Un alt fel de stiri despre romani
Raspunsuri - Pagina 2
anangel_lexi spune:
Cinste campionilor!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Ortansa spune:
quote:
Originally posted by capcaunulquote:
Originally posted by Andrada
Daca un roman e bun la birna e meritul intregului popor, daca e bun la bita e numa vina lui,
Andrada,.
Pentru cea mai succinta si totodata cea mai realista descriere a spiritului romanesc.
eu zic ccc ca era si timpul sa avem si cu ce ne mandrii,ca ma cam saturasem sa tot contraatac cu de-alde dragostea din tei si cikirikipiki alea sau cum le zice
I've g
t you under my skin
Emmy spune:
Fetelor, nici aici , Montreal, Canada, nu este altfel. La radio-jurnalul de la ora 6 dimineata, prima stire cu care te scoli este de genul, Drama familiala in nu stiu ce sat - impuscat fosta nevasta, ranit amantul si apoi se sinucide, apoi ca un negru a injungiat un altul la miezul noptii in centrul orasului...accidente rutiere, apoi un Kamicaze care se explodeaza in Afganistan, dupa care politicienii care se ''maninca"'' unii pe alti. Si colac peste pupaza, uraganul care s a trasformat un furtuna tropicala a facut ravagii in estul canadei si québécului.
Deci, nu va faceti iluzii ca nu doar românii sint pesimisti si negrii in suflet.
Noi, nici nu mai ascultam telejurnalul aici ca dupa citeva vizionari, cauti psihologul, ca deprima te papa!!!
doinabita spune:
Cinste campionilor!!!!

Eu nu mai ascult stirile...peste tot se spune numai de asta...De ce nu se spune si despre romanii care lucreaza cinstit?care si-au facut un viitor muncind ???oriunde in lumea asta?De roamnii care lucreaza la MICROSOFT?si in alte domenii in toata lumea asta?caci peste tot sunt si oamneni buni si oameni rai....
Doina Bita
kokorina spune:
Sunt intr-o tara unde sunt foarte putini romani,
MIRIAMA....in ce tara stai de sant putini romani?de necrezut aproape.cu totii stim ca romani sant peste tot si nu in nr mic....multi ai naibii!
as avea si eu ceva de completat dar mi s-au trezit sandokanii(copii mei)si nu mai am timp.sper sa revin
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by doinabita
De ce nu se spune si despre romanii care lucreaza cinstit? care si-au facut un viitor muncind ??? oriunde in lumea asta? De romanii care lucreaza la MICROSOFT?
Aha, de-aia Windowsul este plin de bug-uri!
livia spune:
de ce realizarile/lucrurile bune nu sunt asa de mediatizate ca cele rele?
nu stiu,parca ziarele cauta numai stiri "tari" de "senzatie"
ca sa scrie cu litere cat jumatate de pagina iar cand se intampla ceva bun apare intr-un chenar mititel si e clipsat tot de o "bomba"!...
pacat!
Letitia1 spune:
Deoarece realizarile/lurcurle bune sint plictisitoare. Lumea vrea sa citeasca ca la altii se poate si mai rau si in felul asta se simt bine. Se vind mai bine stirile proaste decit stirile bune iar interesul este sa se vinda aceste ziare.
izabela505 spune:
Eu personal ma uit la stiri numai selectiv si doar atunci cand sunt reportaje placute sau intersante. Daca vad ceva de genul "o alta baba spintecata cu un topor" schimb.