Copiluti de mai-iunie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am intrat doar sa citesc rapid si sa va salut, ca sa nu credeti ca am fugit la spital... Nu am timp nici sa respir! Va pup!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">36+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 22 de zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna!
Intram si noi in clubul "Ataaa- ataaaa" in miezul noptii. Se riudica in fund si incepe pe un ton plangaret: Ataaaa, ataaaa. Se linisteste dupa un timp si scoate un oftat: tatiii, tatiii - il ia de gat pe tati, il pupa si adoarme la loc.
De asemenea, revolta maxima. Nu ii mai place Alexandru, nu il mai vrea, dar in acelasi timp el ne "ubeste asa: tati, mami, Andutzu mic" si spune fara sa il intrebe nimeni, in timp ce se joaca. Este scuipacios rau. Cum nu ii convine ceva, scuipa. Limba nu o mai scoate ca i-am zis ca vine musca si il ciupeste (uraste toate zburatoarele).
Imi raspunde la orice nu ii convine si nu se potoleste pana nu ii zic ca il dau pe hol. Atunci prin minune se linisteste. Il paruieste pe Alexandru, dar daca ii zic ca tb sa merg sa ii fac lui ceva bun, imediat se executa si are grija de cel mic. Dar o sa treaca si perioada asta.
Acum sunt muciosi amandoi si eu-s nervoasa si suparata ca mi-a gasit dr. un maaare chist pe un ovar. Astept sa treaca lunaasta de tratamernt sa vad ce mai face "creatura", sper sa se resoarba. In rest... toate bune.
Pun pe contul comun linkurile la Trenuletul muzical
Pupici

Aurasa - mami de Catalin si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Sanatate la puiutii bolnavi!
Aurasa, sper sa scapi de chist cu tratamentul!

sa vedeti ce sunt, am recitit pe fuga ultimele 5 capitole, poate asa reusesc sa descopar misterul...imi amintesc ca la un moment dat o fata a scris ca "au venit rusii" si eu am zis (in gand sau in scris) "ce coincidenta, si mie!"...caut, caut si gasesc! da' in 26 septembrie! ioi heeelpppp....daca atunci a fost inseamna c-am pus-o original! acuma stau si-mi bat capul, eram sigura c-am notat data si ia-o de unde nu-i!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Tdi, asa am facut si eu cind mi-am dat seama ca nu-mi vine... am luat subiectul la depanat, imi adusesem aminte ca am spus ca ma doare cumplit capul din cauza ca mi-a venit, am gasit data, mi s-a parut mult prea indepartata - am zis ca nu are cum sa fie, dar rau imi era, am luat un test, si inca unul, si inca unul, toate trei pozitive... si uite-ma unde am ajuns! La noi era oricum dorit, dar la voi, daca ar fi... cum stati la acest capitol!?! Pina una alta sper din tot sufletul sa fie asa cum iti doresti.
Aurasa, si ale mele trec printr-o faza de paruiala, care pe care... nu stiu cum sa le fac sa se mai potoleasca, ca urla amindoua pentru aceeasi jucarie, numai ca Tudora este mai mare, la tine e mai periculos, ca trebuie sa stai cu ochii pe cel mic. Sanatate multa, sper sa se absoarba chistul despre care vorbeai.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">36+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 22 de zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Nelia draga, daca-i sa fie e clar binevenit, este un dar de la D-zeu! in adancul sufletului ne-am mai dori un bebe insa suntem constienti ca ar fi un efort mult prea mare pentru noi si ne-am hotarat sa ne oprim la atomika. cum zicea si cuscra, daca D-zeu ar fi vrut sa am mai multi copii imi dadea unul mai linistit la prima tura!
mai astept pana vineri, daca nu se intampla nimic imi cumpar test.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Tdi, fa un test!!!

Sa stii ca daca primul copil e atomic, exista o lege a compensatiei si al doilea e linistit .

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Ce aiurita sunt! An uitat sa amintesc si de partile bune: joc fotbal cu baiatul meu, ne amuzam de te miri ce, ne uitam la filmele lui preferate, cantam , dansam, il invatam pe Alexandru sa vorbeasca.

TDI - fa un test !!!

Mie mi-au venit rusii acum dupa o serie de tratament, ca nu mai aparusera de o luna si ceva. Si am facut vreo 6 teste de sarcina.

Aurasa - mami de Catalin si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Tdi sa stii ca are dreptate Cornelia cu compensatia,mama ce bine le stiu si eu pe pielea mea ...putea sa fie invers la mine,insa e bine si asa...dar vorba babilor...cati da Domnu',numa 2 sa fie...

Cornelia ma uitam la poze si nu stiam ce sa fac sa rad sau sa plang...daca nu ar fi avut mochete diferite la culoare ziceam ca-i la mine in casa

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

tdi, n-ai facut inca testul..:) citind ce i-ai raspus neliei ma gandeam ca tot asa gandim si noi..in adancul sufletului ne-am mai dori unul, dar acum, ca nu este, ne gandim ca ne-ar fi greu. totusi, daca s-ar intampla, cred ca dupa soc ar veni o imensa bucurie.

copii care vorbesc in somn? si fii-mea, si fii-mea! zice diverse, din pacate imi pare cam agitata, nu pare a avea vise cu zane. o data s-a pus pe un ras grozav in somn. a trezit toata casa, am aprins lumina, dar mai zambea doar in somnul ei profund. in rest, se agita, se ridica si-n fundulet.

imi astept sotul sa ma duca la ap sa-mi vad bucataria gata. azi au montat si dulapul de pe hol. cica l-au bagat la marele fix...cu niste zgarieturi pe pereti. maine vine si restul parchetului, iar vineri mai vine un zidar sa-mi faca retusurile dupa montarea mobilei si a parchetului.oare ne indreptam spre bine..?o sa fac niste poze, asa ca cine e curios, maine pe mess...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, suntem in grafic cu renovarea

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput