Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (48)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Noi tot mucioase si tot stirbe, doctora a zis ca vine azi si n-a venit! Pot sa ma duc in lume? O fi mai bine acolo?

Vazut pozici si filmulete.

Am botezat-o pe-a mea Duracel, oricum s-o scrie asta. Nici la masa nu mai sta. Da din picioare ca morisca. Si din maini. Cum o putea, frate?

Pupici la pitici si mamici ... ca la tatici nu ma bag !

Edit: Uitai! Multumim , Diana pt tradusul retetelor!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

interesante retetele Diana, multumim pt traduceri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

sara buna

Avem si noi un coltisor....suntmewe maraite si nu mancam dar pentru o cauza nobila,

Diana pupilici pentru munca depusa sper sa am si timp sa le incerc

Mady pai ma si oftici cu Razvanelu...adica nici nu are 6 luni si face ce fie-mea la 7 si ceva nu face..pupici

Avem pozici multe aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

poate de la dinti nu papa nici winnie...da la primii nu a facut asa.....sau poate da....nu mai stiu........

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

bine ai venit, loina! ai un robert tare frumos. mai vrem pozeeeeeeeee

diana, multumim de retete!

m-a-ntrebat cineva de lactogen(cred ca arissa), l-am folosit cam 1 saptamana si bb l-a acceptat tare bine. si avea si scaun ca lumea. dupa am trecut la humana 2 si s-a reglat mai greu cu scaunul. motivul schimbarii: niciunul.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Felicitari dintoaselor de Timeea si Raisa!
Si Mayei i-a placut de Robert de Loina_ln!
Sherbi, mersi mult. Eu i-am luat Lactogen pentru mesele de cereale si pentru ca in primele saptamani de diversificare ea s-a cam constipat. Ma gandeam sa-i mai dau cate o masa, daca va fi necesar sa-i dau completare.
diana_jors, sarumana pentru traduceri. Le-am salvat si eu.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Diana poti pune retetele in contul de gmail? Ma gindesc ca acolo le vom avea mai la indemina. Si multumiri!!!

Fetelor, de ce cautati voi scutece Pampers cu banda mov? Eu am luat din Metro si mi se par la fel ca si ceilalti. E drept insa ca eu nu prea folosesc Pampers, eu luam Libero, dar acum am luat Pampers Let's Go si sunt exceptionali si am luat si un bax de Pampers Active Baby si sunt d-aia cu mov..dar nu stiu de ce ziceti ca sunt mai buni???

Pt cele care cautati indicii ... nu sunt cu hipopotam in colt ci sunt cu un scutec din care parca ies aburi. Ma straduiesc sa fac o poza si pun daca sunteti interesate.

Felicitari tuturor bebeilor dintosi si pup mamele suparate ca nu maninca bebeii lor. Rabdare fetelor... rabdare.

Vreau sa stiu ce le mai dati piticilor la masa de seara (~ora 18), ca eu nu stiu ce sa ii mai fac lui Tudor ca sa nu fie nici prea greu , dar nici iaurt sau brinzica.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

cei cu banda mov se fixeaza mai bine din cauza benzii elastice.

eu ii dau la masa de 18 lapte cu 2 cupe de cereale.
apropo, voi tineti cont cantitatea de lapte bauta de bb/zi? cica tre sa bea cel putin 500ml. eu daca ii dau 3 bibe cu lapte a 200 ml (ca nu bea mai mult la o masa), mai imi ramane o masa care poate fi de supa crema sau piure de fructe. cereale ii pun 2 cupe intr-unul din bibe. credeti ca as putea sa renunt la unul din bibe si sa fac 2 mese: una fructe, una legume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

merci sherbi eu nu ii dau cereale ca masa de sine statatoare. Ii pun seara si dimineata cite o cupa in lapte si atit.

David are doar 4 mese? 2 lapte si 2 diverisifcate?

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

sorry am vazut ulterioe ca ai scris 3 de lapte.

Tudor are 2 mese de lapte si apoi dimineata fructe sau orez, gris sau fidda cu lapte, la prinz ciorbica si desert si acum apare problema ca seara la 6 cam ii dau mincarica nu iaurt sau brinzica. Ii dau mamaliguta cu brinza, piureu de cartofi piureu de sapnac si ..si cam atit..aici apare pana de inspiratie. D-aia vroiam sa mai aflu si alte mincarici.

Mergi la inceput

care-i userul de pe gmail ca eu nu am intrat niciodata? parola banuiesc ca e aceeasi cal a webshots, nu?

Mergi la inceput