Copiluti de mai-iunie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 8
ChrisDun spune:
Neata!
Multumim de aprecieri la adresa pozelor Carinei... Daca ar sta la pozat ar fi taaaare frumos, dar nu sta, d'apai sa mai si zambeasca
In fine, bine ca am reusit s-o pozam, ca se facusera vreo doua luni de cand nu o mai trasesem in poze ...
Fetele din Bucuresti, carora v-am dat ieri mesaj pe yahoo messenger, cred ca m-am ramolit si am scris septembrie in loc de noiembrie... noroc ca s-a prins Florentina
. Am mai intrebat si am inteles ca tipul isi lanseaza afacerea in modul acesta, adica pe viitor o sa ia bani pe asa ceva (exact cum am vazut ca se face in SUA). Oricum, noi o sa fim acolo pe la 10.00 (ora de incepere), si pe parcursul zilei, daca vine vreuna din voi, incercam sa venim sa ne vedem, ca stam aproape. O sa incerc sa pozez afisul si sa il trimit pe contul comun. Aici pe site nu vreau sa fac reclama, ca cine stie in ce belele intru ![]()
Duminica placuta!
babygirl spune:
Monule, va doresc sa terminati cat mai repede. Spor la treaba si sa va iasa frumos.
Loreen, 6 luni avem si noi de cand a inceput nebunia: Vanzare ap, mutare, aprobari pt renovare, renovare. Cred ca am imbatranit 5 ani, pe bune! Tapetul ..? Hm...Au muncit bine baietii, dar cu tapetul au cam sfeclit-o. Se putea mai bine. Acum sa vedem cat rezista...In dormitor m-am enervat ca mi-au lasat un spatiu de 5cm de la tavan (cat masura bolobocul) pe motiv va tavanul nu e drept si nu-l poate pune in buza. In fine, astea-s deja detalii prea fine, si sa zicem ca trec peste ele.Ieri am reusit sa mutam 80% din lucrurile de la bunica, terminam azi, facem curat si chemam bunica exilata. Partea buna a zilei de ieri a fost ca am montat impreuna cu fratele sotului masa de la bucatarie, un dulapior-rulou tot pt bucatarie si un dulap suspendat pt baie si a fost FUN pt ca a trebuit sa ne descurcam cu surubele lipsa, cu bucati de lemn deformate in care nu intrau bine suruburile. Nu mai recomand Ikea decat daca n-ai bani de alte nume si ai acasa un barbat priceput+ o trusa completa de atelier, ca altfel ramai cu lemnul/palul in mana. Sa vedem distractie cand montam paturile, ca-mi spunea Mihai ca la astea lipseste banda care prinde somiera, ca tb sa cumparam pistol cu capse...In fine, dupa ce terminam pe bune ca ma apuc sa scriu cum am montat fiecare corp Ikea:))Pana una-alta avem in bucatarie montata o masa, asa ca bucataria macar prinde contur...Multumesc ca esti cu gandul la noi si ca-mi dai prilejul sa ma mai descarc.
loreen spune:
Buna dimineatza...
Nelia mersi mult pentru oferta ,insa eu vreau sa iau de pe amazon.com ...nu din magazine ca n-as vrea sa sochez copilul cu vreo franceza dubioasa...cumnata mea sta in Calgary si ii voi confiona un mail siropos sa vaz ce-mi zice...
Anca banuiesc ca-ti vei lua cele doua zile binemeritate cand va fi cazul sa va mutati...indiferent de situatie sigur casa va arata splendid...ti-am zis d eprima ora ca este efectiv superba...si nu e scumpa deloc,eu facand comparatie cu preturile de aici...
Monu spor la dezastru...sa terminati repede si neparat poze c am-ai facut curioasa cu camera jumate cu jumate...
Adina n-am mai pus la socoteala lunile de la vanzarea efectiva,care s-a petrecut in februarie...noi nici acuma nu am primit autorizatia de demolare desi stam de 2 ani aici...dar aici e povestea cu spaga la primar...
Este strigator la tot ce-nseamna bun simt si responsabilitate in ceea ce priveste munca la noi...
Cu tapetul iti spusesem ca asa va fi...in Romania exista tapet,dar nu si cine sa-l puna...ca sa indrepte peretii puteau sa puna rigips si gata...
Per ansamblu sunt convinsa ca va iesi frumos si cum a fost si la mine in poza nu se vede nimic...satui fiind sigur va fi un paradis pentru voi,in ciuda unor mici sau mari inadvertente...
Gabitza vorba Ancai da oare de ce oi fi obosita...uiti sau faci abstractie de sarcina?!Baga-te la hibernare pana in trimestrul II...
V-ati gandit la vreo varianta pentru ai spune lui Andrei?!
Beatrice saru'pentru gandul bun...citeam undeva ca pe fond de stres nu cade parul,in schimb cade din cauza carentelor...ceea ce la mine nu se justifica pentru ca mananc mai mult decat sanatos...sper sa fie ceva cat mai trecator...
