Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

ZIGGY, de acord cu ce au zis fetele, mie medicul mi-a zis sa n-o fortez cu mancarea in astfel de cazuri dar lichide incercat mai mereu. Iti zic cu ce-a mers la mine: seringa de la nurofen, seringa de la panadol, seringi medicinale de toate dimensiunile, capac bibe, dop sticla, cana cu pai. Insanatosire grabnica!

LAURA, , stam la Piatra, vrem casa la Durau. Super ca e Dani afara chit ca-s 3 grade, si eu am scos-o pe bubamara dimineata la 10.00 afara si se lega lumea de mine "dar nu-i prea frig pt ea?"; da' ce frate, e bibelou de portelan de tinut in vitrina? no...m-am descarcat...

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by Laura13

erika eu am avut un stres cu chestia asta de cand era dani mic mic. adica, sub nici o forma nu vb cu copilul noaptea. nu ma refer la cazurile in care plange, viseaza urat, etc. dar, daca se trezeste pur si simplu, nu vb cu el, noi ne facem ca dormim. eu zic asa: daca se trezeste, ori sa nu vb cu ea, stai cuminte in bucatica ta (vezi ce face), ori te duci la ea si ii spui ca e noapte, acum facem nani, o intinzi, o suzeta, apa, ceai, lapte si vezi ce se intampla. dar, eu, nu m-as juca cu ea noaptea. parerea mea.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

de vorbit nu vb cu ea, nu ne jucam, ii dau suzeta , laptic, apa, dar fara rezultate vizibile. cateodata ii explic ca e noapte si tre sa facem nani, ii cant usor la ureche si o tin in brate. nu tine.
multumim de sugestii si asteptam in continuare.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ziggy da-i numai saruri de hidratare, incet, cand vrea el. Nu-i bai daca 24 de ore nu baga papa la ghiozdan..lichidele-s importante in cazurile astea... multa sanatate.
Multa sanatate si la Denisucu sa veniti repede acasa.
Alexandra... o sa vezi ca nu-i nimic grav..
Eri ka si noi ne trezeam si aveam ora de rasete sau discutii...asa in miez de noapte. Atunci il mai iau intre mine si perete si-l las sa povesteasca...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by a_deju

roana, nu merge sa downloadezi de pe youtube... bagi linkul dat de dianocica direct la favorites, si de fiecare data cand simti ca se umfla muschii, dai click pe el, si bagi pilates pana pici :)))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Ba mergeeee....cauti pe google "youtube downloader", instalezi gratis si gata.

Incerc sa prind cateva clipe sa va scriu, dar sa vad daca ma lasa fara sa inchida calculatorul - e foarte fascinant butonul ala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

multumesc fetele de raspuns.

va pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

MONICABB, ai 100 mesaje sh-o stelutza! la mai multe! si e si ziua lui Dragos, implineste 11 luni !

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by panaa

quote:
Originally posted by eri_ka

Daca se poate as avea si eu o intrebare. Mai exista un copil, aici pe forum sau cunostiinte, care, in timpul somnului de noapte sa faca pauza de 1-2 ore ptr a se juca, calarii parintii, tipa, ridica, rade, plange, etc? Ingrid are asa perioade si sincer nu stiu ce sa fac. Am incercat unele chestii (nu medicamente)dar n-au dat roade. Asa ca , daca aveti vreo solutie sau vreun sfat, va raman recunascatoare.

PS. ziua doarme 1-2 ore pe la pranz, iar seara se culca intre 9-10, rareori mai devreme, baita zilnic, seara laptic cu 3 cupe cereale,se joaca toate ziua, seara cade lata.

SONIA

DAAAAAAAAAAA!!!! DAAAAAAAAAAAA! DAAAAAAAAAAAAAAAAA! Ana mea, numai ca ea doarme in timpul zilei vreo 5 ore in 2 reprize de cate 1,5 ore.......una la pranz, iar una de pe la vreo 7 seara pana aproape de baita, adik pe la vreo 9 seara....ii dau cereale somn usor, laptic....si tot nu adoarme mai devreme de 1.30 - 2.00 noaptea..

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Ai vb cu vreun medic? noua ne-a spus ca tine de fiecare copil si ca putem incerca sa-i dam calma baby, un siropel de plante. am incercat dar n-a prea mers.

la un moment dat am intalnit o mamica care , ptr starile astea de agitatie a bbuil ea administra, ocazional, peritol. ea zicea ca da roade. eu am citit prospectul lui dar am dubii.

SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Am uitat- teoretic e mai bun "flv player and downloader". La mine asta nu merge decat ca "player".

Despre noi - suntem asa si asa. Adica David e bine, cu o energie debordanta. Nu are echilibru pentru a se desprinde, asa ca trebuie sa stau numai dupa fundul lui, ca altfel se ridica numai in locuri pericoloase. Cand reuseste in sfarsit sa adoarma, trebuie sa fie liniste totala- adica sa doarma si mami sau sa se uite la tv pe mute, altfel somnul dureaza doar 20 de minute, dupa care e fresh. Pe la 17 vine tati, car pe cuvant daca stiu cum reuseste- sta calare pe PC si are copilul in preajma, copil care ignora total PC-ul. Probabil pentru ca e satul de el dimineata cand imi scoate mie peri albi.

Asta ar fi un motiv al lipsei mele constante de pe forum. Altul ar fi faptul ca imi caut cu inversunare un job. Nu mai reusim nicidecum sa ne descurcam cu banii, si in plus va trebui sa ne luam inima-n dinti si ne facem credit pentru casa, ca de aici ne vor da in curand afara, iar procesul cu Distrigazul nu cred ca va incepe in urmatorul cincinal....asta ma face sa nu-mi vina nici macar sa scot nasul din butoi.....

Dar mai bine sa inchei, ca aici e loc de sarbatoare, nu "valea plangerilor".....ma gandesc la Asiza, sa vina sanatosi acasa, si o pup pe Alexandra, sa nu se mai sperie asa repede....

O zi minunata tuturor! Sper sa revin si sa dau de baut cat de curand!

P.S. - sper ca va dati seama ca sunt cu ochii pe voi. In fiecare dimineata dau drumul la Cutiuta muzicala, il tin pe David in brate si ne bataim (cica dansam- ca ii place la nebunie, chiuie si da din picioare cand ne apropiem de combina)iar eu citesc ce scrieti voi pe forum. Asta nu-mi permite sa vad filme.poze, dar totusi e ceva...decat deloc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

daca va era dor de noi si nu mai stiti cum aratam ne puteti vedea aici
poze darius 11 luni.
Majoritatea sunt facute la petrecerea lui Serban de luciaro, la care am fost aseara si unde ne-am simtit excelent( cu exceptia inceputului, cand fi-miu a urlat k din gura de sarpe, cum nu-l auzisem vreodata in viata mea).

Pentru k am invatat sa descarc si filmulete pe webshots, va aratam si
cum stim noi sa dansam

Si mai vin cu o propunere: nu ati vrea k pana la sfarsitul acestui capitol sa se ia totusi o hotarare referitoare la listuta de la inceput k sa nu mai lungim asa discutia la nesfarsit? presimt ceva
in aer...si nu ceva bun...

Madalina 13+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Feteelor, azi noapte mi-ati fost de un real folos. Cred ca am fost putin incoerenta, dar la ce panica m-a cuprins...
Ada nu mai are acum febra; azi noapte chiar daca avea febra foarte mare ea se juca si nu avea chef de somn. A adormit doar in body maieu. De fapt am tinut-o si in fundul gol 1 ora(in care a facut pisu in patul lui mami de 2 ori) si i-am pus sosete cu otet. Donia baie nu i-am mai facut ca scazuse temoeratura.
Dupa supozitor la o ora avea 38.3, apoi la 6 dim avea 38.4 cand i-am administrat nurofen.
Acum nu mai are febra si asteptam sa vina pediatra la noi.

Va iubesc si va multumesc din suflet pentru sustinere!

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput