Copiluti de mai-iunie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 12
gabitzam spune:
I-am tras niste poze lui Andrei cu machiajul capatat ieri. Nu se mai vede asa tragic, ca s-a dus umflatura si nu mai e chiar ca ieri. Vedeti poze www.dropshots.com/gabitzam2#date/2007-11-05" target="_blank">aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
quote:
Originally posted by Ada_74
Androix, ti-am trimis un pm
Sarumina, am trimis mail.
Nelia, se pare ca am fost prea proasta si pana la urma nu vad acum in acest moment vreo alta iesire din situatia asta decat sa platesc.
Andreea
patriciaRO spune:
Gabitza, saracutul ce machiat este, dar tot dulce rau a ramas. Va pup dulce! o sa treaca!
Gusta, mama, eu una, m-as bucura nespus sa mearga la gradi si as fi cea mai fericita. Fiindca invata lucruri noi, se "maturizeaza", in ideea ca nu o sa mai faca prostii, poate judeca altfel si tot asa... Adica ceva bun din asta iese.
Eu pe Alex, vreau sa-l dau si la scoala de cercetasi in afara de gradinita. Aici au niste programe tare faine si vreau sa faca cat mai multe, sa stie sa se descurce. Eu abia astept.
Sigur, ca o sa fie altfel fara Mara in cazul vostru, insa sunt cateva ore. In timpul asta iti faci treburile si te mai linistesti si tu!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Pinacolada spune:
Salutare! Sunt in trecere pe la voi...eu sunt din " piticandromul festiv 2005"si am venit pe la voi sa va cer ajutorul in ceea ce priveste inchirierea unui loc de joaca pentru serbarea varstei de 2 ani! stie cineva?
Unde am sunat eu, respectiv la Mobexpert, Kid's Dream nu mai au liber pt sambata asta!
Daca mai stiti de altul care va placut va rog din suflet sa-mi ziceti si mie!
Mercic mult de tot!!!!!!!!!!!!!!1
loreen spune:
Gabitza cum iti spuneam eu nu pot accesa dropshotul...oare ce naiba or avea...
Ma uit la stiri si ma ia cu dezgust...bat campii despre colegul meu care s-a sinucis intr-un hal anapoda...in primul rand avea 33 de ani si nu 35 cum o trag astia intr-una.Ce-i drept nu poti da tot afara din bucataria interna dar nici sa fabulezi asa aiurea,ca-n telenovele...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Chiar ma gandeam la tine, Laura, cand au dat stirea aia, ca tu trebuie sa stii despre ce e vorba.
La mine merge Dropshots bine.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Pinacolada, ati incercat la booboo jungle?
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
loreen spune:
Da Gabitza stiu atata cat s-a putut afla in cateva ore...nimeni nu stie exact ce s-a intamplat, a fost un soc pentru toti,mai ales pentru echipajul navei...insa presa e atotstiutoare...ma mir c anu i-au tinut lumanarea...
Bai numa io pot face asa ceva... mi-am luat de lucru acasa si mi-am uitat incarcatorul de laptop la birou...imi vine sa ma gatui...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
nelia spune:
Androix, 50 de milioane, mi-e rau!!! Pling eu dupa banii tai, imi imaginez in ce stare esti tu.
Gabitzam, am vazut pozele cu Andrei lovit, tot frumusel e si asa, ba parca e si mai si... ca iti vine sa-l iei in brate si sa-l consolezi. Cum te mai simti?
Eu astazi mi-am culturalizat piticul mai mult ca de obicei, am ascultat toata ziua muzica, mai ales clasica, acum ascult Imperialul... Stiti ce-i place!?! Se misca, se intoarce, se foieste, dar nu agitat, ci asa finut, ca si cum s-ar intinde... cind se termina muzica se opreste si el.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
36+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 23 de zile!
Cornelia spune:
Buna!
Pupici ochisorului lui Andrei!
Laura, nu iti bate capul, ca nici macar eu nu stiu de ce trebuia sa ma suni
.
Androix, foarte aiurea cu banii aia. Poate totusi ai castig de cauza.
Nelia, ce putin mai ai pana nasti! Acum iti vad si eu semnatura.
Gusta, zic si eu sa vezi partea plina a paharului: Mara va socializa si tu vei avea putin timp pt. tine.
La noi s-a intamplat minunea si am putut sa il las pe Stefna 1 ora si jumatate la un club de copii. Era cu Maria si abia daca s-a prins ca am fost plecata. I s-a spus ca sunt afara si vorbesc cu cineva
. Fata de acum o sapt. cand nu s-a dezlipit efectiv de mine, e un mare progres.
Dupa ce ca e plin de bubitze si e la regim strict, de cateva ore face pipi din 10 in 10 minute. Sa ii fac o urocultura? Altceva? Maine nu am cum sa ajung cu el la doctor pana seara. Nu are nimic in rest, este extrem de vioi si nu se plange de nimic.
Va pup,
Cornelia