LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Spanac: fiert, tocat (sau dintr-ala congelat)+un cartof fiert+un galbenus ou+lapte formula pentru subtiat+branzica calcica...e deliciu.
Peste cu orice fel de legume, la cuptor sau fierte+sos alb de branza.

Pupici...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Bambo, dandusa,printesele voastre sunt absolut superbe, foarte reusite petrecerile!
Lavinia, cat de scump e Mihaita!!! Clar el conversa cu tine in adevaratul sens al cuvantului, iti raspundea, te intreba, te alinta, pacat ca noi nu-l intelegem...dar simtim cu sufletul ca e o poveste de dragoste!
Asiza, o noapte linistita va doresc, fara febra! Multa, multa sanatate!
Carla, Alexuta ta cum se mai simte??
Ruxandra, io-s blonda si nu pricep nimic! De ce esti tu in greva?? De ce ? Te-am zarit in pozele Dandusei...imi pari tare tare blanda, te indulcea mult si privirea dragostoasa adresata conului. Grigore iti seamana leit, si are niste obrajori pufosi!!
Anateo, f.f. faine pozele, o familie reusita tare. Dar tu de ce esti trista, ca parca asa te simt...O mamica atat de tanara si de frumoasa?? Ce motive ar putea avea?? Gulie n-am servit, de vaccin nu stiu nimic.
a-deju, cumparat suplimentul Mami. pazea ca de maine ma apuc de ciulamale si budinci, ca doar papa baietul, sau s-o las mai moale oare???Si ...fii atenta, te-am lasat singura pe plantatia de marijuana, nu, merci, eu nu mai pasc pe-acolo. Mi-a trecut depresia. Da' pastreaza-mi un loc la tine-n celula, ca poate te mai vizitez, daca iar ma fenteaza micutzul meu.
Laura, succes la interviu!
Madalutza, sa ne povestesti tot, tot despre evolutia sarcinii...ce fain! Eco morfologica, mai tineti minte??
Dianocico, buna dimineataaaaaaa! Hic, hic

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Danita-tot pe aceiasi gama de vaccin mergem si noi "pentaximul"
"priorixul"este un vaccin optional impotriva rujeolei,oreion si rubeola

spanacul antoniei nu-i place,o singura data i-am dat si era
peste papam cu legume la cuptor sau fiert

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dianocico, ce ma-nervezi cu "o duzina de David"
Banuiesc ca ma-ntrebai daca am descoperit cauza nemancatului la David al meu...nu, n-am descoperit. Analize bune, rosu in gat nu, stare generala buna, urina in curs de examinare. Habar n-am!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

intrebare intrebatoare..: care i treaba cu faina in mancare? nu am folosit niciodata, mama nici atat...cu ce iese mai buna/sanatoasa/ce-vreti-voi daca are faina? intreb din pura nestiinta. d n o sa pupe mezel si prajeala in viata lui (aia 18 ani cat sta acasa cu mine n pat ) pt ca eu nu le suport de nici o culoare. punct.

a, ca mi-a adus aminte madaluta...bai nene, am vazut vreo 6 cazuri pana acum de baietel, intre 4 si 9 ani, cu cercel in ureche . mi se pare o aberatie (madaluta, nu te supara, e parere proprie si personala si nu la tine faceam referire, ca am vazut ca te ai lasat convinsa ) hai, la 9 ani poate ar fi intr un fel scuzabila-desi nu este ......dar la 4 ani..?!?!? baiat cu cercel in ureche..? bleah...

a, katrinela, daca aveam fata sunt convinsa ca lucrurile ar fi stat exact la fel. ceea ce ma facea o soacra mica mai buna?

asiza da, afara

gata, pana aici...nu mai poci...pupam apasat toate minunatele si fulguletii

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Nicole

Karina, Anamaria

Sa fiti fericite, sanatoase si sa aveti tot ceea ce va doriti!

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

La multi ani Karina !! Mirona, sa va traiasca si sa-i faceti cat mai curand un fratior sau o surioara!

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

azi fetele mele au implinit 11 luni; multumim celor ce si-au adus aminte ; am fost in seara asta la toys r us si le-am luat cuburi gen lego, iar lui Tudi un transformer (ca cu asta e saptamana asta...); iar cand am venit acasa au venit stelutza Odette cu parintii ei sa sarbatorim noi 11 luni, ea 9 luni; fetelor, sa le fi vazut pe ale mele ce o pipaiau pe Odette - ba o trageau de par, ba incercau sa vada adca are ochii adevarati
iar vestea cea mare e ca Isabelle a inceput sa mearga din ce in ce mai mult: a facut de mai multe ori cate 4-5 pasi, pana se impiedica de cate ceva; pana acum au exersat amandoua statul in picioare cu cate o jucarie in mana; sa vedem cand si-o da drumul si Stephanie
aaa, si le-am canatrit azi ca mi-am luat cantar: Stephanie 8.900kg, iar Isabelle 8kg - s-a marit diferenta dintre ele, dar Isabell enu sta locului nici un pic, pe cand Stephanie nu e asa

Ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Karina!

Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si fericita ca frumoasa esti deja, sa fii bucuria lui mami si tati!
Mirona, felicitari pentru primul an de mamicie!

Am avut o zi... lunga si enervanta, am facut ardei umpluti vreo 5 ore! Timp in care am stat si le-am suflat in fund, ca ba nu mai aveam una, ba striga Cristi (mama-mama-mama-mama-mama-mam! si nu se oprea pana nu ma duceam sa ma joc putin cu el), ba Roxana (am stranutaaaaat, cine-mi spune "Noroc"?), ba suna telefonul, ba fa-i de mancare lu' ala mic, ba mirosea carnea, fugi barbate cumpara alta, ba da-i ceva de mancare lu' aia mare, dar sa contina toate cele 4 grupe de alimente, ba fugi iar la magazin barbate ca nu am destui ardei... Sunt la pamant! I-am facut un ardei si lui Cristi, sunt curioasa cum o sa-i placa.

Am si eu o tema: cum vi se pare lista fulguletilor?
Mie mi se pare frumoasa. Si luuuunga...!

quote:
Originally posted by dianocica

intrebare intrebatoare..: care i treaba cu faina in mancare?

Pai daca-ti zic ca se pune faina ca sa lege mancarea... cred ca te pierd pe aratura
Asa ca zic altfel: ingroasa mancarea, adica da consistenta sosurilor, tocanitelor, ciulamalei. Unii pun si in ciorba (rantas, adica faina prajita in ulei cu ceapa). Altii pun si in sarmale, perisoare, ardei, sa lege carnea tocata , sa nu se desfaca la fiert.
Si ca sa continui culturalizarea, te info ca pe aici se foloseste in acelasi scop corn starch, zis si amidon, adica aceeasi Marie (amidonul) cu alta palarie.
Esti sigura ca mama ta n-a gatit deloc cu faina? Ai intrebat-o? Juri pe rosu ca ai intrebat?

marani "n-am citit nik din cap. asta" apai asteapta mult si bine povestile nasterilor!
Oricum, citesti ori ba, dar macar mai scrie-ne despre voi, despre bubamara, caini, turisti nebuni, interventii, starea vremii, tot, eu ma simt acolo cu voi.

Roxanica, felicitari pentru papa!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

d la multi ani ! intr-o luna sa te invete mama sa sufli in lumanare !!de la fete

Ana,

Mergi la inceput