Elisor pe unde esti?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Laura, am incercat sa-i zic lui Andrei dar nu ma baga in seama, parca as vorbi cu altcineva.
Ieri a fost o faza draguta intr-un magazin, am intrat sa-i probam o pereche de ghetute. Vanzatoarea avea burtica mare, cam de luna a 7a. Dupa ce l-am descaltat de ghete a zbughit-o in ciorapi prin incapere si s-a dus glont la tanti si i-a pus manuta pe burtica si zambea
Nu stiu ce o fi fost in capul lui, ca el nu stie schema cu burtica si bebe inside.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ChrisDun spune:
Gata, am trimis explicatiile prin e-mail, pe contul comun si cu dedicatie speciala lui Fran, care nu prea are timp de intrat pe alte conturi si site-uri
Am atasat si poze cu afisele in cauza.
Adina, imi pare rau ca ati patit asa cu Ikea... noi n-am luat prea multe mobile de la ei, dar ce am cumparat pana acum (un dulap de pantofi Nyland, o comoda Rast, doua corpuri suspendate de bucatarie + o alta comoda pe care si le-a luat sor-mea si le-am montat impreuna) a fost complet (mai putin un "surub" de lemn, care era distrus si a trebuit sa-si confectioneze sotul meu unul ad-hoc). Eu am noroc de sotz surubaretz si doritor de surubareala, de Emi nu mai spun, ca e tot timpul pe langa el. Acum chiar ma gandesc sa ii iau pentru Craciun camionul de scule pe care l-am vazut la Miniblu
... dar sotul zice ca nu vrea sa o incurajeze cu bricolajul
.
Numai bine!
Cornelia spune:
NewMami, sa stapaniti sanatosi casuta!
Multumesc pt. cuvintele frumoase. Spre rusinea mea, nu am notat perlele copiilor si deja am uitat o mare parte. Cred c amai repede apelez la memoria voastra, ca a mea, va spunema ca e rablagita.
Zilele astea ma gandeam la primull cuvant cu inteles pe care l-a spus Stefan si radeam de una singura. A fost kk. Si imi amintesc ce fata zambareata avea si pe Maria ingrozita, spunand: "a inceput!"
. Mare dreptate avea sa fie ingrijorata, ca Stefanu spune multe prostioare in prezent.
Chris, am vazut si eu printesa. Superba! Tare as vrea sa pot apela si eu la un fotograf asa de talentat
.
Adina, imi pare rau de incurcaturile cu mobila. Nici eu nu am avu nici o problema cu mobila de la Ikea. Noi chiar ne-am minunat cat de la fix s-au potrivit toate si cum nu a lipsit nici macar un surubel. Si avem o ditamai biblioteca plus camera copiilor, luate pe bucati.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze
babygirl spune:
Laura, habar n-ai cat ma mai linistesc citind ce-mi scrii. Am ramas cu gura cascata citind ca dupa 2 ani inca n-ati primit autorizatiile. Jeeeesus!!! Foarte mult. Stiam ca se poate intinde pana la 10 luni, dar 2 ani!!! Noi cu interventii si tupeu PESTE TOT (pt ca stii ca este nevoie de o gramada de acte de la diverse institutii) am scapat in 3 luni si tot mi s-a parut mult.Imi pare rau ca nu ne-am apucat si noi inainte de renovat, dar ii era frica sotului de vecinii batrani care stau cu ochii pe noi. Ne-am mutat intr-un bloc plin de pensionari care fac sedinte administrative saptamanal!!! Din pacate, desi se lauda cu o comisie admin grozava, acum o sapt, cand s-a spart teava comuna de caldura ne-au lasat sa reparam noi pe banii nostri, desi era obligatia administratiei!!! S-au dus scurt 20mil si acum nu stiu cum sa o conving pe administratoare ca macar sa mi-i scada de la intretinere.Nu-i nici datoria nici obligatia mea sa repar tevile comune, chiar daca se strica in ap meu.
Pe ansamblu suntem multumiti de MC. La tapet au sfeclit-o, dar nu erau specializati in asa ceva. In rest chiar au facut treaba buna.Cel putin gresia/faianta este pusa impecabil, desi le-am dat batai de cap la baie unde avem niste placi imense.
Chris, sunt convinsa ca sunt si lucruri mai bune la Ikea asa cum stiu ca sunt si oameni mai putin ghinionisti decat noi in perioada asta..:) La noi a trebuit sa iasa toate prost ianinte pana sa iasa bine finalul. Si n-am terminat..Am luat destule lucruri de la Ikea, sa vedem acum ce viata vor avea...
monu spune:
Chris, am citit mail si sa stii ca noi venim cu tot cu ambele fete. Mi se pare o ocazie super faina de socializare pentru copii. Vreti nu vreti
noi venim.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
monu spune:
Nu ar fi fain sa ne vedem cat mai multe acolo si sa facem si o poza faina de grup????
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.