Un alt fel de stiri despre romani

Un alt fel de stiri despre romani | Autor: blue eyes

Link direct la acest mesaj

Toata lumea vorbeste acum despre romani; din pacate numai despre niste criminali. Despre alti doi romani, Steliana Nistor si Flavius Koczi, care au onorat din nou numele Romaniei, nu vorbeste nimeni. Unii nici nu stiu ca prin ei Romania a castigat a saptea oara Swiss Cup. Sa ne mai si mandrim din cand in cand, ca avem cu ce!

www.swiss-cup.ch/showpic.php?file=uploads%2Fpics%2Fsc_sieger2007.jpg&width=800m&height=600m&bodyTag=%3Cbody%20bgcolor%3D%22black%22%3E&wrap=%3Ca%20href%3D%22 %3Aclose%28%29%3B%22%3E%20%7C%20%3C%2Fa%3E&md5=377b406cb6240d16843f8e305fd0e619" target="_blank">podiumul cu cei 2 romani pe primul loc

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Au cistigat a 5a oara in ultimii sapte ani. Bravo lor! (dar asta nu le aduce voturi politicienilor!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Au castigat de 7 ori. scrie: siebter Sieg.

Voiam sa aducem in prim-plan, fara politici si voturi, faptul ca sunt multi romani care ne fac cinste.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Am vazut aseara la stiri, aici asa au spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Blue stiai ca numai rautatile si crimele fac notitzie ?

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unguru spune:

bravo lor

DobreS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

daca un roman e bun la birna e meritul intregului popor, daca e bun la bita e numa vina lui,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

quote:
Originally posted by Andrada

daca un roman e bun la birna e meritul intregului popor, daca e bun la bita e numa vina lui,
A

Multa dreptate ai.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by Andrada
Daca un roman e bun la birna e meritul intregului popor, daca e bun la bita e numa vina lui,

Andrada, .
Pentru cea mai succinta si totodata cea mai realista descriere a spiritului romanesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

O mare parte din imaginea tarii e facuta de media, in special de televiziuni. Daca iin locul stirilor care incep cu : crime (Ion i-a crapat capul Mariei cu toporul), cu batai in scoli (cine nu s-a batut in scoala cu vre-un coleg?), cu marile nunti tiganesti, la care Pirandele isi atarna kilogramele de aur la gat, cu becali care cine stie ce grozavie a mai facut, etc., poate si imaginea noastra ar fi alta in lume! daca noi ne prezentam cele mai urate informatii din tara. ceilalti ce sa faca, sa ne laude?
Oare cu ce ne ajuta pe noi stirile de la ora 5? Ce e de interes national in toata acea scormonire in rahat a mizeriei umane?
Am inceput aceasta pledoarie, referitor la topicul deschis de blue eyes, pentru ca intr-adevar in Ro. se intampla si lucruri bune, dar din pacate nimeni nu le acorda atentie! S-a dezvoltat asa, la nivel national, o pasiune pentru mizerii de felul celor mentionate mai sus, s-a sustinut si se sustine prostul gust si pentru lucrurile morbide.
Chiar ieri magandeam, ce bine ar fi ca stirile de la ora 5 de la protv si ora 4 de la antena1, sa isi schimbe formatul, si sa arate numai ce e bun si bine in tara. Credeti ca nu s-ar gasi subiecte? Eu cred ca da!
Haideti sa incepem noi, sa facem aici pe DC un fel de contraemisiune a stirilor de la ora 5, numai cu lucruri frumoase, ce stiti, auziti sau vedeti.
Prima stire este chiar a initiatoarei topilculu! Felicitari!
CE ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

tlaura, mare dreptate ai!
Talharii, matrapazlacuri si alte "gainarii" sunt peste tot in lume. Toate tarile au mahalalele lor, cersetorii lor, tigani sunt peste tot (si nu din Romania!), dar televiziunile nu dau NICIODATA la stiri astfel de lucruri. Sunt intr-o tara unde sunt foarte putini romani, dar am fost intrebata pe strada de unde sunt si cand au auzit de Romania au zis: "A, tigani!" Fara cuvinte... Si vreau sa va spun ca sunt blonda (naturala)...Deci, stirile fac imaginea tarii.

Mergi la inceput