Copiluti de mai-iunie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 12
loreen spune:
Gabi nu reusesc sa vad la birou ce-i la Cora ca merge netu ca moartea,dar din ce-am buchisit pe paginile nu apare nici unul din alea care le am eu.Eu am o slabiciune pentru firma Vtech restul nu-mi prea fac cu ochiul...
Tdi mi s-a intamplat si mie cu pampersii...eu am scapat in masina de spalat hartie indesata de fii-mea prin buzunbare si s-a facut mai rau decat gelatina de la pampers...
Acuma cu colrile inchise ce sa-ti zic...inchid camera daca faci tavanul in culori inchise si mai ales daca trasezi linie de despartire intre perete si tavan...altfel e perfect...si vezi cu ce culori e compatibila pustoaica si ai sansa sa o transformi prin cromoterapie...
Io-ti fac galerie la regim...da-i inainte cu tupeu si sa nu cedezi ca vin sarbatorile...
Gabitza esti o fericita...eu balesc ca un porc in fatza galantarelor si nu pot manca mai nimic...
Gabi si eu am pus pe mine de cand am terminat cura...acuma u stiu cat de tare e sunca acumulata si cat este umflare artificiala prin retentie de apa ...la haine nu se simte dar vad eu la haine...
Eu nu fac copiilor nici un antigripal... Bianca este foarte rezistenta si de cate ori am facut antigripalul a racit mai des si mai tare...le-am dat septilin si pe Delia o tin cu homeopate ... pana acuma sunt bine amandoua...
Monu la Beatrice a noastra mergi?!Bravo voua ca va intalniti...toata stima mea...si lasa povestea lui Creanga si dropul de sare pentru alta data...nu mai gandi ce-ar putea sa se intample...
Eu de Revelion trebuie sa merg la Poiana Brasov...ca deh comisarul sufera de fuduleala...nu zic ca n-as vrea insa sunt atatea zile cand tre sa las ciociolina cu femeia si cred ca le vad ciufulite la intoarcere...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
nelia spune:
Am citit ce ati mai scris si mi-am dat seama ca lipsesc multe fete, mai ales lipsa lui Elisor se simte...
Monu, la Beatrice a noastra mergeti de Craciun? Bravo! Si eu zic ca de imbolnavit o poate face oricum, si daca sta acasa si daca o dai la gradinita, asa ca alege varianta cea mai buna pentru toti, cred ca gradinita in cazul asta.
Tdi, daca faci toti peretii si tavanul in culori inchise, sigur ca maninca din spatiu, dar daca faci doar cite un perete mai inchis si restul ceva mai deschis, eu zic ca merge.
Nici eu nu fac vaccinuri antigripale... nu prea sint de acord cu ele, fie si pentru faptul ca nu sint 100% eficiente si nu la toata lumea si oricum nu te scapa de viroze, pericolul numarul 1 la noi, ca gripe nu am avut de ani de zile, iar fetele niciodata.
Astazi sint cu Tudora acasa, ca s-a trezit de dimineata, a cerut sa o schimb de pijamale, sa-i dau chitzi (chilotei), nu papers, ca e male, putzei (adica papucei) si mi-a spus clar si raspicat ca ea sta acasa cu mami si se uita la Moghi - Cartea junglei, preferatele ei in ultima vreme, in sfirsit se uita si ea la un desen, e fascinata, am si unu si doi si vede cite unul pe zi. Si mi-a aratat si locul unde va sta!
Si nu a vrut sa mearga la gradinita, pur si simplu! In ultimul timp a mai descoperit coloratul, tot timpul cere foaie si culori si le mizgaleste pina nu mai ramine nici un coltisor liber. Si puzzle-urile, care o fascinau si mai demult, dar acum i-am luat citeva carti Disney, cu citeva piese si le face pe toate aproape singura. Cind nu mai poate, ma striga: maaaamiii! nu merge! nu pot! help!!! Are o rabdare... este exact inversul Agatei! Cel putin cea mare e de coma, am ajuns sa fac lectiile cu Agata in miscare, adica prin casa, ea sare, eu o intreb, ea imi raspunde, si umblam una dupa alta prin casa. E geniala cind e in miscare, cum o asez la masa, uita tot, parca se prosteste... Asa ceva...
, vorba stim nou cui de e aici... Ah, si nu mai stiu daca v-am spus ca, de vreo doua saptamini, Tudora a inceput sa ne spuna mami si tati! E atit de dulce cind le pronunta, ca se si alinta un pic... iti topeste sufletul.
Asa ca, astazi am copil acasa si pina la 3, iar vineri le am pe amindoua, ca Agata are zi libera de la scoala si nu o duce tati nici pe Tudora, ca sa mai scap de un drum. La scoala e greva in continuare, aseara nu am fost la curs, eu m-am lasat pe tinjala, nu am chef pur si simplu, cu temele, inca nu le-am terminat, dar sint aproape gata, cu nasterea sint tot acolo, adica nici o schimbare vizibila, miine ma duc la medi, sa vedem ce spune...
Acum ma duc la treaba, ca de invatat nu se pune problema cu Tudora, chiar daca ea e tare cumintica, dar pot sa mai fac prin casa ceva.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
37+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 16 zile!
monu spune:
Da fetelor, mergem la Beatrice a noastra. ![]()
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
monu spune:
A venit mobila la fete!!! uraaaaaaaaaaaaa
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Danelutza spune:
Teddy prezent 
![]()
Laura lasa ca o sa fie bine, nu ai nimic la sini, asta spun si pentru mine, ca sa ma incurajez. Mai astept si eu pina pe 11 dec sa fac controlul la sin si Papanicolau.
Adriana foarte frumoase desenele pe care vrei sa le faci in camera lui Aidan. am fost si eu tentata, gasisem si pe cineva care se pricepe de minune, dar... n-am loc pe pereti, ca mobila din camera e pentru o domnisoara de 18 ani si n-avem unde s-o mai caram.
Asteptam poze cu toti trei, ca ne clatim si noi ochii 
Adina si nu poti sa reclami ca nu-i bun patul ? Ti l-au montat ei, sau doar l-au transportat si l_au lasat sa puneti voi toate suruburile ?
ChrisDun si eu am avut emotii ca s-ar putea sa cada din pat, sau ca ma voi trezi cu ea in mijlocul nostru, dar... am fost norocosi si totul a decurs normal, a fost foarte incintata, pentru ca l-a ales ea din magazin.
Gabitza
am lins ecranul numai gindindu-ma cum arata toate dulciurile 
Monu asteptam poze cu mobila 
Vreau si eu sa vad poze, dar nu stiu parola de la contul nostru 

