Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

quote:
Originally posted by panaa
[
...in rest, astazi m-am cantarit si am 54,5 kg....cu 0.5 kg mai mult decat aveam cand am ramas insarcinata....mai este timp....nu degeaba se spune: ITI TREBUIE 9 LUNI SA DEVI MAMA SI 12 LUNI SA REDEVI FEMEIE!

IMI PARE TARE BINE DE REVENIREA LUI RAMSAN!!!! SUPER VOINIC AI, SA-TI TRAIASCA!!!

Ce bine se spune! Eu chiar asa simt...
Multam fain de re-primire
Ma duc sa-l culc pe Rares ca e ora. Revin.

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Dianocica cum downlowd-ez pilatesul vietii?
zici ca is proasta da nu ma prind nici cum.
promit ca de azi ma apuc si eu
10 minute pilates apoi 20 de bicileta . seara dupa ce adorame piciu.
sa vedem ce-o iesi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

roana, nu merge sa downloadezi de pe youtube... bagi linkul dat de dianocica direct la favorites, si de fiecare data cand simti ca se umfla muschii, dai click pe el, si bagi pilates pana pici :)))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Ruxandra, A deju multumesc mult. Despre diagnostic: scria pe reteta o prescurtare din cinci litere si apoi diareica, insa sotul a plecat repede la farmacie, reteta fiind compensata nu o mai am.
Cu mancatul m-ati linistit, dar nu vrea nici lichide. Aproape fortat a luat medicamentele, o sa tot incerc poate reuseste sa bea ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

asiza MULTA SANATATE si sa reveniti cat mai repede acasa

alexandra asteptam vesti de la tine...

dianocica din punctul meu de vedere ana are medic pediatru, unde de altfel ii facem toate vaccinurile, iar noi avem medic de familie...

multumesc pentru raspunsul privind "OPERATIUNEA TURTA"

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

Daca se poate as avea si eu o intrebare. Mai exista un copil, aici pe forum sau cunostiinte, care, in timpul somnului de noapte sa faca pauza de 1-2 ore ptr a se juca, calarii parintii, tipa, ridica, rade, plange, etc? Ingrid are asa perioade si sincer nu stiu ce sa fac. Am incercat unele chestii (nu medicamente)dar n-au dat roade. Asa ca , daca aveti vreo solutie sau vreun sfat, va raman recunascatoare.

PS. ziua doarme 1-2 ore pe la pranz, iar seara se culca intre 9-10, rareori mai devreme, baita zilnic, seara laptic cu 3 cupe cereale,se joaca toate ziua, seara cade lata.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
clar, a fost ceva in aer azi noapte la iasi, eu am visat-o pe dianocica si m monique. nu ma puneti sa detaliez, ca nu mai stiu excat.
dianocica dani e inscris la med de fam pediatru. e aia care mi-a spus sa ii dau suc de portocala la 2 luni. deci mergem sa o vedem o data la 3 luni (cica e obligatoriu ca sa ne treaca in fisa). in rest, o data pe luna si daca apar alte probleme mergem la medic pediatru, o tipa despre care, pana acum, nu am decat vorbe de lauda. la cabinet particular, 40 ron consultatia. multumesc de mana
dianarus ma bucur din tot sufletul ca sunteti bine! ma rog.....ca sunt bine copiii, ca voi..... lasa, o sa treaca si ale voastre, importanti acum sunt muschetarii
ziggy multa sanatate lui calin! sunt de acord cu ce ti-au zis fetele, nu uita de impachetari cu otet.
marani tinem pumnii cu botezul. sa ma ierti, dar eu am o nelamurire: voi stati la piatra sau la durau? si unde vreti sa va mai luati o casa? ca m-am pierdut pe drum.....
dia multumesc. portocala, i-am dat vreo cateva zile acum vreo 2 luni, de atunci nu am mai dat. ca nu am gasit bune, dulci si zemoase. n-a avut nici o problema atunci. cred, totusi, ca fu pestele de vina. oricum, vad ca s-a mai ameliorat, am dat cu crema la greu....sper sa treaca de tot.
dani e afara cu bona, am spalat 2 masini de rufe, am aspirat, sters, etc, am si eu 10 min sa pip o tigara pana vine in casa.
in iasi e atat de frumos......din casa, e un soare, mortal, afara sunt 3 grade.
va pup pe toate

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

quote:
Originally posted by eri_ka

Daca se poate as avea si eu o intrebare. Mai exista un copil, aici pe forum sau cunostiinte, care, in timpul somnului de noapte sa faca pauza de 1-2 ore ptr a se juca, calarii parintii, tipa, ridica, rade, plange, etc? Ingrid are asa perioade si sincer nu stiu ce sa fac. Am incercat unele chestii (nu medicamente)dar n-au dat roade. Asa ca , daca aveti vreo solutie sau vreun sfat, va raman recunascatoare.

PS. ziua doarme 1-2 ore pe la pranz, iar seara se culca intre 9-10, rareori mai devreme, baita zilnic, seara laptic cu 3 cupe cereale,se joaca toate ziua, seara cade lata.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

DAAAAAAAAAAA!!!! DAAAAAAAAAAAA! DAAAAAAAAAAAAAAAAA! Ana mea, numai ca ea doarme in timpul zilei vreo 5 ore in 2 reprize de cate 1,5 ore.......una la pranz, iar una de pe la vreo 7 seara pana aproape de baita, adik pe la vreo 9 seara....ii dau cereale somn usor, laptic....si tot nu adoarme mai devreme de 1.30 - 2.00 noaptea..

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

erika eu am avut un stres cu chestia asta de cand era dani mic mic. adica, sub nici o forma nu vb cu copilul noaptea. nu ma refer la cazurile in care plange, viseaza urat, etc. dar, daca se trezeste pur si simplu, nu vb cu el, noi ne facem ca dormim. eu zic asa: daca se trezeste, ori sa nu vb cu ea, stai cuminte in bucatica ta (vezi ce face), ori te duci la ea si ii spui ca e noapte, acum facem nani, o intinzi, o suzeta, apa, ceai, lapte si vezi ce se intampla. dar, eu, nu m-as juca cu ea noaptea. parerea mea.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Roana
Asta am luat de pe blogul sorei mele:

"Cum sa descarci filme de pe YouTube October 21, 2007
Posted by Madalina in Filme.

…cu browserul Mozilla Firefox.

Descarci add-on-ul numit DownloadHelper:

https://addons.mozilla.org/firefox/addon/3006

Vad ca a aparut cel putin de anul trecut, insa are update de cateva zile. Eu l-am instalat si mi-am downloadat deja niste favorite! Formatul filmelor e flv, iar eu le vad cu Media Player Classic (player freeware)."

Eu n-am incercat dar cred ca merge.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput