Copiluti de mai-iunie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 11
Danelutza spune:
Buna ziua si de la mine, sanatate la pitici si pupici la cei cu bubuta.
Am sunat la doctor sa fac si eu un control de femeie nesanatoasa, m-a lamurit tun si pentru ca sint foarte aglomerati si vin sarbautorile, am fost programata pe data de 9 ianuarie 2008 

, numai daca mor am voie sa ma duc la urgenta in spitalul municipal 
Ma duc sa citesc ce-ati mai scris, c-am ramas in urma cu temele.
Isabella mai nou zice ca o cheama "Itabella" si cinta toata ziua "tito, putana", gata l-a facut pe tat'su curva de pus la coltul strazii
. I-a dat tat'su peste gurita aseara, cica vorbeste prostii, iar eu i-am replicat, ca una peste gura trebuia sa primeasca el, ca sa nu vorbeasca urit in prezenta ei. aaa, sa mai povestesc ca, a intrat peste el in timp ce-si punea chilotii, arata cu minuta si ridea de "strumentul" vazut la tat'su, asa ca am avut ora de educatie sexuala. I-am explicat ca Isabella si mami au pasarica, pe asta o stia, iar tati are cuculet, iar ea foarte incintata repeta "cuculet". ![]()
Acum chiar ca dispar, sper sa apar mai pe seara 

loreen spune:
Gabi stai linistita cu vorbitul...io m-am consolat cu gandul ca nu vrea nu ca nu poate sau nu stie...vine la mine si din gesturi imi arata ca vrea sa manance sau sa bea ceva.Si ma dau la ea si ii spun ca nu inteleg ...sa vezi cum incepe ..."mami og mumos vleau bunu"...asa ca ....
Gabitza cred ca aveti un machiaj super...si eu avertizasem atunci femeia sa nu aiba socuri electrice cand o va vedea pe Delia...acuma ma avertizeaza ea pe mine...
Tdi ca sunteti sanatoase asta e ok atunci...
cat priveste nebunia imigrantilor,nu neg ca sunt toate pramatiile pe-acolo,insa generalizarea si categorisirea tuturor dupa chipul si asemanarea unui e deplasata...plus coeficientul de exagerare si uite asa se face ziarele cu tiraje impresionate...cum e la noi acuma sexul oral al lui Columbeanu...
Cat priveste calutul eheee e fumata treaba...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gusta spune:
Sunt pusa in fata faptului implinit.Mara de pe 16 se va duce la gradinita acele 3 ore de 4 ori pe saptamana.Iar eu plang cu scrisoarea in mana realizez ca a trecut timpul ca am un pui mare si numai are nevoie asa de mult de mine.Deja sunt sigura ca pe 16 am sa ma umflu de plans nici nu stiu cum va reactiona cu alti copii fara mine.Stiu ziceti-mi ca sunt nebuna da sunt umflata de plans si ma uit la ea ca i-am zis gata de acuma te duci la copii si mi-a zis un categoric nu dar cred ca mai tarziu va fi da.
Marilena si Mara Augusta
nelia spune:
Gusta, ar fi bine sa nu te vada plingind si sa nu-i spui te duci la copii pe un ton trist, ci trebuie sa-i prezinti asta ca pe o bucurie: woau, ce norocoasa esti ca te vei duce si te vei juca cu copiii de virsta ta si cu alte jucarii decit cele de acasa!!! Pentru ca Mara inregistreaza si absoarbe ca un burete tot ce spui si tot ce simti tu acum si daca pentru tine e o tristete atit de mare ca se duce la copii incit plingi din cauza asta, asa va fi si pentru ea. Si s-ar putea sa vrei sa fie altfel cind vei fi obligata sa o lasi acolo, veti suferi amindoua si nu-ti va pica bine. In rest, te inteleg perfect, nu te consider nebuna, e normal sa simti asa... cind am gasit mesajul pe robot ca am loc la gradinita pentru Agata (dupa ce cautasem un an gradinita si ce gaseam nu-mi convenea si unde imi placea nu erau locuri), intii am chiuit de bucurie si apoi m-a pufnit plinsul: cum sa-mi dau eu puiul la gradinita sa-l las din mina mea, sa stea cu oameni straini, sa nu stiu e ce face in fiecare minuntel!?! Si inca mai simt asta vis-à-vis de amindoua si la cum ma stiu, probabil ca o voi simti si cind vor fi cu sotul in pat! Dar nu ma pot abtine...
