LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

KARINA,MIRO sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multi ani! Kara! La multi ani Anamaria! La multi ani(scuze de intarziere)Ana-Nicole!
Miro, Mayaione, Almo, sa va traiasca printesele, sa va bucurati de ele, sa fie cu mult noroc in viata si cu multe bucurii aduse in casele voastre!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

numa una si ma duc pana luni.

karina si anamaria va dorim La Multi Ani, sanatate, noroc cu carul si sa va bucurati parintii toata viata!

..de ce nu pot sa bolduiesc sau sa colorez de la calcu de acasa..shineva sa-mi spuna si mie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Din amintiri pentru ca oricum mai am de recuperat
Dandusa, super Crinuta in rosu.... numar zilele ramase pana ajung la Bucuresti.... sa vad toata trupa de fulguleti minunati si minunatele lor mamici
Kokorina, Luca are ochii caprui.... s-a incapatanat sa aiba ochii lui tac-su dar forma ochilor este a mea.... are momente cand chiar seamana cu mine
Erika, Zaraza de 5 stele... eu nu sint bautoare de cognac, dar e super bun... poate maine imi pun dimineata in cafea...
Dianocica, ce super e dmic cu parul mare.... mi-a furat inima
Monique, ce ma bucur ca am apucat sa va vad si pe voi in poze.... dar abia astept sa ne vedem live
Ruxandra, si de voi imi este dor.... asta sint in dispozitie pupacioasa....
Ktrinel, pupam bubitzele sa treaca repede
Desiree, ma bucur ca a halit cu pofta ciulamaua...
A-deju, mi-am trimis colegul de container sa cumpere revistele
Crykett, bine ai revenit... te mai asteptam
Teutz, si pe voi v-am vazut...
Asizoi, maine ne vedem???
Laura, bafta la interviuri; eu nici nu stiu sa-mi aranjez parul... doar ma spal si cada.... de aceea arat tot timpul ca trezita din somn
Lavinia, nu pot vedea filmuletzele... IT-ul nostru vigilent imi toaca marunt nervii
Chinico, si neuronu' meu singuratic uita tot... dar pe voi NU!!! ,
Fetelor, da eu eram cea cu vreau sa ma indragostesc... si inca sint in aceasta stare..... si se vede; colegii imi spun ca arat super bine, sint luminoasa, zambesc si cand ploua... si ma vrajesc discret cu un coleg de 27 de ani ; ma simt ca in liceu, sper sa imi revin repede
Revin mai tarziuYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by eri_ka

Delectandu-ma acum cu poze de "sarmalute", ma gandeam daca n-ar fi dragut daca am pune in albuml lor de 1 anisor si o poza cu prima lor zi, ori daca nu , sa facem un album separat.sa ne minunam si noi minunatele de minunea pe care am adus-o pe lume, ajutate fiind de minunatii tatici. Ce ziceti minunatelor?
minunat
quote:
Originally posted by Donia
Ce dulcica e Crinuta la 1 an, ce draguti sunt toti copiii, ce fain e tabloul! (de unde?)
mai spune, mai spune... simpatic, huh?

printeselor minunate nascute azi, Kara si Anamaria

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

roxanica2006 asta da veste buna.
danita eu pestele il fierb cu putin cimbru si il pun in piureul de legume. am mai incercat si o reteta data de asiza de peste cu legume si sos alb (putin adaptata). i-am mai dat si bors de peste facut de socrii mei. in toate variantele a mancat de s-a lins pe bot.
spanacul il fac dupa reteta din capraru.
Yagmur si eu astept sa ne intalmin.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Karina-Ioana de Mirona
Anamaria de Mayaione

sa cresteti mari, frumoase si destepte si sa le aduceti parintilor vostri multe bucurii.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Revenit
LA MULTI ANI, KARINA!!! Numai bucurii iti urez si multa fericire langa mamica si taticul
LA MULTI ANI, ANA MARIA!!! ; pupici dulci din Cluj
Dianocica, hai ca mai este un pic... doar o luna.. pupam dmic si vreau si eu tablou ; tare mult mi-a placut...
Ma duc in vizita la colegii mei dragutzi...
Luly, AMR o luna.... La Multi Ani Maria IsabelaYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Karina

Mirona sa-ti traiasca printesa Kara, sa fie sanatoasa, voioasa si norocoasa. Si mami&tati pe langa ea. Si, nu in ultimul rand, petrecere frumoasa!

Anamaria de Mayaione

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

pe fuga, pe fuga, dar vreau sa urez de dimineata
KARA
Sa cresti mare, sanatoasa, fericita!! Sa iti dea DD o viata minunata, asa ca tine, plina numai de bucurie, veselie si voie buna!
Miro sa iti traiasca fetita si mie nora! Sa va bucurati de ea si te rog da-i un pupic special de la Dani! e voie, da? ca doar e fata mare acum!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput