Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (255)
Raspunsuri - Pagina 12
anasebe spune:
Gio Zici sa vorbesc mult cu el. Crede-ma ca incerc. Numai ca el atunci cand se joaca, vrea sa se joace de obicei singur, asa ca eu degeaba stau langa el. Daca incerc sa-i explic ceva se enerveaza. Deci de jucat cu jucariile vrea sa se joace singur. Sigur ca exista si jocuri cu noi, adica ne alergam, jucam cucu-bau, de-a calu, de-a masina etc, dar... mai, e incapatanat si destul de independent.
irinel2005 spune:
Da' chiar asa, mami Moni. PUNE CAII. ![]()
![]()
![]()
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica- poze
www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3830fbfcbf3484c97bd14f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">pentru tati, cu drag
_
de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)
_
irinel2005 spune:
Pe mine m-a lovit melancolia. Ascult muzici de inima albastra. ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3830fbfcbf3484c97bd14f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">pentru tati, cu drag
_
_
monica70 spune:
Ohh .... am scapat un picutz,ca a venit frate-meu si il streseaza pe el,dar dupa aia o sa vrea el pe net,precis.
Ne-am jucat cu puzzle din burete,ala cu animale,ca l-a imprastiat prin camera.Demult n-am facut-o.Asa am observat ca desi stie majoritatea animalelor si le si zice,daca ii arat doar partea cu conturul ,taaare greu le recunoaste.Doar pe cateva .Dar nu ma agit ca am vazut ca nici mami nu le prea recunoaste,nici chiar Ghitza.trebuie sa ai ceva imaginatie pentru asa ceva
Acum ma chinui sa o invatz sa le si potriveasca ea singura,dar tare greu merge cu buretele asta.
ANAAA lasa mai ca e super fain ca se joaca singur! Pai n-o vrei cumva pe Diana pe cap? Si sa si iti palavrageasca non stop? Lasa ca are el vreme.Poate o sa fie si o fire mai tacuta,mai artist,mai visator asa,banuiesc ca un pictor nu-i asa vorbaretz ![]()
IRINEL Ilinca cum se joaca? Singura sau cu voi?
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
irinel2005 spune:
Moni, deja ii dai Dianei teste de inteligenta spatiala? ![]()
![]()
![]()
Ilinca se joaca si singura, insa prefera cu noi. De fapt, cind e cu buni acasa se joaca impreuna cu jocurile, cu castelul si regele si regina, cu cuburi, cu lego, cu animalele, iar mai nou pregateste ceaiul in ceainic si "bea" la ceeeeaaaaaaaaaai............Plus ca "citesc" din carti pozele.
Cind suntem si noi acasa, ne omoara pur si simplu cu "citece mama", "citece tata"; vine cu cartea cu povesti (ilustrata, desigur) si nu mai ai trai cu ea. Face uneori mici istericale daca nu vrei. Uneori, vine dimineata, cind se scoala uneori pe la 6, cind e somnul mai dulce, cu cartea sub brat (ca doarme cu ea) si zice "citece mama catea" "citece mama". O iau in pat cu noi, in speranta ca mai pot motai un pic, dar pace buna. Noi ne mai jucam si cu cub din ala cu figuri geometrice decupate, in care trebuie sa introduca tot felul de forme. Nu stiu cum ii zice, daca are o denumire anume, dar ii place la nebunie.
_
_
monica70 spune:
Eh ca m-a mai lasat fratelo un pic p-aci.
IRINEL cub din ala avem si noi demult,dar cu animale.Si avandu-l de multa vreme e plictisita demuuult de el,chiar daca nu-l vede 2 saptamani si il scot,tot n-o mai tenteaza.Diana seara e cu cartile,sau daca din greseala pronuntz cuvantul carte e jale,imediat fuge dupa ele.Si daca ar veni cu una sub bratz, ar fi super .Dar nuuuuuu ,ea le aduce pe toate si le rasfoieste pe rand si comenteaza.NU ma lasa deloc sa citesc,cel mult 2-3 fraze.Doar sa mai comentez. Uite, asa "citim" noi la gramada
: http://www.dropshots.com/moni2#date/2007-10-18/20:51:24
bumbita spune:
gata, i-am adormit. nu-mi vine sa cred. chiar daca unul a adormir doar temporar, se scoala la 23, totusi acume liniste. sotzu citeste, iar eu sunt free. trebue sa stran jucarile de pe jos de prin sufra xa zici ca au trecut turcii.![]()
ana pai si de ce te plangi ca se joaca tibi singur? noi nu putem sa facem nimic decat sa stam "acoo" , unde zice sefu' sau sa venim " acoase "=incoace.ne cheama "ade", dand si din manuta.![]()
![]()
oricum eu am obs si cred ca vb mai mult copii care stau cu mai multe persoane, de care se ocupa mai multe persoane.
moni e super ca acum dia zice si verbele.va intelegeti mai usor.oricum ea e mereu cu un pas inaintea altor siridusi in priv vorbitului.
ilinca si noi avem cub dintr-ala cu dif forma pe care tre sa le introduc ei in forma adecvata si tot asa ca ilnca e fascinat si se bucura cand o ghiceste si itra. " mami aicea?"![]()
noi acum incercam sa-l invatam culorile. orice ii cerem sa ne aducam, ii spunem si culoarea. sa vedem daca iese ceva![]()
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Giova spune:
si marco se mai joaca singur. dar si cand vine si ne ia de mana si zice:ite mami/tati, ai!! am belit-o, ca nu mai scapam de el.
el si cand se joaca vorbeste, nu e tacut defel.
Probabil ca Tibi e mai ganditor/linistit, vorba lui Moni, asa sunt artistii. si cred ca va iesi un pictor din el.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
irinel2005 spune:
Bumbita, dragul de el, asa intreaba? "mami aicea?"
Culorile? Noi le mai nimerim unele dintre ele, dar le si incurcam uneori mama mama. Dar nu ma stresez si nu stresez nici copilul, ca pediatra imi spunea ca recunosc culorile abia pe la 3 ani. Asa o fi, daca spune ea. Pina atunci nu ma impacientez ca ar fi daltonista fiindca la verde ii spune uneori rosu. Sau la verde mov.
_
_
monica70 spune:
DIANA SE SPALA PE DINTI
![]()
http://www.dropshots.com/moni2#date/2007-11-06/22:30:00
Asta e de acum 10 minute,acum e in pat,dar nu doarme inca.