nelia spune:
Monu, sa ne pui poze! Erati prietene dinainte sau de aici se trag vizitele!?! Ca daca nu erati dinainte, eu asa nu ma mai joc. Hai, care vine la mine, ca daca nu, vin eu la voi! Pe mine ma atrag Tdi sau Danelutza... nu ca ar avea vreo legatura cu faptul ca traiesc in Italia si Elvetia... parol
! Si daca stau si ma gindesc bine, stau mai aproape de State! Hai, fetelor, care pe care vizitam!?!
Numai stati sa-mi scada burta de la gura si sa mai creasca piticul care o ocupa acum... ca vedeti voi ce vizite ne tragem! Eiii!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
37+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 16 zile!
Danelutza spune:
Nelia eu as veni, ca sotul are rude in Canada, dar vad ca ii este frica sa nu ma piarda pe acolo
, asa ca... te astept la mine.
Pe Monu am tot asteptat-o cind avea ginduri de emigrare, dar vad ca s-a razgindit.

Tdi spune:
si eu va astept...care veniti?!![]()
Nelia, pe mine m-ar atrage Canada sa emigrez cu totul....vise.
nelia spune:
Sa stiti ca eu sint tare plimbareata de felul meu... sau eram! De un an o amenint pe OlgaT ca ajung in Toronto si nici acum nu am ajuns! Dar termin eu si cu gravideala si cu sugaretii astia mici, o sa ma plimb cit pentru toti ultimii 7-8 ani!
Gluma, gluma, dar sa stiti ca partea asta cu vizitele e o idee chiar buna si demna de luat in seama pe viitor. Ca ma gindesc ca toata lumea vrea sa vada si alte colturi de lume si cind te mai duci si la niste prieteni, chiar si virtuali, ai mai multe sanse de a te simti bine.
Tudora cinta: trust in me, trust in me... shsst! Si face ca sarpele!
Sau il imita pe usu male, Balulu... E topita dupa desenul asta si culmea este ca si Agata, la virsta ei se uita tot la Jungle Book. Dar atunci nici nu aveam prea multe de oferit!
Androix spune:
quote:
Originally posted by Tdi
si eu va astept...care veniti?!
Nelia, pe mine m-ar atrage Canada sa emigrez cu totul....vise.
Teddy siAlyssa (05.05.05)
Io, io, poate incep si eu intr-un final sa parlesc putina italiana
Andreea

Alyssa (05.05.05)