Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (253)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova super fain ca a luat Marco as de bine in greutate, pupicei la mancacios,l-am vazut in cateva poze, e mortal blondinul sectei, eu una sunt topita cand il vad.
Ralu, tare ma bucur sa te vad, pupici Anastasiei, tot asa suntem si noi cu mancatul si cu cantitatile ne ajuta sa papam cate ceva chiar ma gandeasc ce o sa faca cu el cand il duc la cresa.
Ioana pupicei si sanatate lui Razvanel, tare ma bucur cand aud ca sunt copilasi care mananca asa de bine cand o papa si al meu asa il si filmez sa am dovada pentru eternitate.
Dana, pupici si tie si printeselor tale, stai linistita cao sa fie doau fete gratioase si finute care pe la 25 de ani oricum se vor stradui sa tina diete ca de asta e soarta .
Bee sa iti traiasca puiul mic, tare m-a induiosat faza cu Anuca care il grijeste, am meu spiridus sigur l-ar smotoci pe fratiorul mai mic la ce neastamparat e. Sa iti fie sanatosi si sa te bucuri de ei mamica curajoasa ce esti.
Ana de Fance sanatate multa lui Alex si tie si pupicei de la noi.
Noi o sa fim singurei azi ca Jean e de garda si e si urat afara asa ca o sa ne treaca ziua mai greu. E tare innorat si tot astept sa ploua odata ca vreau sa il scot putin pe Alain si sa duc si un dvd inchiriat dar parca vad ca nu va ploua pana nu iesim noiPe Alain mi l-au executat niste tantari + o alta insecta intr-o seara la plimbare si i-au facut un obraz varza.Era umflat ca l-a piscat ceva de traiectul canalului lacrimar, tare m-am stresat dar acum e mai bine nu s-a infectat, l-am dat nonstop cu fenistil plus inca ceva spray dezinfectant si crema speciala pt muscaturi de insecta pe care mi le-a comandat Ana de France inca o data ca tare m-au ajutat. Nici nu stiu ce faceam daca nu le aveam ca sincer nici n-am mai stiut ca inca mai sunt tantari a toata vara nu ama vazut nici unul.
Va pup pe toate si va doresc sa avedi o zi faina si va luati un fenistil de rezerva in casa ca nu se stie cand o insecta furioasa ne ataca strumful.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Diana doarme, n-a mancat nimik in afara de lapte si putina banana. Cand se trezeste ii dau felul preferat, supa cu taietei.
Silvi, nici aici n-ar mai trebui sa fie tantari, dar ca sa vezi, s-au ascuns bine unul sau doi si au muscat-o pe Diana la mana. Dar ii prind eu..
Dana E, lasa fetele, vor fi foarte bine mai incolo, oricum Roxana e mai "grasa" decat Diana ce are 9700 gr..a mea e doar coada de la frunza Tare simpatice sunt cum se joaca ele doua..
Andiaroro, din ce am citit ce mi-ai trimis pe Pm, la otita e musai antibioticul. Asta e, eu astept cu groaza urmatoarea tura de otita, ca e cam putin doar una pe sezon..Sanatate micutului!
Moni, am pus filmul cu jucaria. Are doar un an Diana acolo. Acum le potriveste superbine, desi spre mirarea mea, nu s-a mai jucat de muuult cu ele.
Fug si eu la nani, ca aici nu e rost de iesit afara.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Imi cer scuze ca v-am obligat sa-mi cititi mesajul acela oribil. M-am simtit atacata la propriu, si sper in intelegerea voastra.

Dana, sincer... nici nu mai are rost, sigur undeva este o confuzie. Pupam frunzulitele.

Numai bine tuturor.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ana, bine ca sunteti pe drumul cel bun! Am intrebat de otita ca si noi am fost diagnosticati alaltaieri cu asa ceva si EVIDENT ca luam antibiotic. Am citit tot pe net ca si otota e de 2 feluri, virala si bacteriana si ca se face exudat auricular pt depistarea tipului iar daca e bacteriana se da si antibiotic, daca nu.nu!
Eu sincer am vrut sa fac exudatul dar abia vineri dimineata puteam si rezultatul il primeam pe marti(adica poimaine) si nu puteam lasa copilul cu otita netratata atatea zile........voiam exudatul al amai mult sa vad ce antibiotic sa-i administrez, in functie de antibiograma, asa, luam Ampicilina de 250 pe NeVe
Moni, m-am distrat cu "coadita de la frunza"
Silvia, la noi Fenistil gel e cam apa de ploaie. Pupici lui Alain saracutul, sa se refaca obrajorul!
Ingrid, vad ca la spiridusii din Ardeal/banat, in mare majoritate, felul preferat e supa cu taietei

