Copiluti de mai-iunie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
Andreiu meu arata precum un boxeor care tocmai e numarat la podea. A fost cu taica-su afara in parc, o secunda de neatentie si s-a lovit la un leagan. Are o galusca vanata sub ochiul stang. Am incercat sa-i pun gheata dar nici tinut cu forta nu sta. El plangea, eu plangeam, am un nod in stomac acum.
Parca e frate cu Delia din poza ce ne-a aratat-o Laura acum cateva zile.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Gabitza asa cum s-au inventat cursurile Lamaze pentru gravide,asa ar trebui inventate niste cursuri pentru reponsabilizarea tatilor...nu vreau sa ma gandesc cum v-a arata Andrei maine ...niste gel cu arnica ar fi bun...
Adina bloc de mosi zici?!Iti plang de mila...sunt atata de frustrati incat nimeni nu poate trai de ei...si noi am reparat de 2 ori acoperisul blocului ca ne ploua in casa si stateam la 8 si ... sufletul ajutor,ne-au amenintat cu politia,au venit cei de la urbanism sa ne amendeze...ce sa-ti mai zic...jale mare...pe mine niciodata nu m-a ars grija de nimeni din bloc,nici acuma nu-mi cunosc vecinii...o fi bine o fi rau ,dar nu-mi incarc memoria...
Aaa... cu autorizatia e simplu...primaru nu semneaza si gata...nu ar etimp ca e vesnic drogat si ocupat cu tras pe vena...iar aia de la urbanism sunt niste refractari care nu concep modifcari...asa ca daca nu-l vindem nu-i nici un bai...deocamdata
Cornelia stiu ca am zis ca te sun maine dar sa ma pici cu ceara daca stiu ce trebuia sa-ti spun...am o vaga idee dar nu sunt sigura...am ajuns rau de tot cu memoria...
Iuliana asa ma relaxeaza pozele voastre... pustoaicele sunt extrem de fotogenica si expresive,mai ales cand sunt impreuna... tare tare bine se completeaza reciproc...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
nelia spune:
Eu nu am vazut pozele lui ChrisDun, m-am uitat pe contul comun si pe Flick, dar nu am vazut nici una de la ea. Unde sa le caut?
Newmami, de cind am vazut casa in care va veti muta, la noi in casa se tot discuta...
I-am aratat-o si sotului si ne place tare mult, nici pe aici nu gasesti asa ceva la pretul asta. De fapt casele normale aici sint mici (cele de 150-230 de mii, cam de cit am putea noi sa ne intindem), nu ai cum sa gasesti asa ceva sub 350-400 de mii. Acum, dupa ce am vazut si pe harta unde v-ati mutat si cam ce relief e pe acolo, ne-a mai ramas o singura nelamurire. Ipoteca e in bancile canadiene sau americane? Voi ca si noi, cetateni canadieni fiind, avem dreptul sa ne cumparam proprietati in State si sa ne mutam acolo!?! Nu ca am face-o, dar ne-ar interesa sa stim. Sau voi aveti si altceva pe linga, un drept dat de ei... ma gindesc la sot, care lucreaza acolo. Si chiar si asa, daca sotul si-ar gasi de lucru in State sa zicem, lucru deloc imposibil, pentru ca el se uita de mult timp la ofertele de pe acolo si sint destule si mult mai bine platite decit aici si granita e relativ aproape - Vermont), am putea sa ne mutam cu totii, in casa inchiriata sau cumparata? Sintem tare curiosi sa aflam raspunsul la aceste intrebari, chiar daca pentru moment sint doar pentru cultura noastra generala...![]()
Gabitzam, imi pare rau pentru buba lui Andrei! Sper sa-i treaca cit mai repede si fara urme. Si normal ca esti obosita, daca esti insarcinata... Cind imi aduc aminte de primele luni de la sarcina asta si acum mi se face rau cind imi dau seama cit de rau a putut sa-mi fie si cit de somn imi era... Nici Tudora nu reactioneaza si la inceput chiar nu ma asculta, la burtica... Daca nu prea devreme (eu am facut-o dupa 3 luni la ultimele doua sarcini, ca sa fiu sigura ca totul e bine si ca s-a prins), poti sa-i arati poze, chiar si cele pe despre copii, de la fiecare luna in parte. Vei spune ca nu intelege, dar inteleg perfect ce se intimpla, iar ceea ce nu inteleg simt instinctiv, ca niste animalute, si e mai bine sa fie lamurita problema in capul lor cu imagini, decit sa simta si sa nu stie cum sa reactioneze. SI pe Youtube gasesti filmulete cu bebe in burtica, desi alea sint cam inspaimintatoare pentru un copil mic, ca bebelusii arata ca niste extraterestri...
