***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (22)
Raspunsuri - Pagina 19
Vali5 spune:
Irinusha, am vazut pozele. Am vazut eu bine, pe fata ta o cheama si Gabriela? Daca e asa, ii urez si eu La multi ani si o viata cat mai frumoasa! Iar pustiul tau e tare haios! Ai doi copilasi tare frumoasi!
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
ckristina spune:
irinusha, bine ai venit! dragutzi foc, piticii tai!
stie vreo mamica bucuresteanca sa mi explice si mie (ca unui nestiutor) cum ajung la spitalul ms curie(budimex)?cu masina pers nu autobuz). intru in bucuresti prin militari; mai stiu arc de triumf,gara,magazin unirii, zona militari.... si cam atat.
trebuie sa i repet biancai analizele la sange ca i a iesit o anemie si dr de fam mi a zis ca analizele nu concorda cu starea ei.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
chiquitita spune:
Alyna, ti-am admirat pozele! Frumos flacau ai! sa vezi coada la fete!!! premergatorul are reglare la scaunel pe inaltime? Auzisem de asa ceva. O fi utila?
Mami de Livia (08.06.2007)
petit_ange spune:
Motannel, Liviana, Mihamora, Vali
si un
de la Isa.
Pepsi iti tinem pumnii ca David sa nu aiba si el alergie.
LA MULTI ANI pt toti care poarta numele sfintilor Mihail si Gavril!
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
ELTEKA spune:
quote:
Originally posted by angelabv
Elteka, ce carti ai comandat, eu am luat ceva :Baby & Toddler Meals for Dummies si o carte cu ceva reteta...spune-mi daca ai gasit ceva interesant, cred ca o sa fac si eu o comanda curind...Ma bucur ca sunteti bine, din cite ai scris despre Japonia, cred ca nu se compara la capitol "civilizatie" cu nici o tara...Nu mai mergi acolo?
Angela, mie imi place Annabel KARMEL. Ea lucreaza cu colectia DK (ca si Stoppard, asa ca toate cartile sunt ca niste albume). Am "First meals", expanded edition (are info despre diversificare in general) si "Top 100 baby purees".
Am mai luat "The big book of recipes for babies, toddlers and children" (B. Wradley si J. Moore), ca sa am si o carte pe tema asta, ca am o groaza de carti de bucate, mie imi place sa gatesc tare mult. Si sa mananc - la fel de mult
(Asta din urma are chestii pe care le pot face si pentru noi la un moment dat).
Miniuta, n-am uitat de chestia cu schema de diversificare de aici pe care mi-ai cerut-o, m-am apucat s-o scriu in word dar n-am terminat, ma enerveaza ca tot caut in dictionar la cereale...
Imi pare bine ca te-ai mobilizat

Liviana, n-am incercat cu usturoiul. Asa cum nu i-am zis niciodata ca mai luam Coldrex la raceala
Graviduta , tu esti exemplu, ca si Pepsica, la gestiunea timpului! Habar n-am cum o cheama pe pompa, ca e luata din Japonia, pot doar sa desenez linutele
Nu-sh ce sa ma fac cu el, ca duminica zbor si precis o sa-l doare urechile...Pe mine m-a intrebat cineva despre ceva, si nu-mi amintesc cine si nici ce
Petit_ange , tu? Ca nu pot sa dorm Io azi noapte am visat ca mergeam cu DidiAlex in vizita la Ella, in Maldive

. Macar de ma trezeam bronzata, nu se vedea asa tare celulita Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by dicirstea
daca ai mai lasat ceva pe acolopoate ma ajuti si pe mine. Stiu ca te-ai oferit sa ma inveti, dar acum sunt numai pe fuga si nu am timp ( nu zic ca sunt grea de cap
) dar am planuri mari de viitor. Vand apartament, cumpar apartament, ma intorc la servici, fac credite, am fost la dr. ca am un cioc pe coloana si un mic nodul la subratul drept spre san. Tb sa fac radiografie sa vad ce e.
Dicirstea, fii atenta cum facem, daca vrei: imi trimiti linkuri cu ce vrei sa comanzi si eu iti comand de pe contul meu cu livrare la adresa ta, ca se poate. Si-ti spun si ce si cum cu codurile. Dar parerea mea este sa astepti reducerile, daca nu vrei acum neaparat ceva.
Diversificarea
ckristina spune:
gravidutza
astept si eu cu voi reducerile.
poate ma inveti si pe mine.
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by ckristina
stie vreo mamica bucuresteanca sa mi explice si mie (ca unui nestiutor) cum ajung la spitalul ms curie(budimex)?cu masina pers nu autobuz). intru in bucuresti prin militari; mai stiu arc de triumf,gara,magazin unirii, zona militari.... si cam atat.
trebuie sa i repet biancai analizele la sange ca i a iesit o anemie si dr de fam mi a zis ca analizele nu concorda cu starea ei.
Intri prin Militari, o iei pe cheiul Dambovitei spre Unirea, apoi la fantanile de la unirea faci dreapta si mergi spre parcul Tineretului. Cand ai ajuns in fata parcului (undeva in stanga ta trebuie sa fie o gura de metrou), faci dreapta pe o strada in panta (nu stiu cum se numeste, panta e in urcare) si tii linia de tramvai care trece prin fata unui mall, pana la o gura de metrou care o sa-ti apara in stanga. Acolo faci dreapta, mergi inainte si spitalul e pe partea dreapta, la vreo 300 m. (Astea-s explicatiile sotului, eu nu stiu sa-ti explic, ca sunt RATB-ista inca. Cica ar fi mai multe trasee, dar asta e cel mai bun.) Sper ca ai inteles ceva.
Diversificarea
mica0307 spune:
irinusha bine ai venit la noi. Frumosi tare copiii tai. Sa ne dai datele sa te trecem in listuta.
alexalice am vazut si eu la stiri.
ckristina din cate stiu spitalul budimex e in berceni, da nu stiu exact unde. Asa ca intri prin militari, mergi drept pana la cotroceni, cobori si faci dreapta pe splai pana la unirea, de acolo dreapta spre tineretului pana spre sos. mihai bravu si acolo tot dreapta pana ajungi la sennsul giratoriu de la berceni. Ti-am spus in mare si drumul prin centru. Eu nu as lua-o asa ca stiu destul de bine Bucurestiul, dar nu pot sa te bag pe scurtaturi ca te zapacesc. Ma gandesc ca ar fi mai bine sa mergeti pe centura si sa intrati in Bucuresti prin sud ca intrati pe Soseaua Berceni.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Pepsi spune:
poohy, la multe "lunisoare " si tie draga mea, sa fii sanatoasa si fericita!
vali, merci mult, sa speram
carmen, da, cam asa ceva am combinat gena de porc cu gena de tutun
asta e "farmecul" cobini animale cu vegetale, yep nu m-au muscat de mina ca le era frica sa nu ia ceva virusi de la mine![]()
ralucami, felicitari ptr slabit, nu-mi imprumuti si mie fata? sa slabesc si eu macar 10kg
vezi ca sint lingurite speciale ptr medicamente,si pipete mari, si sint si tetine cu recipient ptr medicamente ai aici citeva exemple de USTENSILE
nu-mi ies parantezele alea......revin mai tirziu ca ma trage dominic sa ma joc cu el
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia