Copiluti de mai-iunie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 11
gabitzam spune:
De dimineata tot mananc si beau, stau cu burta in sus ca un greiere bortzos
Daca as putea, m-as deschide la un nasture la pantalon. Ce vacutza sunt! Si as mai trage si un pui de somn acum de nu va vad.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
vi s-a intamplat vreodata sa "explodeze" pampersul?!...era plin de pipi si l-a trantit pitika pe jos, a facut "poc" si a umplut casa de granule gelatinoase!
nu mai zic cat m-am chinuit sa curatz!
si ca sa fie tacamul complet aseara am bagat la spalat o masina de haine piticesti si s-a strecurat din greseala un nemernic de pampers folosit, bineinteles ca s-a rupt si a facut varza toate rufele, le-am mai dat de 2 ori la masina dupa aia si inca nu-s calumea.
clar m-am saturat, o s-o iau de gat sa faca la wc sau olitza ca io nu mai vreau sa vad pampersi in casa!
ufff ca m-am mai racorit!
![]()
Mercedes spune:
tdi- ce cura faci sau ma rog ce ai incercat? hai incearca si tu superdieta macar o saptamana sa vezi ca merge... Eu am lasato mai moale de o luna si am pus la loc 2 kg dar... m am apucat de ieri din nou. Iti doresc succes!
laura - am gasit un laptop la cora in ungaria pe site acum butonand ... oare ii la fel ca al tau cel ochit? http://www.cora.hu/akciok/jatek/index.php pagina 24 daca ia vreme desigur sa te uiti. Probl e ca nu scrie in cate limbi e ...
gabitzam- vezi sa nu-l imbeti pe bebe ![]()
monu, babygirl- ce frumos ca va inoiti casele frumos... si eu as vrea macar sa mi zugravesc o camera dar n am timp.
In fine va intrebam mai demult unde va petreceti rev-ul ? ei bine noi ne am facut rezervare la un hotel aproape de viena ok fara masa de rev si cu copiii dupa noi. Cum va fi nu stiu mai ales cu copiii dupa noi dar n am puterea sa i las acasa cu bona, nu pot sa i las 4 zile si eu sa ma duc sa ma distrez.
Mercedes spune:
Si desigur am uitat ceva..
Le ati facut copiilor vaccinul antigripal? cristi azi primeste la scoala... sa nu va spun ce texte mi a bagat de ieri,, mami ma doare f rau piciorul, nu cred ca voi putea merge maine la scoala,, si alte asemenea
monu spune:
Mercedes, ce au ungurii in Cora lor nu prea am vazut la noi. Cel putin laptop cu winnie nu am vazut la noi ca il luam sigur.
Noi facem Revelionul acasa pt ca de Craciun mergem la Beatrice in vizita.
adica vom fi f aproape de casa lu' mos craciun. zic eu ca nu ma pricep la km si distante. si ca sa fie bine ne caram cu tot cu copii. sa vedeti atunci balamuc si aventuri.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Tdi spune:
Mercedes, as vrea io superdieta dar e prea drastica pentru mine, am incercat-o in vara si dupa 3 zile am ajuns la urgente.
acuma fac aia cu 3-3-3, am incercat-o mai demult si a functionat de minune. vaccin antigripal face doar sotzer la job, eu am renuntat si la pitik nu e cazul, o sa intreb medicul totusi sa vad ce parere are.
Gabitza, fain de tine...te invidiez!
Monu, am vazut pe aici laptop cu Winnie dar nu cred ca i-ar place Alyssei ca nu e "adevarat".
Gusta?
Danelutza?
Olga?
Oana?
fetele...???
monu spune:

mama ei de viata! acum cand am scris ca plecam de craciun m=a pocnit neuronul. cum oare vreau sa dau copilul la gradi cand acolo sigur ia raceala si vine acasa si o da si antoniei cand de fapt noi vrem sa plecam de craciun din tara? si am dat si o caruta de bani pe bilete? nu sunt intreaga la cap.
sa vad ce zice sotul ca alexia clar trebuie data la gradi.
am ramas in pana de idei.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
gusta spune:
Buna.
Tdi sunt aici acuma am venit de la gradi si sunt multumita de ce mi-au zis sper si Mara sa fie de aceeasi parere plus ca ia placut acolo si s-a jucat .Si ca tot ai intrebat nu am voie sa stau cu ea o duc si gata .Si poate asa e mai bine chiar daca am sa plang vreau sa se duca cu alti copii ca se simte nevoia.
Adina vazut poze si sunt super si culoaea la peretele din living e ce as vrea eu pentru un perete aici.Mi-a placut tot.
Am vazut-o si pe Carina o scumpete.
Si gata ca am uitat si sincer nici bibilica nu ma mai ajuta.
Gabitza ce papi bun ca vreau si eu.
Marilena si Mara Augusta
gabitzam spune:
Gusta, chiar vrei sa-ti fac pofta? Tot felul de sandwichuri si tartine cu fel de fel de chestii, icre, fasole frecata, pasta de branza. Prajiturici mici si bune, eclere, savarine, amandine, tarte. Iar de imbatat nu m-am imbatat ca am baut doar suc. Am luat o singura gura de sampanie. E? ![]()
I-am nimerit bine cu cadoul, masina de facut paine, chiar isi doreau asa ceva.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
patriciaRO spune:
Monu, stai linistita cu gradinita. asta este. Stii si tu ca este inevitabil. Daca are sistemul imunitar bun, atunci nu se prinde asa repede. Dar asta este. Cursul vietii, nu ai ce face!
Teddy, bafta si succes cu slabitul.
Eu de sambata incep al doilea curs super mistoc de bodytoning. Abia astept sa ma duc.
Beatrice, mami de
Alex pifos