Copiluti de mai-iunie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 7
loreen spune:
Buna ziua...
Sunt rupta ...cine-o fi inventat gatitul cred ca nu stia ca era apa inventata si inainte si era de-ajuns...
Ale mele fete fac cu schimbul...ieri era Bianca ciufuta azi e Delia ...oricum Delia e ciufuta mai mereu asa ca ziua de azi e una normala din viatza ei...
Monu arata frumos peretii...ambele dar Pooh mi se pare cel mai dragalas
...au la Carrefour Pooh-i la 1,5 m ...sa mor de nu-mi vine sa-mi iau unul...
Olgutza din America nimanui nu-i plac scimbarile,dar dupa asa o perioada lunga de "inactivitate" e si normal sa-ti fie si mai greu,dar ti-am zis iti vei multumi dupa aia...
Gusta cum mai este situatia meteo la voi?!
Gabitza chiar existentiala problema...ce te-a apucat?!Exista site-uri specializate pentru stresuri de-astea...eu alesesem vreo 2 si apoi m-am apucat de numerologie ca stiam si daTa nasterii... asta ca sa-mi dovesdesc ca-s dusa de tot... oricum toate visele mele s-au naruit cand am aflat ca va fi taur ...
Matei este in topul preferintelor mele, Lucian,Rares ....iar la fetite Clara este the first ,apoi Maria, Cezara...
Elisor bag sama ca nu ai reusit sa -ti faci oleaca de timp liber...dar stiu ca sunteti bine ...
Lipsesc cam multe fete de pe-aici... HELLOOOOO FETE PE UNDE SUNTETI?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gusta spune:
Neatza.
Monu vreau sa zic ca imi place foarte mult cum a iesit.
Omustata si Laura situatia e mai buna numai ca bate vantu destul de tare si inca se mai asteapta la ploi.
Gabitza ce sa iti zic daca ar fi baiat ar fi Octav Albert si la fetita sigur acuma ar fi Magda Sara.
Ieri mi-am cumparat multe lucruri pentru mine si sunt chiar multumita.Mi-am luat 2 perechi de papuci unii sport si niste ghete exact cum poarta pustoaicele de 17 ani deja Bert imi pune intrebari daca nu cumva am pe altu.Plus vopsea de par si vitamine si niste bluzite si mai urmeaza o geaca roz
.Deja numar zilele ca Mara se duce la gradi si sunt din ce in ce mai bucuroasa si imi dau seama ca e cel mai bun lucru care i se poate intampla.
Marilena si Mara Augusta
babygirl spune:
Salutare!
Ne-am intors de la studioul foto unde ne-am intalnit cu Chris si Monu. Ne-am ales cu cateva poze portret reusite, asa ca ne gandim f serios sa ne facem o programare intr-o zi pt cateva poze. De data aceasta aranjati, odihniti, eu machiata, sotul barbierit. Oricum, la cum ne-am prezentat, pozele arata incredibil. Le-am facut fetelor (Alexia, Carina, Ema) cateva poze la iesirea din studio. Le puteti vedea www.dropshots.com/emadina#date/2006-01-01/00:51:07" target="_blank">aiciN-am setat data la aparat si vad ca mi le-a bagat pe 2006.
Saptamana viitoare ne mutam. Fie ce-o fi! Chit ca mai avem de cumparat una-alta, dar ma mut.Am zis! Azi vine canapeaua de la Ikea. Ma rog ca macar asta sa fie in regula si pun punct la investitiile in mobilier mare de la Ikea. Ne limitam la maruntisurile ieftine. Miercuri vine restul de mobila, adica sufrageria la comanda si camera Emei de la Baby design si ne mutam. Sambata vine o tanti la curatenie generala, duminica vine preotul. Doamne ajuta!
Vroiam sa intreb varsatoarele lor cum le merge in perioada asta. Suntem cu luna neagra in scorpion si e furtuna mare..! Eu sunt terminata. Azi incercam sa ii explic fotografului lipsa de interes a fiicei mele in ceea ce priveste sedinta foto. Tocmai ea...:( Cand ne-a dat pozele mi-a spus fotograful ca nici noi 2 nu parem in apele noastre..Partea cea mai trista este ca Ema simte tot. Ieri noapte eram la ap. sa montam niste corpuri de iluminat si ma suna mama agitata sa ma intrebe ce-i cu noi, ca nepoata-sa i-a spus ca suntem suparati. Am ramas inmarmurita ca i-a spus Ema asa ceva mamei mele.E trist ..:(
Nume de copii? Mie imi plac: Sara, Anastasia, Sofia, Hana. De baieti..nu-mi vine nimic acum in minte.
