Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (48)
Raspunsuri - Pagina 19
gabdyd spune:
Ane, bine ca ai pus linkul, ca eu nu mai aveam adresa,
dar tineti oamenii din treabaaaaaa 

nickol_f spune:
Bunaaaaaaaaaaa
EEEEEEEE iata ca mai apar si eu pe aci ca de mult nu mai postai nimik, da nu de suparare ci de lipsa de tp.
. Da de citi citii din urma, aproape tot.
Sa incep cu problemele mele:
Am vazut ca s-a scris de constipatie Beatrice de cand am inceput diversificarea se constipa destul de des
si mereu cand zic gata si pregatesc sup cu glicerina, face fata KK
.
"Ma bucur" sa vad ca nu sunt singura care arunca mancarea, ca m-a disperat
, nu vrea si pace, fructe nici sa nu auda de ele, intr-o zi am insistat un pic cu mar si a vomitat fata, sa-mi dau palme cand am vazut.Asta e daca nu vrea nu am ce-i face, legumele ce mai manca acum nici pe alea nu prea le mai agreaza donsoara mea.
Intrebare am vazut ca vb de iaurt, e vb de iaurt facut in casa, sau din comert, ca voiam sa incerc din coert da nu stiam daca ar fi prea devreme, ea are acum 6 luni jumate.
Legat de fontanelaeu nu stiu ce sa mai cred, am fost la doua dr. (una e med de fam, alta pediatru la spital) ambele au fost de acord ca s-a cam inchis, da una imi recomanda in continuare doua pic de zi, pe cand cealalta foarte uimita zice ca nu , sa-i dau doar o pic ca fontanela e deja punctata si in ritmul asta o sa i se inchida prea devreme, acu io ce sa-i fac?????????
Septilim v-a recomandat dr. ca mie amandoua mi-au zis sa-i dau, numai ca una a zis 2.5ml/zi si alta 2.5 ml de doua ori /zi
iarasi ce sa fac???????? ca m-au bagat in ceata de tot.
In premergator eu am pus-o, stiu ca unele dintre voi nu sunt de acord, da eu chiar nu am avut incotro, toata ziua sunt singura cu ea acasa si asa mai pot sa fac si eu cateceva prin casa.
In fundulet sta de la 5 luni sprijinita, bine de la 6 luni si acum la 6 luni jumate sta ffffff bine fara sprijin, se ridica sg daca e sprijinita un pic de o pernita, da cam atata, de-a busilea nu serveste domnisoara mea si nu are nici cea mai mica intentie s-o faca. De ridicat vrea sa se ridice, da......... nu prea ii iese figura
.
ID mess l-am pus pe mail comun, daca vrea cineva sa vb pe mess va astept
.
De la 5 luni jumate avem primul dintisor si atat deocamdata ne-am orit aici.
Tot la 5 luni jumate am racit, acum suntem OK si sper sa nu mai trecem prin asta.
De la 5 luni doarme numai cu mami in pat
, nu am ce-i face doarme numai cu tzatzi in gura, m-a disperat.......

zi si noapte doar asa vrea sa doarma.
Eu am momente cand imi vine s-o iau la sanatoasa, de cand am nascut-o 24 din 24 doar cu mine a stat, sincer acum simpt nevoia de un repaos ca sa n-o apuc pe carari
.
As mai scrie da nu mai ma lasa gandacelul.
Pup toti bebeii si pe mamicile lor.
si revin cand ma lasa mandra.
Nicol
de
Beatrice - 19.04.2007
Varsta Beatrice
Poze Beatrice
BOTEZ Beatrice
arissa spune:
quote:
arissa, ce poze frumoase cu cafea! tu poti sa faci asa ceva sau doar le admiri?
Nuu, fetelor, nu-mi apartin mie picturile in cafele, le-am primit pe mail, mi-au placut si m-am gandit sa va fac pofta
Karra,
pt Winnie.Sherbi, tin minte ca tu i-ai dat la inceput lui David lapte Lactogen; ai continuat cu el sau ai ales altceva? Eram curioasa sa stiu cum i-a mers cu el.
Mady, sunt de-a dreptul impresionata de Razvanel. Auzi la el, nici 6 luni si se ridica!!
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
sherbi spune:
cine a scris asta, ca rad ca proasta-n papushoi singura???
revizia in camara
legume pt supa la 5-6 luni:
morcov - Nu - constipa
rosie - Nu -fermenteza si e ..rosie...
cartof - Nu - umfla si atat.
telina - Cu masura - agita.
dovlecel - Nu - are seminte...
pastarnac -Nu - constipa
rad. patrunjel - nu! - e prea aromat!
ceapa - Nu... ca e...CEAPAAA! si..are foi... siii.. (si einshpe vitamine, si e dulce si foaaarte gustoasa..da' daca e ordin de sus ca nu..Nu ramne)
usturoi - Nu - ca ...ca....mai bine cititi aici aici
ardei gras - Doar la fiert ca e amar..
brocoli/conopida - nu ca da gaze
spanac - nu - concentratie de nitriti mare...(si fierul din spanac, s-a dovedit, dupa einshpemii de kilotone de spanac halit de generatiile anterioare ca minea de fier din el se abspoarbe ioc in organism..doar se plimba si iese pe unde a intrat..pardoneatza..pe..dincolo. )
carne:
pui,vita,ficat - Nu- iete asa..din principiu. pui poa sa aiba ciar si HN5, vita stim cu toii ca e nebuna iar ficatul..ce sa mai vorbim.... e DUBLU fratiore, DUBLU!!!
ou - dejaaa? no way....ou cand o intra la gradi! si daca se poate o miile dintr-un sfert de microgram. pana la aniversarea primului an ..de casnicie are voie 1 intreg..pe an!
fructe:
mar - nu, da aciditate mare
para- fermenteaza. numai la constipaciosi (c) ioanaradu
pruna - ai innebunit ? 2 prune = 400.000 (ca face bontoi de umple baxu de pampersi)
babana - da nu, nu stiu, poate, probabil, alergii, sanatos, complex.. babana? da' de ce? babana e pt maimute!
piersica - nu, alergii, popnet rosu
portocla - nu, acida, gastrita, alergii, dermatita
caise - nu? ete d'aia !
gutui - alea nu, ca nu contin nimic
cereale? CEEEEREEEEEEEEEEAAAAAAAAAALEEEEEEEEEEE? vaeluuu..nuuuuuuuuuu ca se ingrasaaaaaaaa.... sau se constipa, sau ii creste porumb in pampers..you name it, i'll say it!
Bicuiti zici? cu gluteeeeeeeeeen? vai vai vai! bataitzaaaaaa! ai zis cu zahar?! treci la colt!
sucuri? NU!
Ceaiuri? NU!!!
apa?! nuuuuuuuuu
concluzie: lapteeeeee.....da' nici ala prea mult. daca e formula constipa daca e de la san nu se satura daca e de vaca valeuuu
varianta prescurtat: zboara puiule zboaraaaaaa!
acest material reprezinta un pamflet si trebuie tratat ca atare. animalele,fructele si legumele din acest material nu au fost ranite sau batjocorite si nici familiile lor nu au fost cautate la seminte respectiv oua deoarece nua cceptam rasismul BIO! multumim pentru colaborare lu' nea Costica zarzavagiu si lu' tanti Tantzamacelareasa. pt oua ii multumim lu motzata !
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
ioanaradu spune:
sherbi cine-ar fi putut sa scrie decat iunita??? :)
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
sherbi spune:
CE-I DREPT, LA EA MA DUSE GANDUL...e super haioasa...
mersic de reteta. e in castron si pute ingrozitor. mi-e si frica sa ma apropii de david cu castronu, ca prevad esecul.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
nickol_f spune:
Sherbi m-am amuzat teribil 

Nicol
de
Beatrice - 19.04.2007
Varsta Beatrice
Poze Beatrice
BOTEZ Beatrice
madybulancea spune:
Va multumim de aprecieri...moaaaaama ce se umfla penele pe mine!!!!!!
URAAAAAAAAA a papat baiatul toate castronu cu legume...BRAVOOOOO!Cred ca era mooort de foameee....
sherbi da la noi asa se zice mai finut cand facem misto de cineva....pupam davidutu!!!!!
Tzuna ideea era ca el si-a inlocuit deja singur,2 mese cea cu mar si cea cu legume si de-asta ma ofticam.....bravoo pt masa mariei,sa o tina asa si de acum in colo!!!!!
Azi dimi pe la ora 5 jum razvanu era in picioare la patut la gratii si tipa la noi....de nu stiam ce se intampla si cand l-am vazut ne-a bufnit pe toti trei rasu.....
hai k va las ca tre sa plecla sc si tre sa ajung si putin la doc!!!!
pupam si sa fiti cuminti!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
roxanici spune:
Biky, daca e blond raresu ma fugareste barbatu de-acasa....cat despre plete, ehee, cale lunga pana la ele.
Sherbi hai curaj, te impingem de la spate?
Vreau sa stiu de unde ai luat gecuta din pozele de la sinaia
Vigantol, vit D pana la 18 luni chiar de se inchide fontanela, asa stiu io;
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)