Miercuri, de Halloween, cind a venit taticul fetitei la care a fost invitata pentru trick or treat si am vazut-o pe Agata plecind, de mina cu el, urcindu-se in masina lui, am simtit ca un junghi in inima si primul gind pe care l-am avut a fost: unde trimit eu copilul!?! Si m-a apucat pentru citeva momente un sentiment de panica de-mi venea sa strig dupa ei si sa-mi iau copilul inapoi. M-am calmat imediat ca o trimit la o distractie pe care o asteapta un an de zile, era imbracata in vrajitoare si avea sa se simta bine la orice exclamatie de woau, ce rochie ai! Dar junghiul din inima nu m-a parasit pina cind nu am vazut-o acasa, nu mai spun de cite ori am fost tentata sa pun mina pe telefon si sa sun la parintii fetitei si sa intreb daca totul e in regula...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
36+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 23 de zile!
monu spune:
pt mamele de fete - nu aveti cateodata sentimentul acela de panica, junghi in inima cum zice Nelia cand va ganditi ca fetele cresc si vor merge la gradi, la scoala la facultate, cu prietenii la joaca sau in discoteca? pe mine ma apuca groaza ca am sentimentul neputintei in sensul ca imi vine sa angajez un bodyguard pt fete. Poate exagerez, dar in ziua de azi parca lipsa de siguranta/securitate pt fete este mai mare.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Ada_74 spune:
Buna seara
Gusta, subscriu la ce a spus Nelia, nu trebuie sa te vada suparata si nelinistita. Cu Sergiu a trebuit sa-mi fac eu intai educatie, si abia dupa asta s-a linistit si el. Am avut vreo luna in care plangea de cand se trezea pana cand il bagam pe usa clasei. Dupa aia se oprea ca prin minune. Bine, la inceput el se si plictisea acolo, ca fusese dat la grupa mica (de sugari), dar la Mara nu o sa fie cazul. Si inca un sfat pe care ni l-au dat educatoarele - niciodata sa nu amenintam copilul ca il lasam la gradinita. Eu i-am trantit-o odata intr-un moment de enervare, i-am spus ca a doua zi n-o sa-l mai iau de acolo daca nu se potoleste, si mi-a iesit pe nas greseala asta.
Eu sunt convinsa ca or sa-ti prinda foarte bine 4 ore de liniste.
Laura, o sa-ti dau un telefon ca sa ma memorezi ![]()
Cine imi spune si mie ce cont comun avem si ce parola? Ca am adunato gramada de desene de colorat pentru gradinita si poate le vreti si voi. Si cu ocazia asta vad si eu pozele Carinei
.
Va pup, Lili
Androix spune:
M-a facut statul buna de plata vreo 50 de milioane din cauza unui contabil imbecil care mi-a depus o declaratie de tva gresita si cum toata treaba e incheiata de ani de zile s-au gandit sa ma execute silit in cel mai scurt timp daca nu paltesc evident 
Am o stare de-mi vine sa iau pe cineva la palme. Daca stiti cum pot sa aflu cand a fost publicata desfiintarea firmei in monitorul oficial va rog spuneti-mi si mie. Sa mor io, firma asta a fost paguba pe toata linia. Nu am castigat UN CENT! Tara de kkt! Ca ma apuca si pe mine ceea ce de obicei ma enerveaza cand ii aud pe alti gandind...
Andreea
nelia spune:
Androix, imi pare rau! Sper ca rezolvi, ca doar n-o sa platesti, nu!?!
