Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (253)
Raspunsuri - Pagina 18
T_Ioana spune:
Ralu, Tia a asimilat mereu bine, si cand papa doar cu seringa de Nurofen
, important e ca sunt sanatosi! Eu aseara l-am masurat/cantarit pe Razvan pt ca voiam sa notez greutatea si lungimea de la 1 an si 11 luni si pt ca m-a pus Moni pe ganduri cu inaltatul. De inaltat nu e nu stiu ce, are 90 cm dar fratilor, are 13 kg (si ceva peste, dar intotdeauna e o marja
)
, am ramas super socata. Si nu arata deloc, dar deloc ca ar avea greutatea asta fabuloasa plus ca mi se pare ca aluat f mult de la un an, cand avea 9,6 kg!!!
Cred ca fac un efort sa imi cumpar un cantar cu afisaj digital.......
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
ralirali spune:
Ba arata, Ioana, trust me. Eu am ramas extraordinar de placut surprinsa cand am vazut poze cu Razvan dupa cateva luni.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
www.flickr.com/photos/14405706@N03/" target="_blank">Poze cu familionul
dana_ene spune:
Ioana, e foarte-foarte bine.
Uite ca mi-ai facut pofta si le-am cantarit si eu pe frunzele mele: Oana are 97 cm si 14 kg
, iar Roxanica are 79 cm si 10,5 kg
. Doua frunzulite!
Gata, fetelor, mergem la socri.
Va pup!
monica70 spune:
Uauuu Ioanoooooooooo!!
Scuze ca nu eram prezenta,dar vorbeam cu Silvi,e nasol cu netul,dar incearca sa va scrie si ea doua randuri!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
ralirali spune:
Dana, distractie placuta. Pupici
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Giova spune:

mai ce discutii faine gasesc aici, sper ca tot asa sa se incheie toate zilele urmatoare.
a venit mama, asa ca marco e incantata, e tot dupa ea, nu o lasa nici sa
, nici sa manance, nimic. e un increzut..ii arata toate jucariile, o pune la construit.....noi sper sa ne relaxam in 2.
a dormit super bine, nu a plans, doamne ajuta, tot nopti dintr-astea sa fie. s-a trezit la 10 azi dim. si a baut doat 150 ml lapte. dar a mancat acum vinete, covrigei, pufuleti.
Bee ma bucur ca se poarta bine Ana cu razvan. doamne ce mi-a placut cand am citit...super Anuca, sa ai grija de bb mic sa nu-i lipseasca nimic.
Ralu ma bucur ca bb din butik e ok, lasa ca ai sa vezi ca tot asa se vor intelege si printesele tale, ca cele ale danei.
parizer de pui, omleta, branzica poti sa-i dai la micul dejun.
cum mai e in guritza? au trecut aftele?
Dana ce cuminti sunt "frunzulitele". pai cu cine sa sememe grasute? au o mama super silueta.
Moni nu ati profitat de absenta Dianei ca sa concepeti un spiridus? pai de ce nu vrea Ghitza?
Mirela, Ingrid,Ioana, Denisa va
.
mergem la Real sa iau peste la strumf. el ramane cu bunica acasa.
duminica faina sa aveti
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
ralirali spune:
Gio, distractie si relaxare placuta si voua. Cu aftele e mai bine, nu au trecut de tot,d ar suntem pe drumul cel bun. Asta ii sugeram si eu lui Moni![]()
Si nou mergem azi in familie, cu mama&Co, sora-mea&tot familionul la matusa mea in Sacele, unde este Raiul pentru strumfa, preferatii ei sunt iepurasii si gainile.
monica70 spune:
Distractie placuta ca vad ca toata lumea cam pleaca pe undeva!
Vai ce m-as mai distra eu sa le aud toata ziua pe Oana si Roxana ![]()
Mami acum o imbraca pe Diana ca sa o repatrieze,de fapt alerga dupa ea sa ii puna pampersul,ca Dia fugea prin casa in
gol.
Zice ca si aseara cat s-au uitat tati si frate-meu la meci,Diana facea ture de la un capat la altul al apartamentului: o camera ,hol,camera mare de trecere (modificata) ,camera mica
si inapoi si iar inainte si iar inapoi ,tot asa a tinut-o - e bine sa ai spatiu ... 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor si o duminica frumoasa.
