihi, te confundasem, dar am votat in umbra.
Andreea mama de Filip si Georgia
Chuny spune:
Aaaaa, multumesc mult pt toate voturile! Evident ca eu am niste critici la pozele mele, dar care tin mai mult de manechin ( partea superioara
), decat de burtica ... recunosc
ca burtica mea era superba, rotunda, bronzata, fara vergeturi si fara nici o dunga. Ce sa mai zic de ce bebe adorabil era in ea ??? !! Si oricum din toate burticile ies bebelusi iubiti.
Mie poza de grup mi se pare interesanta si am votat-o, dar e clar ca nu e prea fair. Eu i-as da un premiu special pentru ca nu poti sa zici ca grupul X a iesit Miss Odiseea Sarcinii. Insa cum acest concurs nu prea are reguli, nu stim daca e concurs de miss burtica sau concurs foto. Asa cum tot pe parcurs am aflat ca putem invita o gramada de prieteni sa se inscrie pe forum si sa voteze.
Mie mi-a placut concursul de anul trecut, pana a fost mai anonim
. Nu se stia intotdeauna cui apartin pozele si cate voturi are fiecare poza. In ziua in care a fost facut public clasementul si ce a votat fiecare am innebunit
; Vroiam neaparat sa raman pana la sfarsit pe locul 4, exact ca in ziua in care totul a fost facut public. Ce inseamna lipsa de ocupatie ... ![]()
Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Alina, cum de m-ai prins ??![]()
Vik, si in umbra e poza mea.
Te-am votat in prima zi, mi-a placut tare mult poza. Te stiu din poze de cand puneai la "Bucurii de sept.-oct.".
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze

.