Am Citomegalovirus Pozitiv! Cine Ma Ajuta?
Raspunsuri - Pagina 3
albinuta82 spune:
Buna fetelor,
Va multumim mult pentru toate informatiile oferite.
Ca sa merg la Mures mi-ar fi tare greu insa, eu sunt din Bucuresti.
M-as duce insa la Cantacuzino dar nu stiu unde sa ma duc, oare imi trebuie trimitere?
Mi-as dori tare mult sa fac analiza si in alta parte poate ma lamuresc cum e corecta.
Eu intre timp am inceput si un tratament cu Echinaceea pentru intarirea sistemului imunitar si sper ca Doamne Doamne sa ma ajute sa fie totul bine.
Va pup!
Karina spune:
La Instit. Cantacuzino poti merge fara trimitere sa repeti analizele, apoi in functie de rezultate intrebi cu cine poti discuta despre ele.
Uite aici toate informatiile:
INCDMI Cantacuzino
Splaiul Independentei 103,
Sector 5 Bucuresti, 050096
ROMANIA
Liniile de autobuze: 104, 123
Metrou: Statia Eroilor
iar referitor la analize:
http://www.cantacuzino.ro/ro/main.asp?Analize%20medicale
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Karina spune:
Am sa ma uit daca mai gasesc pe undeva numele dr. bioloaga la care am fost, dar nu stiu daca mai am undeva numele ei - a fost acum mai mult de 5 ani - si s-ar putea sa nu mai fie ea acolo.
albinuta82 spune:
Karina iti multumesc mult pentru informatii! Chiar maine merg sa imi fac analizele!
Karina spune:
Cu placere. Sanatate multa si sa ne tii la curent.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
carmensita spune:
Buna fetelor!
am fost aseara la medicul de familie si mi-a dat sa fac CMV Ig G si EBV Ig G.
Intrebarea e de ce Ig G si nu Ig M?
Nu stiu ce inseamna Ig G.
Astept raspunsurile voastre!
carmensita spune:
Eu am facut doar Ig M si mi-a iesit pozitiv.
Ig G nu am facut, acum mi-a dat medicul sa fac.
locca spune:
Carmensita, cred ca ti-a dat sa faci si IgG pt. a vedea daca este vorba de o infectie primara sau nu. Sper ca nu vorbesc tampenii si daca da sa ma corecteze cineva care stie mai bine, dar la prima infectie IgM este pozitiv si abia apoi se pozitiveaza si IgG-ul. Probabil ca dr. va dori sa urmareasca si evolutia titrurilor.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
mihaneb spune:
Eco-Para-Diagnostic, str. Suvenir nr.12 . Mai multe detalii gasiti pa www.ecoparadiagnostic.ro. E un centru medical (privat), specializat pe boli parazitare si tropicale. Analizele si consultatia costa aproximativ la fel ca la celelalte centre (poate chiar mai putin).Eu am fost la d-na prof. dr. Simona Radulescu pentru o nenorocita de toxoplasmoza. Am scapat cu bine de povestea asta, iar doamna profesor e un medic deosebit, cum eu personal nu am mai intalnit in zona. Or mai fi si altii la fel de extraordinari, da' nu i-am gasit eu :)
Succes! Mihaela
carmensita spune:
La Eco-Para-Diagnostic MIHANEB cam cat costa analizele, in jurul carei sume? Se respecta ora programarii?
Astept raspunsul tau,
Mersi mult!