Am incercat sa intrusi aseara dar tare prost mi-a mers netul,ma bucur ca am reusit acum.
Suuuuuuuuuuuper ciudata mi se pare situatia la care s-a ajuns dar ma asteptam sa se ajunga la un scandal de proportii. Nu imi place deloc ideea votarii si deloc faptul ca se creaza acest precedent dar probabil ca alrfel nu se putea
.
Ce sper eu este ca macar dupa fazele astea sa fie liniste si pace prin zona, asa macar o vreme ca discutii sigur o sa mai fie ca nu se paote altfel cu atatea femei la un loc.
Orice s-ar intampla nu as putea insa sa nu iubesc acest forum, chiar daca nu am fost de la inceput aici pentru ca aici am intalnit si cunoscut persoane care mi-au devenit foarte dragi si foarte apropiate chiar daca sunt imprastiate undeva prin lume. Pot sa spun ca aici chiar mi-am facut prietene, persoane cu care am tinut legatura si in afara acestui forum, persoane care m-au ajutat si pe care le-as ajuta in orice situatie si de aceea voi respecta intotdeauna acest forum, oricat de mult ar semana cateodata cu un circ ceae ce imi displace total.
acesta e si motivul pentru care in acest moment nu vreau sa votez dar asa cum consider ca e corect o sa imi spunparerea despre aceasta situatie.
Bianca e incredibil ca te lasi adusa in situatia asta
in locul tau, desi sincer nu pot sa ma prea pun asa pentru ca nu as fi facut nici 1 la mie din fazele facute de tine, de muuuuuuuuuuuult eram plecata. Au fost presedinti de tari care au demisionat la scandalurimult mai mici decat cel de aici. E o chestie de demnitate si de respect parerea mea, daca fetele au pus asa problema nu vad de ce sa treci prin toate fazele astea dar snincer asta e parerea mea.Eu una m-as fi carat acum o mie de ani si puteam sa scriu la alte subiecte sau sa vb cu fetele care vor sa vb cu mine pe mess, am si facut de fapt faza asta de mai multe ori in situatia in care sincer nu m-am regasit in cea ce se intampla aici.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
andiaroro spune:
raspund repede ca acum se intoarce Alex, care e si el nitel afara dupa zilele stea de sechestru, si eu n-am facut nimic*.....adevarul e ca-s cam
lesinata.Ce sa mai zic de el, care de 4 zile traieste numai cu lapte(in prima zi cu aer
gol), pe care l-a si vomitat in vreo 3 reprize. Banuiesc ca din cauza stomacului gol ca facea un hac! si se punea pe plans de iesea totul afara.
Ati intuit bine-singura boala "obisnuita", la care aici se da atibiotic la copii pana in 2 ani, e otita. Stiind asta, joi, cand am vazut ca nu-i mai scade temp de la 39(am ajuns si la 39.7)si urla de fiecare data cand ii atingeam urechea, am chemat salvarea ca altfel nu aveam cum sa-i dau antibio ca fara reteta de la dr nu ti le da nimeni...si pe dr joi ia-l de unde nu-i ca era sarbatoare legala. Circul mare a fost apoi pana am gasit o farmacie, care sa fie deshisa... trebuit sa suam la
politie- ca doar astia stiu...partea proasta e, ca pe mine m-a apucat dupa ce m-am intors de la operatiunea farmacia si am cam suferit "caineste". simteam ca e ceva in neregula, dar nu i-am zis dr ca m-am gandit ca-i o simpla gripa.
Ma rog,pe langa antibiotic mai bagasi parcaetamol( ca dar se lasa si cu febra) si un antiinflamator cu cortizon.alex a fost sarit de ultimul ca doar e pentru 3 luni in tratam cu asa ceva din cauza alergiei si nu s-a bagat dr...nu a as fi tinut eu musai...cert e ca abai ieri seara a inceput sa-si mai revina siazi halit chiar o infima bucata de clatita-uite idee de mic dejun![]()
V amultumim ca v-ati gandit la noi
Denisa- nu-ti fa griji toata lumrea te iubeste
AZna- va invitam la o ora de pictura...Alex is musafitrii d mana si ii duce la peretel cu exponatelea lui (nu mais tiam unde as le pun": a mea...
Dana- imi era dor de tine
ana si alexandre (17.02.2006)