Danelutza spune:
Gusta l-ai bagat pe olandez la ginduri negre, asa ca trebuie sa-ti cumpere si haine sexy ca pentru 17 ani, ca sa pui si o tira de jar pe foc ![]()
Adina foarte frumoase pozele cu cele trei domnisoare. cit despre vorbit, eu am cam inceput sa-mi pun lacat la gura, nu pot trancani nimic aiurea in fata Isabellei, ca se chinuie sa spuna tot. Asa ca... incercati sa vorbiti cit mai ascunsi de ea, unele lucruri, cine stie ce-ati spus voi si ce a inteles ea. Aaa, mai nou ma piraste lu'tat'su daca o cert, sau ii dau na-na la fundulet ![]()
Laura s-au inventat restaurantele, pentru ziua de duminica ![]()
Monu foarte frumoase desenele, dar mie imi plac mai mult ursuletii.

monu spune:
Din pacate nici eu nu sunt incantata de balerine. eu vroiam sa iasa ca in desene. BARBIE! nu chestiile alea dar asta e.
data viitoare la vila![]()
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Danelutza spune:
Monu eu am vrut sa-i cumpar lenjerie pentru pat cu fetite, dar a ales Isabella cu catei, alea cu papuse a zis "buna, nu, mama
, asa ca iata ce a ales http://family.webshots.com/photo/2676221930080132939GnySIg , bineinteles ca doarme cu familia ursuletilor, dar din aia nu a vrut sa aiba pe cearsaf 

monu spune:
Danelutza, superbi cateii. Are gusturi fine domnisoara.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
nelia spune:
OlgaM, se pare ca va ramine pina la urma Iancu. L-am intrebat astazi pe Octav si mi-a spus ca dintotdeauna si-a dorit sa aiba un baiat pe care sa-l cheme Iancu. Si cum eu nu am nimic impotriva, probabil ca-si va vedea visul cu ochii.
Mie imi place numele si mi se pare ca merge cel mai bine cu Agata si Tudora. Agata, Tudora si Iancu... Nu!?!
Adina, am vazut pozele cu fetele si am ramas surprinsa, au devenit adevarate domnisoare! Bafta cu mutatul, abia astept sa vad poze, sint atit de curioasa cum a iesit!
Monu, am vazut desenele, intr-adevar Pooh e mai reusit, dar in ansamblu se vad bine amindoua! Ati terminat?
Gusta, sa porti sanatoasa ce ti-ai luat!
Danelutza, am vazut si lenjeria cu catelusi si trupa de ursuleti. Cum s-a obisnuit Isabella in patul de domnisoara? Doarme singura? Si noi mai avem de rezolvat doua lucruri, sper ca pina vine piticutul celalalt: sa scoatem pampersul de noapte si sa o mutam pe Tudora in camera ei, in patul ei. Va fi greu pentru ca din primavara doarme numai cu mine sau cu noi, a fost vacanta, apoi amenajatul casei si acum nu mai vrea sa doarma in camera ei. Deocamdata sintem la capitolul de explicatii si convingere, dar saptamina viitoare gata, la ea in camera va dormi!
Loreen, si eu am gatit ieri si astazi aproape ca nu mai am ce sa le dau sa manince, deci trebuie sa ma apuc din nou de gateala si pentru miine. Si am un chef... Exista vreo legatura intre numerologie si nume? Si chiar daca nu exista, poti sa mai povestesti, cind ai timp si chef, despre aceasta? Citisem si eu ceva mai demult, dar am uitat tot, dar stiu ca mi s-a parut foarte interesant.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
37+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 18 zile!
patriciaRO spune:
Monu, imi place de numa Pooh. E faina rau si culoarea. Vazut pozele de pe balcon. Frumos tare ti-a iesit!
la noi ningeeeee asa frumos de-mi vine sa ma duc afara!![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
Danelutza spune:
Nelia frumos numele Iancu. Si noi optasem cind eram insarcinata cu Isabella, pentru Tiberio, deh aveam noi o pasarica, ca daca e baiat trebuie sa aiba un nume important, de imperatore
. Isabella doarme singurica in patul ei, e adevarat c-a dormit tot timpul singurica in camera, dar nu ma asteptam sa avem asa un succes cu schimbarea patutului. La cumparaturi mergem tot timpul cu ea, iar daca spune ca-i place, ma refer la pat, lenjerie, cumparam, daca nu... mai cautam
. Ne-am gindit ca trebuie sa fie cum doreste domnisoara. Bafta multa la renuntat la pampers, iar cu dormitul in camera ei si in patul ei, poate ar trebui sa incepi cu somnicul de la prinz.
Monu cum au reactionat fetele la vederea desenelor de pe pereti ?