Laura, da, aici le gasesti numai in franceza sau bilingve sau numai in engleza, dar nu prea iti dai seama la toate inainte de a le desface, ca pe cutie scrie una si inauntru am gasit alta. Eu nu sint multumita deloc de jucariile pe care le gasesti pe aici, cred ca in State se gasesc cele mai frumoase si mai bune la pret. Am mai fost in ultimul timp prin magazinele de jucarii, ca imi propusesem sa le mai iau si lor, dar pe cuvint daca imi place ceva. Sa-mi arati si mie cind te hotarasti ce vrei sa le iei, poate imi dai si mie idei de ce sa le caut. Adevarul ca nici nu am rabdare sa caut, intru in magazin si cind vad cit de multe sint mi-e greu sa stau cite o ora sau doua printre rafturi sa le caut pe cele cu adevarat interesante.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
36+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
ChrisDun spune:
Adina, chiar ca sunteti ghinionisti!
Nelia, trebuie sa te loghezi pe contul comun pentru ca sa-mi poti vedea pozele (eu le tin pe privat, ca n-am kef sa se uite oricine la ele
)
Monule, taaaare ma bucur ca veniti
. Cand vrei, iti dau detalii despre locatie, pe pm sau pe ym. Restul fetelor nimic ?
Cornelia 
iuliana spune:
Intru sa mai spun si eu 2 cuvintele despre mindra mea. E cuminte, si o cam incaseaza de la sor-sa, insa nici ea nu se lasa si, daca ati vedea-o cum o alearga pe asta mare sa se rezbune, v-ati prapadi de ris. Are 3 saptamni de cind nu mai plinge deloc la scoala, ba chiar imi spune bye-bye inainte de a iesi din clasa. Iiplace si nu ii mai spune educatoarei Carrots:) ci Miss Carol, asa cum o cheama si Miss Carol era cam trista ca ii placea cum o striga Diana. Nu mai plinge nici cind plec de acasa la scoala, ceea ce e o mare usurare.
De Halloween a fost Belle din Frumoasa si Bestia. Fugea cit putea pe la casele oamenilor sa ceara bombonele si era tare incintata.
Vorbeste binisor, inteleg ce vrea, o imita pe Emma tot timpul si invata si de la gradinita multe cuvinte. E f. politicoasa, toata ziua zice scuze, imi pare rau, nu multumesc, multumesc, cu placere. Chiar daca Emma trebuie sa zica sorry sau thank you, zice ea in locul ei
. Acum o saptamina a reusit sa piarda si a 5-a pereche de cercei. Sa vedem cit timp o sa ii tina pe astia noi in ureche :(.
Le-am cumparat patuturi de fetite mari, sperind ca o sa doarma toata noaptea acolo, dar tot ne viziteaza, cel putin capra mare cu siguranta.
Emma a avut la balet un spectacol pe scena unui teatru si in ziua de repetitie Diana a facut un scandal monstru ca nu intelegea de ce nu e si ea acolo sus pe scena. A trebuit sa iasa ta-su afara din sala:). La spectacolul in sine (Vrajitorul din Oz) a avut rabdare 1 ora juma si a stat cuminte-cumintica, f. interesata de dans. Nu ma asteptam la asa ceva.
La noi inca e cald afara, fetele sint sanatoase si sper sa fie asa si in continuare. Noi nu avem niciodata zapada aici (sint o fericita pentru ca urasc frigul si tot ce aduce cu el), asa ca nu a inceput inca sezonul de boli. Dupa cite am inteles si noiembrie o sa fie caldut.
Sint in lipsa de "indicatii" de la fete cu ce ar vrea ele de Mos Craciun. Anul asta nici una nu e innebunita dupa ceva in special.
New mami, pretul la casuta e mai mult decit bun . Aici la pretul asta gasesti o casa veche de cel putin 40 de ani si cu un sq. footage mult mai mic. Daca o cumparati, sa o stapiniti sanatosi.