Al meu puiutz a papat cu foarte multa placere musaca de cartofi......dar mai speciala, asa, sa poata papa si el. Adica am calit carnea tocata de vita cu ceapa, condimentat si cartofii i-am facut ....piure. Un rand de piure, un rand de carne tocata si tot asa iar deasupra cascaval ras, bagat la cuptor pt grainat si servit cu multa multa smantana....s-a lins pe botic....am mai scapat de o masa!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID mersi ,am vazut siacum imi aminesc ca parca am si vazut ceva asemanator prin magazine.Ce voiam eu sa iau erau mai micutze si simplutze,tot din plastic,dar fara suport in care sa le bagi.Ca eu voiam sa ii iau doar sa invete formele.Oricum pun pe lista asa ceva.
CRISTINA stai calma mai,gandeste-te doar cam ce ne venea la multe sa scriem de multe ori ,dar ne-am abtinut.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

IOANO cu ce te distrasi bre ca nu ma prind.Ma doare scafarlia si-s cu strumfa in bratze,a scos toate instrumentele de scris din sertar si e jale ce-i acum,numai capace si in plus vrea cutterul ,ne luptam pe el acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare!
De 2 zile nu am mai intrat pe forum...si asta pentru ca de cind ati inceput sa "deviati" de la subiectul-spiridusi...sincer nu vad ce as mai scrie-sau daca interesaza pe cineva ce mai facem noi.
Vad ca atmosfera e incinsa, eu nu am de impartit nik cu nimeni de pe forum, mi-e indiferent sincer daca Bianca ramine sau nu-mie personal nu mi-a facut nimic, nu "s-a dat" la mine nici la copil.
Imi pare rau ca acum dupa ce ..."ne adunasem" iar , se fac iar valuri.

Despre noi, eu nu am avut timp am fost ocupata cu inchiderea de luna si raportari.
Ioana tot mai tuseste, nu asa de mult-zice eu ca e bine. Azi am reusit sa iesim afara, dar cred ca demiine de baricadam ca vine friguuuuuuul. cel putin asa zic astia la Meteo. macar pina ne obisnuim cu temparaturile negative.
ieri m-a innebunit cu desenele "alba ca zapada" cu.."pititii", si cu "scufita rosie" si cu "buta" lupului.
Azi dimin s-a trezit la 6, s-a mai foit pina la 7 juma, dar era fresh. acum doarme de pe la 13. sper sa mai doarma macar o ora sa mai fac si eu ceva prin casa-chit ca e duminica.
Miine seara vina mama si i-o pasez 2 zile, sa ma mai duc si eu un pik prin oras -ca ma timpesc in casa.
Trebuie sa ma duc sa imi "incalt"masina cu cauciucuri de iarna, sa ii cumpar si tatalui mei cauciucuri..am de umblat. mai am de mers sa fac cumparaturi pt farmacie in selgros...Iar miercuri ma duc la farmacie sa fac un mic inventar.
asa ca se anunta o saptamina pliiina...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

ANY cum sa nu ne intereseze,pusi Ioanei sa-i treaca de tot tusea si tie spor la treaba!
Eu merg de p-aci poate reusesc s-o conving pe Diana sa faca nani,ca de mancat a mancat la mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Any, sanatate multa Ioanei. Pupam sa treaca tusea la cretzulici.
Eu am plecat home, sa ne auzim cu bine maine, ca de acasa nu cred ca mai intru.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput

De jumate de ora ma chinui sa o culc,dar n-am pe cine.Am stat cu ea si asta e rezultatul: ursuleztul in capul meu,picioarele ei in burta,scos din sertar un sac de dormit si pus papusa bebe in el,urcat toate orataniile si papusile in pat sa doarma - numai ea nu doarme evident Acum e pauza la meci si s-a dus taica-su sa rezolve problema,eu merg sa mananc si ma intorc la treaba - asta daca nu ma apuca somnul pe traseu

Mergi la inceput