Copiluti de mai-iunie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 8
loreen spune:
Daniela in we oricum mancam de la restaurante...dar eu am facut mancare pentru toata saptamana...urasc sa vin de la munca si ma apuc de gatit,asa ca prefer sa-mi sacrific sambata sau duminica...
Faina lenjeria voastra...la noi predomina disney ...e un balamuc curaj in lenjeriile ei...
De dormit asta si-a ales un arici din plus si cu ala ma violeaza mereu,ca evident nu a incetat cu migratia nocturna,ce-i drept a rarit-o...dar atat...
Nelia nu stiu daca exista vreo legatura inainte de nastere,insa am observat ca exista dupa...lamuriri prea multe nu stiu sa-ti dau...aveam o carte dupa care ma ghidasem atunci si faceam la calcule mai ceva ca ecuatiile lui Bianca,iar la Delia am intrat pe un site si mi-au trimis o astrograma pentru nebuna care culmea ,spre disperarea mea se potriveste realitatii...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
babygirl spune:
neata buna!
monule, chiar daca nu au iesit desenele cu barbie cum iti doreai, copie fidela a papusii, mie una imi place tocmai pt ca este ceva aparte. poti spune ca ai un perete cu balerine, atata tot. poate ca zic asta pt ca nu ma omor dupa barbie sau poate pur si simplu ca asa, nereusit, desenul imi pare mai original. sau poate doar pt ca deja m-am cam saturat de invazia asta de 3-4 personaje available pe piata romaneasca. cand mi-a facut mie mircea deseul in camera emei eram si eu un pic dezamagita pt ca nu erau perfecte schitele. dar pana la urma este un desen pt copii, nu o fotografie. fetele tale au o camera unica, si asta cred ca este un aspect important. astept poze marti seara, dupa ce vine si baby design cu mobila. cred ca la noi ajung doar miercuri.
danelutza, simpatic asternut. am remarcat ca fetele noastre au patuturi identice.;)
apropos de ikea..sunt in continuare dezamagita. am montat patul emei si un surub nu intra de-a binelea. pericol! am pus somiera la patul nostru, si cand sa asezam salteaua...surpriza!! desi sunt 160/200 ambele, salteaua este mai mica si se vede somiera.
. au adus ieri seara si canapeaua, dar e in tipla inca, fara huse. o desfacem dupa ce ne primim si mobila de living, sper miercuri.am trimis poze si filmulete pe mailul comun.
ChrisDun spune:
'Neata!
Olguta M, felicitari pentru job. Am fost la un studio foto care de-abia s-a deschis, si ieri a fost gratis "sedinta foto" (10') + si una sau doua poze format A4... A fost interesant, din pacate preturile sunt destul de mari, dar o data pe an merita sa mergem, zic eu. Oricum, am vazut ca in SUA lumea merge la studio - stiu ca am vazut la Iuliana si parca si la NewMami...
Ioanailinca, cum a fost la Ranca ? Unde ati stat, cu cat, ce-ati facut pe-acolo, cum a fost drumul ? I-a placut lui Mogo ? ![]()
Bea, nu mi-a trecut prin cap ca si baietii vor fardurile mamelor lor :)) Haios pifosul 
Gabitza, daca as fi avut baiat, mi-ar fi placut sa il cheme Luca (e o fixatie mai veche a mea, de cand eram copilitza... dar acum e plin parcul de baietei pe care ii cheama asa)... si pentru fete imi placea Clara (dar nu se potrivea cu numele de familie) si Suzana (asta nu-i place sotului).
Nelia, bafta la scos pampers si la mutat Tudora in camera ei! Iancu e un nume foarte frumos. Si neaos. Am mai vazut o ortografiere franceza a numelor romanesti care se termina in "cu" : "coux"...Iancoux... nu prea arata bine scris asa :(
Danelutza, Tiberiu e un nume foarte frumos
si putin comun.
Oana C, si Carina face pipi mirositor (la olita), plus mirosul pampersilor, atunci cand face in ei... Cred ca e normal.
Apropo de restaurante (Loreen si Danelutza): noi avem unul preferat, langa noi in cartier (Doricom, e pe Prelungirea Ghencea) ... dar duminica e inchis
.
De Elly B mai stie cineva ceva ?
Fran, cum mai e tatal tau ? Gata carantina ? Ce face Iepu ?
Aveti idee, in limba engleza "zi onomastica" se zice "name day" ?! Am dat un search cu google si am gasit ceva referiri, dar... nu sunt convinsa ![]()
Nu mai stiu ce vroiam sa va mai zic... Pup, sa aveti o saptamana frumoasa ! Adina bafta cu mobila ! Va tin pumnii stransi.
@edit: mi-am amintit: primiti urari intarziate ?
La multi ani celor care si-au serbat ziua numelui de Sfintii Mihail si Gavril... Sa aveti parte de tot ce va doriti !
Gusta, a trecut pericolul? Au redeschis ecluza ? Poze cu tzoalele cand faci ?
Tdi spune:
Ciao!
ChrisDun, "name day" sau "onomastic" se zice. studio foto e exagerat de scump si aici, cu un tablou A3 ajungi la 200 euro.
Loreen, interesanta chestia cu astrograma. vad ca n-ai scapat de vizitele nocturne.
Monu, faine desenele, cum au reactionat fetele tale?
Gusta, am vazut aici la stiri despre ecluza voastra, bine ca s-a terminat cu bine! ma bucur ca Mara o sa mearga la gradi, sper ca ai voie sa stai cu ea la inceput pana se obisnuieste, nu?!
Danelutza, vazut cateii cantareti! si prietenutza Alyssei doarme deja in pat mare si a ales personal lenjeriile, era disperata ma-sa ca dintre toate le-a ales pe cele mai urate!-:)))
Babygirl, nasol cu Ikea asta, nu credeam ca-s asa de neseriosi, mai ales sper sa nu fie problemele astea numai pentru ca sunteti in RO unde "merge si asa". - :(
Nelia, neoas romanesc pur numele Iancu insa nu stiu cum ar suna in franceza...ma intreb de ce toti care s-au dus in franta si-au schimbat numele terminat in "u" cu "o", vezi eugen ionesco, mariana nicolesco!? noi daca am avea baiat cred ca i-as pune nume Nicholas, imi mai plac Alin, Marco, Robert(o), C(h)ristian.
Androix spune:
Deci nu-mi vine sa cred: Filip a adormit din proprie initiativa si pe deasupra si la ora asta
sunt in extaz.
Am intrat pe fuga doar sa va citesc putin si sa va zic ca am vazut trei papusi roz superbe si o familie de catei pictati pe un cearsaf ![]()
A si ca sa ma plang ca inainte cu 3 zile de vaccinul de 6 luni si de cel de 2.6 ani copiii mei sunt muciosi, mai mult Georgia, la care e si mai presant vaccinul
asta e, daca mihai e nesimtit si umbla cu mucii pe piept cate doua saptamani pana se hotaraste sa ai un amarit de paracetamol... data viitoare doarme la ma-sa cand are muci!
Andreea
Tdi spune:
slaba miscare zilele astea, haideti fetelor, unde sunteti pe vremea asta? la noi e soare si pare o superba zi de toamna dar bate un vant rece care taie efectiv, mi-a pierit pofta de mers afara.
sa va zic noutatile: NU facem fratior Alyssei, au aparut "rusii" pe 10 si totul a revenit la normal.
am fost foarte suparata si am ramas...cu un gust amar din cauza sora-mii, mi-a facut niste faze de am ramas tampita.
ma duc sa ma apuc de treaba, m-a luat iar un avant organizatoric si profit sa nu scape!:)
pupici.
gusta spune:
Neatza mai la amiaza.
Frumoase cele 3 protagoniste din poze.
Danelutza vazut lenjeria stie fata ce vrea.
Androix si daca il trimiti la mama lui nu o sa iti fie dor de el.
Pentru fetele care au intrebat ecluza e redeschisa de vineri dar se asteapta la alte furtuni.Eu am mers de dimineata la medic ca am zis ca am facut o infectie urinara dar se pare ca nu e si m-au programat la echo pe 3 decembrie.Niste tampiti la cap imi vine sa fac ceva pe sistemul lor ca eu numai pot de dureri si cred ca chisturile de pe ovar s-au marit si plus ca ma inervat medicul ca primul lucru a fost sunteti 100% sigura ca nu sunteti insarcinata.Nu stiu ca parere au astea despre mine dar ma cam seaca intrebarea asta si felul in care e spuna tinand cont ca in dosarul meu scrie clar ca o noua sarcina nu trebuie sa fie.Asta e o sa incerc sa ma tratez singura .
Marilena si Mara Augusta
gabitzam spune:
Noi astazi plecam cu clasa, tot biroul, la o cununie civila. Se casatoresc, binenteles, doi colegi de birou de-ai nostri. Noi suntem 8 in birou, ca sa va faceti o imagine. Oamenii sunt de mult timp impreuna, dar de-abia acum s-a hotarat el.
Vineri am facut sedinta de cate ori lipseau persoanele din birou, sa vedem ce le luam cadou din partea clasei. Ca ei au cam tot ce le-ar trebui in casa.
In final le-am luat masina de facut paine. Am luat-o eu in weekend si am adus-o azi la birou, stiind ca oamenii nu vin azi. Cine il claxona pe Costi de zor cand era de dimineata la poarta cu pachetoiul in brate? El
N-am scapat. Noroc ca s-a dus direct la servere si n-a dat prin birou. Acum asteptam momentul sa plece, ca sa ne apucam de impachetat cadoul.
Edit: de dimineata de cand tot scriu asta, am terminat de impachetat si numai bine a venit colegul in birou. I-am zis ca ce vede nu exista pina maine
Oricum n-a vazut ce este.
Baiatul asta cred ca pleaca direct de la birou la casatorie ![]()
Oricum, de-abia asteptam toate colegele sa-l vedem in costum ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Elisor, pe unde esti?
am o durere de cap crunta. de la renovare, dezordine, copil isteric (alexia) si copil cu dureri de dinti (antonia), si de la maica-mea care mi-a lasat si mie un gust f amar.
Cum a fost cu desenele? Alexia viziteaza camera de 2-3 ori pe zi sa vada printesa dansatoare. prima reactie de duminica dimineata a fost "e superb!".
Androix mamaaaaa ti-am trimis nr tel zugrav pe PM!!!!!!!!!!!!
Gusta, multa, multa sanatate. Vreau si eu sa vad hainele cele noi.
Gabitza, distractie placuta.
Nelia, Nicholas suna tare frumos.
ma duc sa fac mancare si sa mai strang prin casa. maine vine mobila la fete.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
nelia spune:
Adina, am vazut pozele, m-am dus glont la contul comun, abia asteptam sa le va. Imi place ca ati folosit din nou verdele meu preferat, in baie si in camera Emei, care va merge superb cu albul mobilei. Abia astept sa-l vad pe tot aranjat... cred ca si voi!![]()
Tdi, da, asa este, de aceea eu nu sint foarte incintata de Iancu... desi numele imi place foarte mult. In franceza, cu se citeste chiu, care aduce cam cu chiul (ala de stai pe el la wc) si de ceea cred ca se feresc sa-l pronunte. Norocul nostru este ca noi nu traim in Franta si francofoni 100% nu prea gasesti pe aici, iar in engleza numele este pronuntat chiar frumusel si aproape de pronuntia romaneasca. Nu-mi place ca in romaneste ar fi Iancu Cismas si ma enerveaza un picut cuci-ul ala din mijloc, nu ca ar fi cacofonie, dar deranjeaza un pic fonic. Pe de alta parte, este un nume pe care sotul meu si-l doreste pentru baiatul lui de cind se stie (pe care stiti cit si l-a dorit) si daca pe el - redactor, corector, cap-limpede si fan al limbii romane corecte si al limbilor in general - nu-l deranjeaza, atunci pe mine nici atit. Si quebecosii de aici si celelalte natii sa se chinuie sa-l pronunte asa cum il pronuntam noi, ca si noi incercam sa facem acelasi lucru cu numele lor. Deci, daca ramine asta se va scrie pe romaneste, ca altfel, cu orice in coada (ou sau oux) nu mai seamana cu varianta romaneasca. Am simtit la Agata si la Tudora ca li se potrivesc, simt si la baiat ca i se potriveste Iancu... nu ma intrebati de ce, ca listele de nume au fost si sint inca lungi. Mie imi mai plac Dimitrie (prea rusesc zice Octav, desi el e mare iubitor de rusa) si Grigore sau Grig (prea nobil si sofisticat cica). Imi mai placeau Andrei (pica din mai multe motive), Tudor, Mihai, Tiberiu, Horatiu, Matei si bineinteles Octavian (numele meu preferat de baiat
, dar nu de asta l-am luat de sot, sa stiti!)... dar acum, in momentul in care am baietel in burtica, parca nici unul nu-mi mai place ca inainte!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
37+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 17 zile!