Lili, greseala asta am facut-o si eu cu Agata, cind era obraznica si nu ma asculta i-am spus de vreo citeva ori ca mai bine as las-o la service de garde la scoala pina la ora 6, cum stau mai toti copiii, asa nu ma mai supar nici eu, nu mai e nici ea certata... Ei, cind am fost nevoita chiar sa o las din motive obiective (sarcina la inceput si rau cit cuprinde, doctor, analize, teme, examene) bocea de sarea camesa de pe ea, cica o las acolo pentru ca sint suparata, desi ii explicam ca nu de asta, ea o tinea una si buna si ma ruga si imi promitea ca voi fi cuminte numai sa nu o las acolo, desi dupa ce statea si o intrebam cum a fost imi spunea ca s-a simtit bine, s-a jucat... In prima zi am luat-o umflata de plins si avea 6 ani, nu 2, mai ales ca am sunat ca nu pot ajunge si ea nu stia ca ramine! Si m-am invatat minte, nu mai amenint copilul ca il pedepsesc cu lucruri pe care intr-o zi probabil ca voi nevoita chiar sa le fac.
Si ca sa vedeti coincidenta, tocmai de asta intrasem, ca sa va propun sa vorbim despe santaj! Da, oricit de dur ar suna, asa se numeste, chiar daca e facut in scopuri educative. Am auzit-o pe Agata aseara spunindu-i Tudorei: daca imi spargi balonul, nu ma mai joc niciodata cu tine, dar niciodata! Daca mi-l dai si nu mi-l spargi, iti dau sa te joci cit vrei tu jocul cu Mica Sirena! Si mi s-a strins inima, pentru ca ne-am recunoscut pe noi, parintii si adultii, in vorbele ei. Nu mi-a placut conditionarea si felul in care a sunat ce a spus, nu am putut sa o cert, ca nu aveam de ce... Dar cum sa scap de acest daca pe care, din lipsa de alte metode care necesita un timp mai indelungat de abordare, un efort si o stapinire de sine clar mai mari, il folosesc si eu si sotul zilnic cu copiii: daca papi tot, nu stiu ce faci, daca iti stringi in camera la fel, daca nu stiu ce, iti dau voie sa faci nu stiu ce... Cind sint mici nu ne dam seama, dar cei care au si copii mai mari stiu despre ce vorbesc - e cumplit sa te vezi oglindita in copilul tau, ma refer la aspectele negative: vorbe, limbaj, gesturi, comportament, metode de abordare in relatiile cu ceilalti... Voi cum procedati!?!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
36+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 23 de zile!
loreen spune:
Gusta priveste partea splendida a lucrurilor...3-4 ore vei fi numai a ta... iti vei aseza lucrurile in viatza...pentru ca stii prea bine ca Marei ii va fi foarte bine acolo...stiu ca este greu insa stiu ca le este bine asa ca mai ai timp sa-ti spui asta...
Lili m-a sunat o cunostiinta acuma sa-mi spuna ca avem magazin Coccodrillo in Constanta,undeva pe Cuza-Voda...azi ma duc in recunoastere![]()
Daniela cat de curand va incepe si Delia cu "tu-ti gura matii" sau "ti-a luat ma-ta sosea boule" ... astea is cuvintele mele cele mai civilizate ,la volan...
De-aia imi place la noi in tzara...vrei la doctor mergi...costa cat nu face dar macar ai o sansa...
Monu hai ca m-ai omorat...io ce sa mai zic ca-s cea mai "experimentata" ... ieri o dusesem pe Bianca la ziua iubitelului si ma uitam cu "cuscra"
la ei cum danseaza,de manutza sa nu se piarda...fie vorba intre noi ce dracu io place lu' fii-mea la asta nu stiu... maine poimaine va veni sa o ia la un suc...asa se cheama mai nou
...ce sa-ti mai zic ...e o vorba care nu am suportat-o niciodata dar vine vremea cand isi va bate cineva joc de munca noastra( asta ca sa fiu politicoasa"
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"