Loreen, merci pentru comentariile la poze:). Esti o draguta.
Pun si eu mai multe poze acum pentru cine are timp:)
http://good-times.webshots.com/album/561215139oqyPdL
http://good-times.webshots.com/album/561217482cpTowa
http://good-times.webshots.com/album/561215628KxwEoz
http://good-times.webshots.com/album/560792088nrdrih
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
nelia spune:
Iuliana, am vazut pozele si filmuletele. Ce v-ati mai distrat! Iar printesele sint frumusele foc, desi mi s-au parut cam tristute. Rochiile sint de vis!
ChrisDun, eu am fost pe contul comun, dar nu am vazut poze de la voi, pe restul da.
Am pus si eu citeva poze recente pe www.dropshots.com/aurice
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
36+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
nelia spune:
ChrisDun, gata, le-am vazut, nu stiu de ce aseara nu am reusit. E superba blondina ta!
patriciaRO spune:
Loreen, uite aici ceva babesc cica care da rezultate despre CADEREA PARULUI!
* Se tamponeaza locul afectat cu alcool iodat, apoi se face un mujdei de usturoi care se aplica pe aceasta zona. Inainte de culcare, se va spala pe cap. Dupa aproximativ 6 luni, parul incepe sa creasca din nou, des si sanatos.
* Se face un amestec din trei catei de usturoi pisati, la care se adauga o lingurita de otet. Cu ajutorul unui tampon de tifon umezit in amestec se freaca energic locul afectat. Procedeul se repeta de 3 ori/zi, circa o saptamana.
* Se face o infuzie din patru linguri de pulbere de obligeana (Acorus calamus), peste care se toarna 500 ml apa clocotita. Se lasa acoperita 25 de minute, se strecoara si se aplica cataplasme de doua-trei ori/zi, cu o panza inmuita in infuzie. La fel de buna este si tinctura de pedicuta sau de urzica, cu care se frictioneaza radacinile parului, de mai multe ori pe saptamana...
* Se face intr-o sticla cu gatul nu foarte larg (o sticla de sampon) un amestec in parti egale: ulei de ricin, gaz si coniac (sau rom) si alcool de 60-70 grade. Inainte de folosire se agita bine sticla si se obtine o emulsie laptoasa. Se spala parul si dupa ce s-a uscat (se evita feonul), se inmoaie putina vata in emulsia formata prin agitare, se scurge bine excesul prin presare pe buza flaconului si se freaca bine radacina parului procedand ca la vopsit (dand firele de par deoparte). Daca in final parul pieptanat are un aspect gras, unsuros, inseamna ca vata nu a fost bine stoarsa si a imbacsit atat radacina, cat si parul. Se spala din nou si se reia tamponarea. Se evita spalarea prea frecventa a parului!
* Se taie rostopasca marunt, se umple o sticla de 1 litru pe trei sferturi, se toarna deasupra otet de mere si se lasa la macerat timp de 3 saptamani. Se filtreaza si se frictioneaza capul la fiecare 2 zile.
Iuliana, vazut poze, ce cumintele stau fetele cand tati scobeste in dovlecel. Frumoase foc. Ptiu sa nu le deochi!
Nelia, vazut pozici. Ce frumos pozeaza. Pupam al voi!
Noi am fost la cumparaturi si ne-am intors varza de oboseala la pranz si tot nu am gasit ce cautam. Am zis ca mai incercam inainte de Craciun!
Pifosul are o noua expresie: "Ti-am zis eu" asta referitor ca-i ziceam lui ta-su ca mai venim... Si el repede...
invata toata alea fratioare...
Beatrice, mami de
Alex pifos
loreen spune:
Beatrice mi-am notat leacurile,ins ama sa le practic cand voifi in concediu ca nu ma pot duce duhnind a usturoi la munca...am o colega la munca care mananca dimineatza pe stomacul gol...nu pot sa-ti spun in ce hal pute...efectiv mori ...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
babygirl spune:
vine ploaia, bine-mi pare, mobila o mai vad, oare?
se anunta o sapt cu ploi, asa ca tzutzu mobila montata, ca deh, au mesterii papuc,si nu putem lasa palu-n ploaie.
loreen, cum doarme fii-ta in masina, soro? era sa cad pe jos cand am vazut pozele.
Am o nelamurire. Cum sa primesti amenda pt ca ai reparat acoperisul?